Рисуване за начинаещи и не само - 13

• 4 943
  • 231
  •   1
Отговори
# 225
Обаче Анна също има Патрион с пълни уроци. Обмисляла съм дали да не платя за него, но предпочитам годишния абонамент.

# 226
Книжката на Anna Bucciarelli, ако ви е интересно да я разгледате (на английски е) или да си я свалите:
https://oceanofpdf.com/languages/english-language-books/pdf-epub … ainters-download/

Колебая се за уроците по акварел, защото ме е страх, че както в някои уроци в Ю туб ще ми повтарят непрекъснато, че трябва да работя бързо. А аз не съм бърза по принцип и не обичам да се пришпорвам...

# 227
  • София
Мерси за книжката. Ще я разгледам.
За бързината - не знам. Акварелът не е бавна техника или поне на моменти. Ако правиш сливащи се петна трябва да работиш докато е влажна хартията. Ако правиш лесировка няма ограничение за времето.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 11:03 от Raya

# 228
Един от последните ми уроци:

Снимката ми изглежда бледа, но това е от изкуствената светлина, а отвън е мрачно и няма алтернатива.
Ще се опитам да завърша още един урок и прекратявам абонамента другата седмица.

# 229
  • В градината...
Ехааа, ама наистина здрави нерви имаш, браво!

# 230
Благодаря Simple Smile
Честно казано ми омръзнаха тези уроци - прекалено дълги и много неща са трудни за мен. Полезни са, но и много изморяващи.

# 231
  • София
Толкова много подробности - впечатляващо. Хресва ми, но не съм сигурна, че бих се хванала. Браво на теб!

Общи условия

Активация на акаунт