Пролетта донесе най-добрата вест - най-сетне положителен е моят тест ! ~бебеправене 619~

• 29 496
  • 825
  •   1
Отговори
# 795
Аз съм пила няколко пъти по препоръка на мамолог. Не съм имала проблеми.

# 796
Също така виждам, че на Surecheck пишеше, че може да се използва по всяко време на деня, не само сутрин. Вие ползвате ли сте следобед или вечер, впечатления имате ли?
Аз съм ползвала следобед Surecheck около 5та г.с. и даде по-ясна черта от този сутринта на същата марка. Grinning

# 797
Извинявам се за въпроса ако звучи тъпо, но това на кой ден закъснение го направи? 😅
Също така виждам, че на Surecheck пишеше, че може да се използва по всяко време на деня, не само сутрин. Вие ползвате ли сте следобед или вечер, впечатления имате ли?
Аз съм ползвала следобед Surecheck около 5та г.с. и даде по-ясна черта от този сутринта на същата марка. Grinning

# 798
  • Замък сред облаците
За тестовете от текущо предлаганите не съм имала драми с Туип и Белийв. На Клиърблу обикновените да се отчитат само в указаното време, защото синият реактив винаги дава изпарителна черта след това.

Туип, Престо, Шуърчек и Овю са производство на Unicoms.

# 799
Излязоха и вторите изследвания. ЧХГ е четворно, но прогестерона не е мръднал. Гледам да съм спокойна и отдавам това на факта, че е друга лаборатория. За съжаление в събота само една работи. Запазих час за АГ на 21 май и кротко ще си чакам без да откачам (надявам се).
Скрит текст:

# 800
Здравейте, момичета! Влизам за малко да проверя как изпълнявате плана и взимате петилетката за три години! Честито на всички- Фиона, Наси, Аниго, Флоу и другите момичета, но четох бързо и не запомних всички! Лека бременност и сладки, здрави бебета! 2402, винаги има шанс! Пожелавам ти късмет с намиране на семейно гнезденце!
Ще намина пак да видя как на всички ви се случват чудеса! Ето и една фея да ви поръси с вълшебен прашец! 🧚

# 801
Лазурна мечта, скорошен пример при мен с тестовете на easyhome. 10 дни след О имаше много бледа черта (беше събота), понеделник пуснах ЧХГ и беше 22 единици, което означава, че засичат супер рано.

Еми, аз пиех преди, но само от първи ден на М до О, защото след това не се препоръчва при евентуална бременност. Нямала съм проблеми, О беше около един и същи ден, а и супер много ЦС имах.

# 802
При мен easyhome 10 дни след овулацията засече 11.8 единици, аз не мислех че са толкова чувствителни.

# 803
Честито Ts.V! Успех с бременността!

# 804
Anigo,  аз прочетох как някои го пият от М до М и се чудя кое е правилното. В препоръките от Денис също ми го е написала от М до М.
Ще се радвам да се включат и други момичета по темата.

# 805
  • село в ямболско
Еми ат о до м

# 806
Еми, това е описанието на хербамедика за прим ойл (вечерна иглика)

Скрит текст:

# 807
Извинявам се за въпроса ако звучи тъпо, но това на кой ден закъснение го направи? 😅
Не е тъп въпросът, обаче вече и аз не знам. Може би 7-ми. Сутринта ми се стори уж, че има бледа и реших да проверя пак 😂

# 808
  • Замък сред облаците
Ts.V, ако прогестеронът не се вдига и след третото изследване трябва да минеш на консултация още тази седмица.

# 809
Здравейте, момичета, нуждая се от вашата подкрепа.  След 5г. борба, мисед аборт в 8г.с. и множество неуспешни ин витро процедури, съм бременна в 7г.с. Най-после видяхме мечтаното ембиоче с пулс. От седмица съм с типичните симптоми гадене, тежест в корема, умора, общо неразположение. И се засилваха...до вчера. Тази сутрин се събудих без позиви за повръщане, до момента не ми се гади, не чувствам и останалите симптоми. Моля, споделете вашия опит, случва ли се симптомите ви да изчезнат и връщат ли се пак? Като цяло нормално ли е да варират така значително ден за ден или за постоянни?
Благодаря ви 🍀

Общи условия

Активация на акаунт