Живот на кантар - тема 5

• 37 847
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
И аз се радвам, че ще има втори сезон. Кастът на този е добър като за пилотен, повечето са запомнящи се личности. Бих предпочела леля Мара да е още в предаването пред Барбарона. Чак ми минават мисли, че може да си е платила за участието.

# 316
  • Наблизо
Леля Мара поне не говореше зад гърба на другите.Поне не и така.Дразни с абсолютната си любов към себе си и нищо не можеше да я бутне в това.
Докато Противчева е злобна.Тя се смята за много повече и как и колко заслужава и не се свени да хвърля хора под колелата.

# 317
Нанси във Фермата, когато си контузи крака
https://fermata.btv.bg/videos/kakvo-e-sastojanieto-na-nansi.html

# 318
  • София
Ама те искат да има коалиции, за рейтинг се борят все пак. 😃

# 319
  • На морето!
Мисля, че хората се пренаситиха на скандали и интриги в риалити форматите. Един позитивен сезон, с хора с чувство за хумор и забавни игри ще е много по-интересен от драмата и интригите.
На Виолета проблемът е не само, че е кофти човек, ами и че повлича всички момичета в отбора си, включително Рори.
Сонай ме разочарова.

# 320
Вили Христова е точно човек с чувство за хумор и над нещата, а в правилните моменти се намесва с позиция без да мишкува и да се огъва. Дано намерят сходни типажи.

# 321
Няма как отборите са се разпаднат по команда. Още усещат принадлежност и подобно поведение е типично за всяко риалити (освен, ако не са се изпокарали в отбора, което не е случаят при сините). Така че те влизат с числово предимство и според мен ще си се пазят, докато могат. Както казаха и вчера - “сърцето ми е синьо”. Нищо чудно и затова толкова да се тръшкаше Виолета за Йорданка.

# 322
Направих сладоледените протеинови бисквитки на Рори. Изглеждат и ухаят чудесно, защото ги направих с протеин с вкус на ягодов сладолед, но още са във фризера. Много са лесни, предполагам и вкусни. Ще споделя после как са като ги опитаме. Ето това може да ме изкуши, не къпкейк със захарна глазура, купешки понички или дюнер. Но признавам, много от модерните здравословни неща, особено след като дойде модата на протеина и кето режимите, не са кой знае какво на вкус.

# 323
Скоро си взех машина за сладолед и протеина с вкус на ванилия го използвам основно за това... с био мляко и след час-два става великолепен Simple Smile
Хем си вземам дозата с кеф...

# 324
Ох, нещо съм изпуснала, какви са тия протеинови бисквитки на Рори?

# 325
Някой срещал ли е инфо,сега като свършват тези турнири по нова,дали ще разкарат ергена от четвъртък и да върнат предаването в нормален час и ден?Аз не намирам за съжаление и гледам с голямо закъснение,за мен си беше чиста глупост преместването.
Аз отскоро следвам Рори в инстаграм и качва интересни неща за хапване.Харесах си един снак,зонирах си го и се получи супер вкусен и засищащ.
Скрит текст:

За тези става въпрос.

# 326
Скоро си взех машина за сладолед и протеина с вкус на ванилия го използвам основно за това... с био мляко и след час-два става великолепен Simple Smile

Може ли рецептата Simple Smile

# 327

Може ли рецептата Simple Smile

Еми просто мляко 250-300 мл и доза протеин от 30 г Simple Smile
Смесвам, слагам в машината, пускам и то става... 
Няма рецепта... ако се търси нещо по-специално, с яйца, шоколад тип страчатела и подобни - питам ЧатГПТ Simple Smile

# 328
Ох най-накрая ще оправят гръмналия бойлер в тръстика, който Тошко Африкански нарича коса

# 329
  • ПАЗАРДЖИК
Ох, толкова е вълнуващо! На Вили монолога и срещата със съпруга й

Общи условия

Активация на акаунт