Боледуване на децата ни - тема 89

• 14 824
  • 737
  •   6
Отговори
# 540
На мен малкото ми лепна някаква брутална гадост, от преди Великден, на него му мина да 3 дни, а аз още имам болки в гърлото и кашлям брутално. Към 1ви май имаше надежда да ми мине, но после сякаш почна всичко отначало. От 3 дни си правя инхалации с пулмикорт, пия бромхексин, преди това изпих 1 сироп Мария мед, от днес съм на антибиотик и се надявам вече да ми мине, че не се търпи.

# 541
На мен малкото ми лепна някаква брутална гадост, от преди Великден, на него му мина да 3 дни, а аз още имам болки в гърлото и кашлям брутално. Към 1ви май имаше надежда да ми мине, но после сякаш почна всичко отначало. От 3 дни си правя инхалации с пулмикорт, пия бромхексин, преди това изпих 1 сироп Мария мед, от днес съм на антибиотик и се надявам вече да ми мине, че не се търпи.

И аз бях така преди 1 месец. Изписа ми личният Аб Класар и на 3-тия ден забравих за кашлицата. Първите 2 дни си пусках и аз Пулмикорт. Бях и с Т 38,5.
Пиши как си после.

Да се оправят всички болни дечица.

П.с На моето дете продължава да му хърка носът и да се запушва 2-4 пъти на ден все едно нищо. Днес текна зелен сопол еднократно. Давам само Ксизал. В понеделник ще го водя за секрет. Във вторник нашето педи вече е на работа и ще го водим да го види.

# 542
Давали ли сте фервекс за деца? Този тип прахчета на мен отпушват носа както другите антихистамини не успяват, но сякаш и ми удължават боледуванено. Малката си е сополива и се замислям какво да пробваме. Другото, за което се чудя е крема за нос Ринолекс,не сме го пробвали. Той има и антибактериална съставка. Снощи и голямата се оплака от гърло..

# 543
Ринолекс съм мазала.

# 544
Тайлол хот давам на моята дъщеря, помага и определено. Последните две боледувания и помогна идеално. Даже втория път сякаш успя и да я пресече, защото нос почти не текна, гърлото мина за два дни, но за него отделно давам и Орофар.

# 545
Аз не пия за себе си такива прахчета и на децата не съм давала. Не съм видяла при мен особен ефект, когато ги приемах, за това от години не съм пила. А и са ви гадни на вкус, предпочитам да си глътна хапчето. Но мъжът ми много ги пие, когато е болен.
При мен за сега няма промяна, вече имам 2 приема АБ. На мен ми предписаха Амоксигамма.

# 546
Моите са малки за тайлол хот (мисля, че може от 6 години нататък), но ако можех щях да им дам - на мен и бащата добре ни действа при неразположения, настинки и прочие. Мен лично тайлол доста пъти ме е спасявал.

# 547
Айде ние пак, след три дни на градина вече е с жълт секрет и утре ще я водя на носен. Сега се моля само да не стане пак на бронхит като последните пъти. Силно се надявам след спирането на глутен и млечни да не стане. Пръскам с Фитоназал и след това със Зим, от снощи почнах и Рупафин и Назик кидс че се запуши носа. Отделно си давам от два месеца и половина Имунотрофина и Лимфомиозот нооо и физиотерапия правихме преди две седмици на сливиците, носа и дробчето та съм в очакване на нещо

# 548
Малкото цяла вечер кашля и сега смърка тук, но не излиза сопол навън.

# 549
Май за деца има и фервекс и тайлол хот на прахчета. Аз не съм пробвала на детето още да давам, но на мен прахчетата много ми помагат. Моментално ме вдигат на крак.

# 550
  • shumen
Аз прахчета на детето не съм давала,но при мен Тайлол хот е помагало.Но трябва да се започне в самото начало като се усети човек още,че не е добре.
Мимчо,дано не става бронхит отново при твоята.

# 551
Да, първия път вече беше поизпуснат момента и реално се разболя, но го мина леко. Втория път я започнах още като ми каза, че нещо я наболява гърло и наистина и се размина и сопола и гърлото.
За детето, което е на диета без глутен и млечни - ако приема хапчетата Лимфомиозот, в тях има лактоза, т.е. не са подходящи при стриктно спазване на такава диета.

# 552
Аз също ги мразя прахчетата, гади ми се от вкуса, предпочитам хапче и съм пила нурофен стоп колд. Но май амо това не дъм пробвала...

# 553
Малеее, не знаех
Благодаря, веднага го спирам, при последното посещение преди месец на УНГ казах че давам и нищо не ми каза, а казах че е на диета

Да, първия път вече беше поизпуснат момента и реално се разболя, но го мина леко. Втория път я започнах още като ми каза, че нещо я наболява гърло и наистина и се размина и сопола и гърлото.
За детето, което е на диета без глутен и млечни - ако приема хапчетата Лимфомиозот, в тях има лактоза, т.е. не са подходящи при стриктно спазване на такава диета.

# 554
В капките няма лактоза, само етанол и ужасен спиртен вкус, но ако е супер необходимо да приема точно Лимфомиозот е вариант и евентуално да се слагат в сок, вода.

Общи условия

Активация на акаунт