Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

• 11 686
  • 512
  •   1
Отговори
# 165
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Бих избрала комбиниран уред, защото ще спести място.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  Всичко от изброените ми е важно. Особено важно е и препоръки на хора, които вече го използват.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Да! Ще сготвя мариновано агнешко, което ще стане бързо и много сочно в Instant pot. Също и пресни картофи с билки

# 166
.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Аз съм с 2 уреда. Еър Фрайър и комбиниран мултикукър Instant Pot
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
Всичко от изброеното ми е важно, имено заради това заложих на Istant pot
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Не съм решила още какво ще е менюто, но от както закупих моят Instant Pot ♥️  готвенето ми е песен. Не вярвах, мислех че е прехвърлена работа, а сега го препоръчвам на всеки. Всеки ден го преоткривам.
PS: дори яйцата ще бъдат сварени в него 😜

# 167
1. Един уред, заема по-малко място
2.Неръждаем и незалепващ вътрешен съд
3.бих приготвила любимите пържени картофки.

# 168
1.Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали ? Определено един уред, защото нямам достатъчно място в кухнята 
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  Мисля, че личната препоръка е основна.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? Бих го включила, нямам такъв уред и не знам какво бих сготвила на него.

# 169
Бих избрала комбиниран уред, за да не заема много място
Бих използвала такъв уред, но тъй като никога не съм имала бих проверила рецепти предварително, за да знам какво е най-подходящо за готвене като месо в него!

# 170
1 Предпочитам два отделни уреда. Свикнала съм да правя няколко ястия наведнъж, а и смятам, че специализираните уреди работят по-добре, мултикукърът си е за бавно готвене и супи, а еър фрайърът за печени и хрупкави неща.

2 За мен лично най-важна е личната препоръка. Обичам да питам приятелки, които вече ползват такива уреди.

3 Ще приготвя агнешки кебап в мултикукъра и тиквички с кашкавал в еър фрайъра.

# 171
  • Враца
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Предпочитам отделни уреди.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър
 За мен е важно, че вътрешният съд е неръждаем, също и това, че е херметичен и се запазват качествата на храната.

Никога не съм ползвала. Първо трябва да го пробвам и тогава ще кажа, какво бих приготвила за Великденската трапеза.

# 172
Един уред, неръждаем, ще си купя.

# 173
1. Предпочитам един комбиниран уред, тъй като спестява място в кухнята
2. Неръждаем вътрешен съд, лична препоръка
3. Не съм използвала такъв уред за готвене, но специално за Великден бих сготвила агнешко печено и някакъв десерт

# 174
  • Плевен
Един, разбира се. Ще е удобно и със сигурност ще спестява място.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
Много е важно покритиети, все пак храната е там, да е по-компактен като размер, за да не заема място, и да е достатъчно голям като местимост за цялото семейство.

Най-вероятно или супата, или част от месото, за да стане крехко.

# 175
Избирам два отделни уреда!  Много по-удобно е, а и могат едновременно да се приготвят две различни ястия.

Абсолютно всичко от изброените!

Бих приготвила задушено агнешко месо, дроб сърма.

# 176
  • Варна
Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?

От няколко седмици притежавам втори Инстант пот, като новия е комбиниран уред - Ultimate Lid. Първият ми уред е Vortex Plus.
Комбиниран уред за мен е по добрия избор, защото ми е по голям помощник в готвенето и спестява място на плота. Просто махам предпазната подложка на Ultimate Lid с едно движение и мога да го ползвам като еър фрайър.

2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  

Важно за мен беше вътрешния съд да е без покритие, което може да падне с времето, да го одраскам.
Никога не съм готвила в тенджера под налягане и беше важно за мен вградената и предвидена система за безопасност при ползване - да е възможно най лесна и с висока степен на безопасност.
Първия опит с Ultimate Lid беше с леща и много се приетснявах, че ще готвя под налягане, че парата ще излезе под налягане и се притеснявах да не объркам нещо и да имам проблеми.
Гаранционен и извънгаранционен сервиз в България е изключително важно за мен. Избягвам да купувам уреди, на които сервизната фирма е в чужбина (Румъния напр.)

3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Точно вчера търсих в сайта на Инстант пот има ли рецепта за приготвяне на агнешко в Ultimate Lid, намерих рецепта и смятам да я използвам.
Свалих си и приложението на Инстант пот, но се затруднявам, че е на английски, не разбирам напълно рецептите, функцията за копиране от приложението на текст не работи, за да позлвам Google translate.

# 177
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - Предпочитам два отделни уреда, за да пестя време
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  - За мен е важно да има гаранционен и следгаранционен сервиз, както и възможност да си купя допълнителни отделни елементи /допълнителна купа, допълнително уплътнение ит.н./
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - да, ще приготвя в него агнешка дробсърма и агнешка супа

# 178
Предпочитам да е един комбиниран уред,тъй като в кухнята нямам много място.
За мен е важно уреда да е с неръждаем вътрешен съд и да събира големи количества
Бих го включила в приготовленията за празника,но за съжаление не разполагам с такъв уред

# 179

Обикновенно избирам отделни уреди за всичко,но от скоро живеем в маломерен апартамент и започнах да търся комбинирани уреди,поради тази причина бих избрала един комбиниран. Лятото си ходим на въздух на село и просто бих си го взела в колата и там дамси готвим лесно докато сме на двора.

При избора на мултикукър винаги гледам да е неръждавеев вътрешен съд,същото важи и когато избирам тигани и тенджери.
Мощност поне 2000W,както и повече готови програми.

О,да те са ми помощници винаги,имам две малки деца и наистина са голяма помощ.
Във еърфрайера правя често крем карамел ,без тава във фурната и досадно печене на водна баня.
Пека си хляб от готово тесто ,както и месце , цели картофи завити във фолио и други вкусотийки.

Общи условия

Активация на акаунт