Революция в кухнята: Instant Pot – здравословно готвене за модерния живот

  • 11 686
  • 512
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
  • Мнения: 929
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - Не съм пробвала комбиниран уред, но по принцип е добре уредите да са по-малко, поради ограниченото място в кухнята.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? - Важно е да е с незалепващо покритие, което да не е тефлоново, да е херметичен, да не е прекалено голям или прекалено малък 
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? - Да, ще включа. В еърфраъра стават страхотни мини козуначета на функцията за печене.
И освен това вече от една година не варя яйца, защото на фрайъра стават перфектни на функция печене на 130° за 13 мин - и така нямам нито едно пукнато яйце.

# 361
  • Мнения: 5
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо?
Два отделни, за да се приготвят повече ястия едновременно .
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? 
По малко алуминий и отсъствието на тефлоново покритие.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Да, задължително дроб сърма и печено агнешко месо.

# 362
  • Мнения: 378
Комбиниран уред е по-добре според мен, за да не заема място,кухнята ми е малка
Неръждаемият вътрешен съд е много важно,да е здравословен също.
Нямам мултикукър и нямам търпение да имам, защото от известно време със съпруга ми се опитваме да се храним здравословно.
Благодаря за играта.

# 363
  • Мнения: 3 481
Предпочитам един уред (и имам такъв).
Вместимостта и сигурността беше причината да се насоча към марката Инстант пот.
Всеки ден почти го използвам, като празничните не правят изключение. Агнешкото минава от там на бавно готвене и запичане след това с другия капак, подквасвам кисело мляко вечерта на соте функцията, оризът за гарнитура също там, любимата на децата мусака също, домашната шунка... И много, много други.

# 364
  • Мнения: 48
Бих избрала един уред, за да спестя място в кухнята. При избора на такъв разчитам на лична препоръка, на това да е херметичен, както и да има безопасно покритие. Бих използвала уреда при готвенето за Великден, например за агнешко.

# 365
  • София, Дружба 2
  • Мнения: 1 853
1. Бих избрала един комбиниран уред защото така се пести място.
2. Важно е да е с неръждаем съд, да е херметичен, да е със система за безопасност и да има сервиз в България.
3. В мултикукър за Великден бих направила дроб сърма, а в еърфраер месо.

# 366
  • Мнения: 48
1.   Бих избрала комбиниран уред, в предвид, че се спестява място.
2.   Най-важното е уредът да е без вредни покрития, които през храната биха повлияли на здравето на консумирания. Също гледам да е компактен като размер и да е безопасен.
3.   Да, бих го ползвала, за да може за по-бързо време да се приготвят повече неща и да се разпределят спрямо отделните готварски уреди. Нямам мултикукър/еър фрайър и не знам кои от нещата за Великден биха могли да се сготвят на тези уреди.

# 367
  • Мнения: 262
Предпочитам един уред-спестява място и почистване. Нямам мултикукър, но бих се доверила на съвети от познати. Ще сваря яйцата в еър фрайъра.

# 368
  • Мнения: 2 272
1.Нямам достатъчно място в кухнята,затова предпочитам комбиниран уред
2.Важно е да е здравословен
3.Да,ще пробвамс агнешко печено

# 369
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
  • Мнения: 782
Предпочитам комбиниран уред. Не обичам да трупам много уреди.
С повече литри ( 5-6 литра). Неръждаема стомана.
В такъв уред ще сготвя агне. дреболии с ориз. Хляб ще си опека, защото нямам хлебопекарна. Ще си опека месо и задължително задушени зеленчуци.

# 370
  • Мнения: 382
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? Категорично - комбиниран уред. Спестява място в кухнята.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго? Всички изброени са важни - държа на системите за безопасна експлоатация, неръждаем вътрешен съд без покрития, които с времето нарушават целостта си, бих купила по- голям размер ( обичам да посрещам гости), гаранционният и следгаранционен сервиз са предимство при избора.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите?
Да, ще приготвя агнешко със зеленчуци в мултикукъра, в еърфрайъра ще изпека великденски бисквити.

# 371
  • Мнения: 4
Предпочитам комбиниран мултикукър с еър фрайър! Така ще имам всичко на едно място и няма да ми трябва допълнително място в кухнята 😊
Най-важно за мен е да е с неръждаем вътрешен съд. Също така трябва да е лесен за употреба, да има добър размер и да е безопасен за използване.
Да, ще използвам мултикукъра и еър фрайъра за Великден! Ще приготвя страхотно агнешко с картофи и като десерт изкушаващи козунаци, които ще изпеча в мултикукъра 🥰

# 372
  • Мнения: 792
1. Най-важно ми е да е херметик, за да готви под налягане. Също следпродажбен сервиз.
2. Общ уред ми е за предпочитане.
3. Каквото и да готвя, го готвя в мултикукър.

# 373
  • Мнения: 309
1.Бих избрала два отделни уреда, тъй като друг път съм купувала уреди 2в1 или 3в1 и съм оставала разочарована, защото не са били това, което съм очаквала.
2. На първо място за мен е важно уреда да има голяма вместимост,да бъде с неръждаема повърхност,а също и гаранционния срок да бъде по-дълъг.

# 374
  • до най-прекрасния мъж
  • Мнения: 12 568
1.   Един комбиниран мултикукър с еър фрайър или два отделни уреда (мултикукър и еър фрайър) бихте избрали и защо? - Имам комби и отделен фрайер. За мен това е най-добрата комбинация за бързо готвене без излишно цапане на съдове. И двата са Инстант. Първо купих комбито, впоследствие отделния фрайер. Ползвам ги активно и ежедневно.
2.    Кое е най-важното за вас при избора на мултикукър – неръждаем вътрешен съд (БЕЗ нанесени тефлонови, керамични и други покрития), да е херметичен, размер и обем, системи за безопасност, гаранционен и следгаранционен сервиз в България, лична препоръка или друго?  На първо място стоманения съд, който е на практика вечен. Херметик, за да се готви бързо и лесно. Размер - колкото повече, толкова по-добре, имам 8-литров, не ми е голям, перфектен е. Сервизът и безопасността не са на последно място, в случая са безупречни.
3.   Ще включите ли мултикукъра/еър фрайъра в приготовленията на празничната великденска трапеза? Ако да – какво ще сготвите? Да, разбира се. Във фрайера ще сваря яйцата, в кукъра ще приготвя на бавно готвене великденския обяд - пълнено пиле с ориз, зарито в кисело зеле.

Общи условия

Активация на акаунт