Промоции на книги - тема 22 - "Има ли заразени с „цундоку“?

• 2 201
  • 50
  •   3
Отговори
# 15
  • Разпиляна във въображението
И аз чета всяка вечер и продължавам да взимам от библиотеката. Иначе хвърлям час по час по едно око в другата част на стаята и казвам "скоро" на "Експанзията", на книгите на Сандерсън и т.н. поредици от Артлайн.

# 16
О, чак сега видях, че има анкета. Гласувах за първата опция. Но не слагайте кавички никъде в анкетата, защото не се изписват, а излиза едно "e....

# 17
  • Разпиляна във въображението
Поправих я, но нещо се случи с резултатите. Приканвам да погледнете отново отговорите си. Отдавна не бях пускала анкета.

# 18
Здравейте! Поръчах 2 детски книжки на "Жанет 45" от store.bg. с 40% намаление. В сайта на "Жанет" са с по-голямо намаление, но доставката е 6 лв., а в store имат до Box now за 3 лв.
Иначе имам над 10 книги, които трябва да прочета, не купувам много за себе си, защото каквото мога, взимам от Столична библиотека. Купувам и книги за дарения за библиотеката.

# 19
https://shop.sbb.bg/category/38/spetsialni-i-kolektsionerski-izdania.html
Великденска промоция
колекционерски издания

ОТСТЪПКИ до -40%,
(до 22.04.2025)

Безплатна доставка до офис на Еконт над 40 лв.

ВИЖ ВСИЧКИ ИЗДАНИЯ ТУК
"Свещените места по света" - Тази вдъхновяваща книга ще Ви отведе до загадъчни и духовни места в света. Ще бъде оценена от всички, които се интересуват от дестинации с уникално културно наследство!

"Историята на Исус" - В тази богато илюстрирана книга учените описват това, което се знае и с което се спекулира за живота, чудесата и делото на Христос, както и най-значимите събития, които оформят света, в който Той е живял. "Историята на Иисус” е завладяваща хроника на живота на историческата личност Исус и зараждането на християнската цивилизация в Древен Рим.

"50-те най-влиятелни фигури в Библията" - Без съмнение Библията е една от най-значимите книги на всички времена. Но кои са най-влиятелните библейски фигури и каква е ролята им? Ще научите по увлекателен начин за живота, премеждията и прозренията на петдесетте най-важни библейски личности и тяхната роля в Стария и Новия завет.

Пълноцветни, с твърди корици и великолепно илюстрирани, колекционерските издания на National Geographic имат място във всяка добра библиотека. Подходящи са за подарък.

# 20
О, и аз имам сериозен проблем с купуването! Място нямам, време толкова нямам, но мога да си отворя библиотека😄
Каквото прочета подарявам на читалища, давам на познати или продавам. Рядко запазвам книги.
Тази година държат фронта до март месец само с 3 купени книги, гордеех се със себе си, но април изтървах юздите и поръчах 4 книги на Нийл Шустърман и втората част на една поредица...

# 21
  • Euskal Herria
Минах изцяло на електронни формати. Ами... положението е цундоку и за тях.
Последните хартиени издания, които купих, са детски книжки на Егмонт.

# 22
Аз си почивам от купуването на книги, докато не попрочета каквото имам - още не съм смогнала от миналата година. Но си набелязвам неща.

# 23
Bruvel, все още държим цундоку в плюса на банковата сметка Joy

# 24
Хеликон

Отстъпката е еднократна и е валидна от 16.04.2025 г. до 23.04.2025 г. вкл.

Подарете си време за четене и нови книжни вдъхновения тази пролет!

От екипа на Хеликон Club

# 25
  • Пловдив
Аз си имам цундоку рафт... като го напълня спирам... като го поизпразня купувам за да го напълня  Simple Smile

# 26
  • Варна
И аз съм в кюпа " цундоку".

Днес си получих поръчката от Артлайн. Разопаковах, наредих и седнах отново да им разглеждам сайта, защото ми се струва, че съм пропуснала нещо като поръчвах преди 1-2 дни. Шашава работа. 🫠

Библиотеката прелива и започнах да редя в  кутии над самата библиотека. Поне да запълня/ уплътня оставащите 50 см. пространство до тавана. Всякакви приумици и идеи с цел разширяване на домашната 🍀 библиотека.

# 27
Floren, прочетох мнението Ви на глас и моя мъж ме попита: "Това ти ли си го писала" JoyJoyJoy

# 28
  • Варна
Floren, прочетох мнението Ви на глас и моя мъж ме попита: "Това ти ли си го писала" JoyJoyJoy

И други идеи имам, но за постигане на целта трябва да задобрея още в кулинарията, защото сега ми се кокорят и подлагат под съмнение намеренията ми. 😄

Това са ми част от кутиите. Отворени, за да им виждам заглавията. Имам още 3 празни, така че за известно време разполагам с място за нови книги. 🫠🍀
Скрит текст:

# 29
Аз съм в търсене на нова библиотека, имам малко място за допълване, около 40 см. Мъжа ми още не знае, но ще го поставя пред свършен факт.

Общи условия

Активация на акаунт