🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #10: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 063
  • 2 199
  •   1
Отговори
# 870
Надявам се Косара да е посетила ендокринолог след предаването. Недоумявам как никой не ѝ е обърнал внимание или поне не личи да се лекува проблемът. Не съм запозната, това обратимо ли е с лечение?
Да, има много начини за лечение, често срещано е, особено в определени региони в Бг, където има по-малко Йод в околната среда/водата, ако е това, като което изглежда- уголемена щитовидна жлеза.

# 871
  • някъде другаде
Надявам се Косара да е посетила ендокринолог след предаването. Недоумявам как никой не ѝ е обърнал внимание или поне не личи да се лекува проблемът. Не съм запозната, това обратимо ли е с лечение?
Лечим е проблема. Аз имах също одебелена шия. Оказа се , че имам голям възел на щитовидната жлеза. Оперираха ме го и го махнаха.

# 872
Дали някой знае как си прави плитките в косата Даниела? Ако да, може ли клипче в ютюб, където се показва този начин на сплитане?

# 873
АМ да не сецне кръста като подскочи няколко пъти с тези бидони? 😁

# 874
Ох много ме е яд на Ферайката. Нямаш право постоянно да ядеш и да имаш такова тяло. Ми не е коректно към другите хора 😃

# 875
Данке, акко жените започнат да си задават въпроси дали тези мъже отговарят на техните очаквания, ще се спихнем на 2 млн население.

# 876
Васил: не обичам да губя, волейбол – > най–високото момиче - > Росица Simple Smile

# 877
  • София
Дано разбере правилно защо е поканена Grinning

# 878
Косара, като си прибере косата, не изглежда като тетка.

# 879
  • София
Гледах за утре, много малко рози ми се видяха, а това за скандалите сигурно не е такова, каквото изглежда на церемонията. Прави ще излезем, че утре доста дами ще се приберат.

Роси как се зарадва, че най-накрая и тя е поканена на среща, не знам там дали има шанс да се получи, но нека да видят.

Любомира нали не е по спорта, трябваше Клаудия да избере за волейбола, може би повече щеше да се получи.

Утре ще се гледа явно, дано да си заслужава.

# 880
Виктор към Люба: ‘трябва да ти кажа нещо…’
‘… харесах си барманът’

# 881
На Смийгъл торбичките под очите са като на дългогодишен алкохолик 😳 И с нейните контузиии значиии.. абе няма по-изстрадало същество

# 882
Супер скучен епизод.

# 883
Най-хубавото този епизод

# 884
  • Stockholm
Утре ще стават драми явно. Косара беше кисела, може да е разбрала за облога. Мартина разочарована. Любка и нея я гонят съмнения. Виктор едва сега разбра, че е будала. Марто и бат Васко- без промяна, Данка- противна както винаги Joy

Общи условия

Активация на акаунт