Тренировки в домашни условия - 123

• 34 392
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
  • на брега на морето
Агент, ЧРД и от мен! Gift Пожелавам ти много здраве, още дълги години трен, пътешествия и фън! На последната снимка младееше много, наистина!
И аз се изненадах днес като каза за юбилея си. Мислех те за около моята възраст (42-44) и то във връзка с темите с ПМ, не по визия. Аз съм на 44.
Честит Гергьовден на всички празнуващи! Tada
И да не съм извън темата, 2- рата седмица на работа влязох в крак, и съм с 2 кратки тренировки напред( вчера и днес). Със Златка ( естествено).

# 151
  • Стара Загора
ЧРД и от мене Агентче. Да си много здрава, много пътешествия и яки тренировки. Снимката изпуснах ама знам, че си си яка мацка.

# 152
Ден-ден агент! Нека най-доброто предстои!❤️
 Аз съм на 7-ми демек днес 😀
Отивам на стреч сега и май това ще е днес .

# 153
Какви лежанки ползвате?

# 154
Какви лежанки ползвате?
Това е моята https://amzn.eu/d/3XT6GOw

Днес ден 2 upper body от Крис и Еди +с4д4 hiit cardio+abs от 1.0 на Хедър и 3км с кучето.
Привечер ще изляза за още едни 7км.
Битч да си жива и здрава, и на теб ще пожелая НУЛА контузии, много тренировки и никакъв стрес Hug

# 155
Какви лежанки ползвате?
Това е моята https://amzn.eu/d/3XT6GOw

Днес ден 2 upper body от Крис и Еди +с4д4 hiit cardio+abs от 1.0 на Хедър и 3км с кучето.
Привечер ще изляза за още едни 7км.
Битч да си жива и здрава, и на теб ще пожелая НУЛА контузии, много тренировки и никакъв стрес Hug

Благодаря!

Току що си поръчах тази, на хубава отстъпка е Simple Smile

https://www.amazon.de/dp/B07S7NRZL4

# 156
  • Варна / UK
Моята лежанка е купувана 2020та, не можах да намеря линк с налична, в Амазон е изчерпана:
Скрит текст:
Тук може да се види как изглежда като се сглоби напълно, аз съм махнала няколко неща, които не ползвам:
https://www.amazon.co.uk/DTX-Fitness-Dumbbell-Butterfly-Preacher/dp/B00B4S9BPC
Предимството е, че има стенд за лост - и ми трябва, защото вкъщи си правя основната тренировка за гърди, която включва повдигане на лост (barbell bench press). Стенд може и отделно да се закупи.
И дъмбелите снимах - до 24кг на дъмбел може да се нагласят - не знам, за мъж може и да е малко. Китайски са, и те 2020та купувани.

Bitch - ЧРД Birthday - весело изкарване на празника днес!
Агентчето в друга тема я поздравих.
Пожелавам и на двете ви лека и БЕЗ-травматична (физически и психически) година! Яки, здрави и корави Hands MuscleGrinningHeart Exl

# 157
  • на брега на морето
Бич, ЧРД и на теб! Gift Да си здрава, щастлива, много тренировки и забавления да имаш !
Успях и днес сутринта да си направя тренировката, щото съм 2- ра смяна днес. Доволна съм.

# 158
Бич, да си здрава и палава цяла година! Стрес и травма да не познаеш! Резултати да имаш и мерак за нови също! ЧРД, Теленце!

Наде, твоите китайски дъмбели братчета близнаци на моите американски Wink

PS Очевидно леко инфантилният ми вид все още ме "подмладява" - развеселихте ме, честно Simple Smile Аз не се виждам толкоз свежа изобщо!
Скрит текст:

[/spoiler

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 16:15 от Agent Provocateur

# 159
ЧРД Бич!
Жива и здрава!

Поне телетата воля имате 🙂
Моето се възстановява от травма и не пропуска упражненията си сутрин и вечер плюс два пъти седмично плуване.

Последните ми тренировки са по близо два часа, правя пауза два дни и пак.

едит: в дните без тренировка имам около 15  минути сутрешна гимнастика

# 160
Bitch, честита да си! Пожелавам ти пак да намериш своя zen mode 🧘‍♀️

Тази сутрин - йога с Травис. Силовата - довечера. До края на месеца трябва да приключа с Ендгейм. В края на месеца имам едно кратко пътуване до България и после мисля да се фокусирам на бягане, каране на колело (навън), гребане (пак навън), йога и други такива занимания.

# 161
Ох, тая Ксения за няколко неща я хващам че говори глупости...
Всичко го прави за реклама и популярност Simple Smile

Млечните могат да бъдат както отрова, така и лекарство за дълголетие, ама трябва да им разбираш...
Нейви, аз не съм специалист и затова слушам много и различни специалисти като се концентрирам на разминаванията. След Ксения слушах и ето този хирург-лимфолог (дори не съм сигурна, че е така на БГ).

Но ще ми е много интересно да споделиш мнение за млечните, както казах аз съм огромен фен и ми се ще да си останат съществена част от рациона ми без да компрометират здравето ми.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 16:18 от Agent Provocateur

# 162
... домашно кисело мляко, домашно узряло сирене, особено биволско, или овче, овчето е безценно, кефир например, кефир-а реално няма милимунда негатив Simple Smile
Разбира се, ако всичко това се прави от мляко А2 протеин... за биволското, коче и овче... няма ограничения Simple Smile

сега ще хвърля поглед на видеото Simple Smile

# 163
  • на острова на мечтите
Bitch, Честит Рожден Ден 🎂❤️
Агент,💪❤️

# 164
  • Там където
ЧРД, Бич! Жива и здрава, все така спортна и готина! Само положителни емоции до края на годината!

Общи условия

Активация на акаунт