Тренировки в домашни условия - 123

• 34 414
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте дами, предната седмица беше доста напрегната.
Детето тръгна на ясла, редене на желания за ясла, класирания, всичко това голяма тревожност. След злощастното ми падене вече имам 4-5 тренировки по ред от 5.0 на Хедър.
Планирам другата седмица да се връщам на работа и ще трябва много добре да си планирам времето, ако искам да тренирам Simple Smile

# 226
  • на острова на мечтите
Costa,  ще си купя такова столче👍Чудесна идея!Диванчето го пробвах тази сутрин, идва ми малко височко.
Забравих да се похваля, че срещам познати, които отдавна не са ме виждали, и ми правят комплименти как изглеждам. Тренирам умерено и увеличавам времето. Планк издържам минута и 20 секунди. Не мога да се меря с вас, страхотни сте, но се радвам на моите скромни засега резултати.  Доволна съм, че ви открих.
Payla, 🤗

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 14:08 от danilu

# 227
Записвам се с ден 18 от fuel долна част доволна съм

# 228
Cskafena, ти си желязна! Имам още хляб да изям докато стигна до Каролайн Grinning
Данилу, много ми е удобно това столче, перфектната височина. А и е евтино и стабилно, имам го от 15 години. И е леко, мести се лесно.
За днес 7км ходене сутринта и в 11ч долна част от fit in 30. Клекове, напади и RDL с 2х15кг.Нов PB за мен Grinning След финиша трябваше да поседя на пода за 5 минути, не можех да стана Joy

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 23:42 от Costa

# 229
И аз го имам това столче, даже 2 бр!

Много ви се смях, да знаете, на всеобщото одобрение за поста ми, в който вкарах 2 симпатични мъжкари Wink

# 230
  • Бургас
Costa, изобщо не се подценявай! Каролайн има всякакви тренировки и програми, а с тези тежести, с които спомена, че тренираш със сигурност ще успееш да удържиш на нейното темпо.

# 231
Вие какво си мислите? Че трябва да изпълняваме тези програми, които ги гледаме в youtube със същия интензитет, натоварване и тежести като фитнес маниаците, на които това им е основен бизнес и начин на живот? Че на тях им излиза душичката на края на сесията...

П.П.
Гладам не малко мъже фенове на CG има в нейната група Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 09:11 от Navy

# 232
След безсрамно много години днес се върнах в залата по спининг и отчитам една тренировка

# 233
  • Bristol
Аз редовно си модифицирам, ако ми дойде много. Намалявам темпо, брой повторения, тежести, избирам по-лек вариант на изпълнение и тн.

Да се оплача, този пилатес ме изкара от зоната на комфорта 😄 Представете си хипопотам опитващ се да прави движенията на лебед 😁

Мери допълнително ли се активира тази SOS ф-я ?
На Гармин навигатора е, който се връзва за телефона ми. При резки движения, включително и спиране, изпраща съобщение на избран от мен номер. Случвало ми се е да не подпра добре колелото, то пада и тогава не само съобщение изпрати, а и аларма се активира. Събрах погледите на хората, докато намеря как да я спра.
Скрит текст:
Моят е от по-елементарните, edge explore, предполагам всички имат тези функции.

# 234
По повод на мъжете и Каролинката. Като бяхме на почивка и правихме с мъжа ми нейно видео, calisthenics. Каролайн и тя поспря да си поеме въздух по едно време и аз му казвам на мъжа ми: "виж, даже и на нея й е трудно" А той ми вика: "А, тя само се прави. Спира, за да се почувстват хората по-добре, а не че й е трудно, тя е машина" Joy
Та това от супер фит мъж. Първият път като му я пуснах не беше очарован, че жена ще го тренира, щото ще е лесно. После като видя за какви тренировки става въпрос, му стана любимка.
И за да не е спам отчитам от тази сутрин upper body от fit in 30 и 10мин хийт с Хедър,последвани от 3км с кучето. След работа ще направя голямо кръгче от 7км. Много ми е хубаво лятото, че се стъмва чак в 21:30 и мога да изляза за ходене и в дните, когато съм на дълга смяна.

# 235
С риск да бъда офтопик ще споделя като за последно, че за разлика от клиповете на Крис & Еди и много други, тази Каролинка веднъж не я видях изпотена... гледах много нейни клипове, особено последните HIIT и тези за крака с 30 кг дъмбели сумарно... на края на тренировката си беше с хубав матов плажен тен и капка пот не се стече от нея, да не казвам за мокри гащи и бодита....
Тази не е от нашата планета Simple Smile

# 236
Да, машина е Карълайн. Мисля си, че не се поти, защото през цялото време има пуснат вентилатор, то се вижда. Може и освен това климатикът да е на макс, кой знае.
Аз лично и в студена стая на HIIT тренировките и съм вир-вода и като сварен рак във физиономията.

Обожавам да тренирам с нея. Лятото ще станат 4 години. Не съм си представяла, че е възможно толкова кратки тренировки да бъдат толкова ефективни.

Днес правих ден 23 от MAX. Цяло тяло, както е в цялата програма. Целта беше среден брой повторения (между 12 и 18), затова тежестите бяха по-умерени. Имаше клек, напади, глутеус мост, странични и фронтални повдигания за рамо, флайсове за гърди и супинирано едностранно гребане.
Добавих и 15-минутна кръгова тренировка за бицепс и трицепс.
Много съм доволна. До понеделник сутринта вкл. ще тренирам всеки ден, защото след това ще имам 4 дни почивка заради командировка. В Барселона със сигурност ще предпочета други занимания в свободното време Hug

# 237
Здравейте!

Аз продължавам с МАХ на Карълайн - днес ден 24.

Виждала съм я изпотена, но не помня в коя програма и коя тренировка, даже и тук бях писала за това чудо невиждано Simple Smile.

Тази програма ми е любима - прекрасно ме натоварва, без преумора. Също така успявам да повиша работните тежести, което не ми е основна цел, но не ми се беше случвало от много време. Другото, което забелязвам е по-добра мобилност в задното бедро, което по принцип ми е доста "натегнато".

И още нещо, което все по-често пише Карълайн в описанията към тренировките, например днес:

Поздрави!

# 238
Отчитам болница със диагноза дивертикулит със абсцес. От 36 часа не съм яла, а последните 12 карам и без вода само на системи. Нощната сестра нагло ме пита какво да ви донеса? И аз и викам просеко и суши, за Бога защо ми задавате този въпрос!? Действието става в 2 през нощта! Спала съм 3 часа, очаквайте днес да взема категорични становища по всички въпроси във форума със цел отклоняване на вниманието ми от реалния проблем! Simple Smile

За феновете на AI препоръчвам да си поиграете със Perplexity, a за фитнес планове със следните:

## Top AI Apps for Personalized Fitness Plans

**Best Overall AI Fitness Apps**
- **Fitbod**: Customizes workouts based on your goals, preferences, and available equipment, adapting as you progress[5].
- **Freeletics**: Excels at bodyweight and HIIT workouts, offering highly personalized routines[5].
- **FitnessAI**: Focuses on strength training, adjusting sets, reps, and weights as you improve[1][5][8].
- **Bodbot**: Delivers adaptive strength routines, adjusting intensity to prevent plateaus[5].
- **8fit**: Combines fitness and meal planning for a holistic approach, with AI-driven adjustments for both workouts and nutrition[5].
- **Healify**: Integrates data from wearables and biometrics, providing real-time personalized advice and adjustments for workouts, recovery, and nutrition[6].

**Specialized AI Fitness Apps**
- **JuggernautAI**: Best for powerlifting and serious strength athletes.
- **Peloton**: Leading for cardio and cycling workouts, with AI-driven class recommendations.
- **Aaptiv**: Offers audio-based, AI-personalized workouts across multiple fitness categories[5].
- **Virtuagym**: Provides comprehensive fitness, nutrition, and community features with AI-personalized plans[5].

**Emerging and Notable Options**
- **Planfit**: Great for gym beginners, offering free, AI-guided plans[3].
- **Jefit**: Features an extensive exercise library and AI-assisted tracking for strength training[5].
- **TrainHeroic**: Geared toward athletes, with AI-tailored performance and sport-specific plans[5].
- **Humango**: Uses AI to optimize training schedules for busy lifestyles[7].

## Key Features to Look For

- Adaptive workout routines that evolve with your progress
- Integration with wearables for real-time data and adjustments
- Personalized nutrition and recovery recommendations
- Options for different fitness levels and equipment availability

**Summary**: Fitbod, Freeletics, FitnessAI, Bodbot, and Healify are among the best AI apps for creating and adjusting personalized fitness plans, each excelling in different areas such as strength, cardio, holistic health, or data integration[5][6].

Citations:
[1] FitnessAI — Get Stronger, Faster with Artificial Intelligence https://www.fitnessai.com
[2] Personalized Workouts AI : r/ChatGPT - Reddit https://www.reddit.com/r/ChatGPT/comments/182rvjs/personalized_workouts_ai/
[3] Planfit - AI Workout Planner for Gym Beginners https://planfit.ai
[4] Top 9 AI Tools For Personal Trainers - TrueCoach https://truecoach.co/blog/top-9-ai-tools-that-revolutionize-personal-training/
[5] The Best AI Fitness Apps to Transform Your Workout Routine - ReciMe https://www.recime.app/blog/best-ai-fitness-apps/
[6] Top 7 AI Fitness Apps for Personalized Workouts - Healify Blog https://www.healify.ai/blog/top-7-ai-fitness-apps-for-personalized-workouts
[7] Humango https://humango.ai
[8] Fitness AI Review in 2024: App for Personalized Workouts - Fahim AI https://www.fahimai.com/fitness-ai

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 17:40 от Agent Provocateur

# 239
Агентче, кураж, прегръщам те!!
Дори не знаех какво точно представлява това състояние и тъкмо се образовам. Звучи сериозно! Ти обаче си не по-малко сериозно и силно момиче и ще му дадеш да се разбере! Стискам палци за бързо възстановяване Kissing Heart
И после ще го отпразнуваме с просеко и суши! От дистанция, но от сърце Heart

Общи условия

Активация на акаунт