Раздяла или изневяра

• 32 033
  • 773
  •   1
Отговори
# 585
  • Out of the Mix
Ама те тези дечица в "елитните" именно гимназии са най-големите дроги, коки и т.н., разглезени лекета.

Smile, на сила не става, колко по-директно и колко потребителя още да ти го кажат?

А за полетите, че ти е любопитно - има лаф, че влюбената/залюбена/загубена жена е готова на всичко, от девет планини в десета, от 1 континент на друг (лаф, тръгнал от 1 потребителка), въпросът е да си струва, а с теб се държат, като с парцал навярно. Епа, кой е виновен, този който меси или консуматорът?

# 586
Определено не си половинката на автора.
Припознала си се в драмата, но е чужда. Твоята си е за друга тема.  Наистина има много несъответствия.

# 587
Добър опит за вдигане на темата, когато авторът е изчезнсл, а темата не е заключена.

Това е генериране на интернет трафик = пързалка...

# 588
Добър опит за вдигане на темата, когато авторът е изчезнсл, а темата не е заключена.

Това е генериране на интернет трафик = пързалка...

Това е единия вариант.
Вторият е, че ситуацията е бая често срещана.
Как беше? Криза на средната възраст е когато тези, които ти харесват не ти пускат, а тези, които ти пускат не ти харесват.
Живот ли бе да го опишеш...
Все пак предположението на Петко ми се струва по-вероятно, особено имайки предвид модерацията тук и сходния стил на героите на темата.

# 589
  • Обран бостан ;)
Аз самата тренирам. Добре изглеждам, старая се да бъда интересна. Купувам си провокативно бельо, бивша танцьорка съм.
Той ми е първия мъж е живота. Детски истории само с целувки съм имала преди него.
Аз все още го харесвам, привлича ме физически, аромата му ме подлудява.

Trollface

# 590
Пързалка и даже писана от мъж.

# 591
Ма как си раздават съвети, че еди коя си любов била задължителна.
Явно и мъж я писал и нашите с недостиг в поклащането - айде и те да влязат с безумни изказвания.

Нищо не е задължително. Нищо. В тая ситуация е задължително само ако мъжът иска да си върне жената обратно и той е активната страна.
Ма запомнете тия прости правила.

# 592
Тази дама, която се вмъкна в темата като нечия чужда съпруга – не сте.
Явно доста искате да сте и в живота правите по същия начин. Задушливо и обсебващо е.

# 593
Аз все още го харесвам, привлича ме физически, аромата му ме подлудява.
Тука и аз се разпознах.
Как хубаво го е описала жена ми...

# 594
Последно - правят, или не правят секс?

# 595
  • Пловдив

Кой прави секс в тея жеги?

# 596
Е, нали има климатици!

# 597

Кой прави секс в тея жеги?
Точно в жегите се прави, а не в студа, когато всичко ти се е свило и си си сложил дебелите пантофи.

Мисля че с "аромата му ме полудява " точно се издаде, че не го пише жена, още повече на 50 с 25 годишен брак, и наркоман тийн у тях. Нещо като Барни в how i met your mother, тъкмо да му повярват и изцепваше как някоя(Робин или майката на Тед) му казала, че пенисът му е огромен.

# 598
  • Out of the Mix
Съгласен съм, пот да се лее и после в банята, а Таня? Sweat Smile
После нещо релаксиращо коктейлче, или каквото. Relieved

Въпреки че тези с нездравите сърца или кръвно трябва да внимават.

Сякаш в жегата - по честичко по по-кратко.

# 599
  • По света и у нас
Искам да напусна тоя форум и да не си причинявам четенето на това Hands Point Up, но някаква висша сила все още ме държи тук.
Господи ако това е изпитание, защото мъжа на живота ми се крие в този форум, или звездната ми кариера, или някакви пари които трябва да получавам, моля те дай знак и не ме мъчи...

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 17:48 от PriMadonna

Общи условия

Активация на акаунт