Раздяла или изневяра

• 32 176
  • 773
  •   1
Отговори
# 255
А жената може да е в пред- или менопауза и изобщо в момента да не ѝ е до секс.
Но щом казвате Rolling Eyes

# 256
Как да има секс, като автора не смее да я покани в леглото си?! Защо пропускате този момент? Тя може да не е настъпателна и да се срамува да инициира сама.

# 257
О, много се срамува. Със сигурност има друг мъж за секс.

# 258
  • Далечният изток
Щом се срамува - има друг мъж. Щом обещава да положи усилия - има друг мъж. Щом каже, че няма друг мъж - значи има друг мъж.
Каквото и да направи - има друг мъж.
Мамини сладки Hug

# 259
Тя на 50 години, ако е толкова сексуална да върти любовник, ще напада и мъжа си.
По-скоро е в състояние на емоционална и сексуална пауза. Кисела е, дразни се че остарява, не се чувства харесвана.
Хората са различни, аз лично и да ме дразни, щом му става и е чистоплътен не бих се лишавала. Мисля за  здравето си. Grinning
Ако авторът ми беше мъж щеше да пише тук.
"- мрън, чувствам се  използвааан" Joy

# 260
Щом се срамува - има друг мъж. Щом обещава да положи усилия - има друг мъж. Щом каже, че няма друг мъж - значи има друг мъж.
Каквото и да направи - има друг мъж.
Мамини сладки Hug

"Ако една жена върви с наведена глава - тя има любовник! Ако една жена е с високо вдигната глава - тя има любовник! Ако една жена държи главата си изправена - тя има любовник! И въобще ако жената има глава- тя има любовник!"
Фаина Раневская

# 261
Според мен, рядко са едностранни нещата.
Много е лесно да се критикува и вади най-лошото у другия, когато не може да се защити.
Всичко зависи от това, коя страна слушаш.
Ако тя пусне тема с обратната страна, може да се окаже, че сме на нейна страна. И пак да е грешка.
Ограничени данни. Избрани събития и проблеми. състояние под афект. Рядко дава пълната и ясна картина.
Всеки си живее в неговия балон на жертва.
Авторът пише интелигентно, сигурна съм, че и жена му не е глупава жена. Сигурна съм, че ще се разберат някак.

Добре балансирано мнение. Ще допълня само, че нещата, фактите, събитията, са си неща, факти и събития. Те нямат страни. Страните са погледа, който имаме върху тях. Този поглед, мнение, гледна точка, е различен. Кой е правилния? Тук много яко ще забием в политиката, затова се отказваме Simple Smile

Пълна и ясна картина има само в математиката. Даже във физиката няма такава.
За балона съм съгласен, само не съм съгласен, че е винаги на жертва. Или става дума за двамата от конкретния случай само?
Неоспорим факт за съвремието е, че все повече хора предпочитат живеенето в балон, в измислен, виртуален свят. Доказателство за феминизирането на света. Защото в миналото предимно жените са си измисляли свят на въздушни кули и розови облаци.

# 262
  • Paris, France
А жената може да е в пред- или менопауза и изобщо в момента да не ѝ е до секс.

Същото мисля и аз. За протокола - менопозална съм.

Авторе, а защо не спите в едно легло? В различни стаи ли живеете и каква е причината да спите отделно? Ако работното ви време се разминава, може да е изморена когато ти си кукуряк и обратното. Някой от вас хърка ли?

Според мене жената не е типаж, който да си хваща любовници. С ниско либидо е по някаква причина и понеже нямате общи интереси се е отдала на кариера и децата.

За мене връзката е неспасяема ако се цели връщане към отношенията отпреди 20г.

На мястото на автора не бих се развеждала при два тийна у дома. Няма опасност да ги загуби. Деца над 10г се изслушват и обикновено остават с родителя, с когото казват, че искат да останат. Има и опция смесено гледане и някои вече я предложиха.

Дълго работно време, деца от предишна връзка и любовница са много трудно съвместими. Авторът да знае, че ако се разведе и децата останат при него или се гледат смесено, вероятно ще си живее с мама и с децата. Самотните бащи с деца при тях не се котират добре с жените, даже и като са големи децата.

А има ли вероятност скоро да отидат в интернат, особено в чужбина?

Направи ми впечатление, че жената не пускала секс, но нямало да е доволна ако разбрала, че мъжът има любовница. Защо така? Нали уж е отчуждена и даже не си говорят?

Авторе,  а защо ако разбереш, че жена ти си има любовник ще подадеш молба за развод веднага? Вие така и така не правите секс, не си допадате.

# 263
Последните пояснения на автора мисля, че ме наведоха в правилната посока да разбера какво става.
Тази жена е умна, инициативна, вкарала е децата в елитни училища, усеща, че тя е водещата за всичко, което си има цена. Отговорностите, които е поела от една страна, защото е оправна, а от друга пасивността на автора и идват в повече. Затова държи малкото неща, които му делегира (за него изглежда не са малко), за да и бъде от помощ да бъдат изпълнени навреме.
Ако не са, това води до усещането - добре де, аз как мога хиляда неща да правя, а той не може 5, сега и за тях ще трябва да мисля и да се чудя как да ги вмъкна покрай всичко останало.
И така лека полека авторът е олекнал в очите й.

# 264
Хайде де , мъжете сме прости , искаме да се чувстваме като рицари и някой да го оценя това

Донякъде те разбирам и съм го преживявал.........трудно ти е да си го обясниш, толкова знае , толкова може а не се ли сеща да ми каже ....."гордея се с теб" и аз да литна.
За какво си искал ти, Сънчо, да се гордеят с теб? Аз, за да кажа точно тези думи, ще трябва да съм видяла нещо изключително, някакво постижение. За измити чинии и просната пералня в един ден не бих. Та кога?
Кога мъжете казват (и дали) на жената до тях, че са горди с нея? Или като по-просто устроени не се сещат? Само, че и жените функционират по-добре когато са хвалени.

По казуса на автора не мога да помогна, освен с успокоение, че и мъже, и жени на 50+  намират това, което търсят - любов, извънбрачен секс, приятелство с привилегии  и т.н., но трябва да знаят какво искат/предлагат. Нерешителните и вечно колебливите не се котират.

# 265
  • Пловдив
Цитат
За какво си искал ти, Сънчо, да се гордеят с теб? Аз, за да кажа точно тези думи, ще трябва да съм видяла нещо изключително, някакво постижение. За измити чинии и просната пералня в един ден не бих. Та кога?
Кога мъжете казват (и дали) на жената до тях, че са горди с нея? Или като по-просто устроени не се сещат? Само, че и жените функционират по-добре когато са хвалени

Хвана се за думата .............

Съседната тема  ........" Носят ли ви на ръце" ....носят ни , не ни носят , бият ни , обичат ни ............. искам мъж дето да ми плаща - това са отговори изкарани от там

По принцип всички функционират по добре когато са хвалени. Аз лично прочетох ,че този мъж изпитва уважание към жена си , самият той казва ,че и когато се е запознал с нея е била супер яка и днес пак е вижда по същият начин.Продължи и с това да казва ,че е невероятно умна , успяла в кариера , успяла в отглеждането .....всичко това може да го направи мъж , който наистина уважава и се възхищава на жената до него.
Той няма забележки към нея като като човек ........има забележки към нея като Жена.
Лично аз прочитам и разбирам (не твърдя ,че съм прав) .........че на него му липсва на това да се чувства важен за нея , липсва му топллина , нежност , разбиране , лиспват му 2-3 правилни думи да усети ,че всичко каквото той прави има смисъл ...........На нея и е лесно да го критикува , трудно и е да го обича и да му показва.

Както вие имате нужда от думи , така и ние ........както вие имате нужда от нежност така и ние .........да бе има и такъв тип мъже.......

# 266
Хванах се, защото моите наблюдения са, че мъжкото его е крехко, все трябва да ви хвалим, насърчаваме, подбутваме, подсещаме, но така, че все едно вие сте мотора и генератора на всички добри идеи.

Жена и човек не съществуват отделно в нашите тела и умове. Ако съм разочарована като човек от мъж, не желая да съм жена за него, не копнея за ласките му, желанието му, вместо да ме пали, предизвиква досада.
Както вие имате нужда от думи , така и ние ........както вие имате нужда от нежност така и ние .........да бе има и такъв тип мъже.......
Ааа, аз харесвам такива мъже, та нека има Simple Smile Бурсуци не.

# 267
  • Далечният изток
Абсолютно съм съгласна. Ако мъжът се държи като третото ми дете и му правя забележки, овиквам го и го подбутвам все едно е третото ми дете, ами аз в един момент спирам да го виждам и усещам като мъжът до мен, а само като третото ми дете. Сори.
Личен опит впрочем.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 21:24 от AIDA_N

# 268
  • Пловдив
Цитат
все трябва да ви хвалим, насърчаваме, подбутваме, подсещаме

Цитат
Ако мъжът се държи като третото ми дете и му правя забележки, овиквам го и го подбутвам все едно е третото ми дете, ами аз в един момент спирам да го виждам и усещам като мъжът до мен, а само като третото ми дет

Добре де .......ми ако той ви подбутва , прави ви забележки , овиква .......тогава какъв е? Манипулатор , насилник , нарцисист, негодник  , "бягай с 200" ?

# 269
  • Далечният изток
Нямам представа. Аз мога да се справям с всичко. Досега не ми се е случвало някой да ме подбутва да правя нещо, което трябва да направя, нито ми е правил забележки за начина, по който го правя.

Общи условия

Активация на акаунт