На какви неочаквани места сте срещали любовта?

• 7 981
  • 151
  •   1
Отговори
# 120
  • Out of the Mix
Ех, като чета такива истории и се усмихвам. Че сега положението е "чатихме си" и всичко се губи.
Много добре може да е сега.
От чатчето, както казваш, срещичката е на цък разстояние, от двамата си зависи...колко са загорели. Joy

Иначе другото си остава, не се е променило, но е факт, че по улиците е криндж.
Днес имах 2 случая, ма не става, въпреки погледи и оглеждания, просто всеки си действа по задачите, кой с черните очила, кой умислен и т.н.

# 121
  • Между гори и планини
Хаха, така е принципно, но те май трябва да са се харесвали двамата първоначално, не са се крали без чувства и от двете страни. 🙂
Крадена е трябвало да бъде сестрата на прабаба ми. Но тя се скрива 🙄 Та прабаба ми е крадена по погрешка. Която хващат в тъмното, тя ще е. Въобще не са очаквали, че ще е грешната мома. То сега ми е смешно, но на никого от участниците не е било тогава. Но мъжете са имали чест и достойнство и щом я е взел - оженили са се. Не е много романтична история, но всъщност тогава много малко хора са се женили по любов.

# 122
  • По света и у нас
Нямало е холивуд да им мъти главиците с Мерилин Монро и Хю Хефнър.
Обаче по дъртите сестри са се минали, малката ги е преженила.
Трябваше малко по-полека с криенето да го дават.

# 123
Хаха, така е принципно, но те май трябва да са се харесвали двамата първоначално, не са се крали без чувства и от двете страни. 🙂
Ако има чувства и при двамата - доброволното отиване при момъка е да пристане. Ако само момъкът е влюбен, тогава е крадене.
Но има изключения - никой от "младоженците" да не иска. Ето и такава история.
      Момъкът е влюбен в най-личната мома, но не събирал кураж да я поиска или открадне. През това време един от братята на момата краде сестра му (това са моите баба и дядо) и той е прецекан, вече са роднини и не може да се ожени за голямата си любов. Изпаднал в тежка депресия.
     Момъкът с 4-ма приятели отиват на празник в близкото село. Учудил се момъкът защо един му приятел е с кон, като е на пешеходно разстояни - няма и 2 км. Оказало се, че приятелите му били решили, за да го развеселят да му откраднат мома. Харесали една мома и след хорото започнали да я крадат - и момата, и момъкът са против краденето и се борят да я отърват, но са само 2-ма срещу 4-ма.
После е както доня Дафина пише - щом я закарали в къщата на мъжа, край. В този момент и двамата си помислили "такъв ми бил късметът" и приели съдбата си.

Разказаха ми тази история, когато ги попитах каква е тайната на най-дългия брак, който съм виждала - бяха женени 75 години без няколко месеца.

# 124
  • Между гори и планини
Бая са го развеселили 🙄😂

# 125
Ако има чувства и при двамата - доброволното отиване при момъка е да пристане. Ако само момъкът е влюбен, тогава е крадене.

Чували сме и за крадени моми, дето тичат по-бързо от "крадеца".

# 126
      Момъкът е влюбен в най-личната мома, но не събирал кураж да я поиска или открадне. През това време един от братята на момата краде сестра му (това са моите баба и дядо) и той е прецекан, вече са роднини и не може да се ожени за голямата си любов. Изпаднал в тежка депресия.
     Момъкът с 4-ма приятели отиват на празник в близкото село. Учудил се момъкът защо един му приятел е с кон, като е на пешеходно разстояни - няма и 2 км. Оказало се, че приятелите му били решили, за да го развеселят да му откраднат мома. Харесали една мома и след хорото започнали да я крадат - и момата, и момъкът са против краденето и се борят да я отърват, но са само 2-ма срещу 4-ма.
После е както доня Дафина пише - щом я закарали в къщата на мъжа, край. В този момент и двамата си помислили "такъв ми бил късметът" и приели съдбата си.

Разказаха ми тази история, когато ги попитах каква е тайната на най-дългия брак, който съм виждала - бяха женени 75 години без няколко месеца.
Ама влюбили ли са се после?

# 127
По онова време, не е невиждано да изкараш цял живот с човек, когото не обичаш. Баба ми си е признавала много пъти, че не е искала дядо ми, но не е имала избор. Къде да ходи? Сестра ѝ е била бунтарка и си е тръгвала дори 2 пъти от мъжа си, но са я връщали. И тя е била омъжена насила за човек, когото не обича и не е заобичала. Това, че е дълъг брака, не означава, че е щастлив. В някои случаи, може и да се заобичали, разбира се.

# 128
Да, ама темата нали е къде хората са срещнали любовта.
Моята баба и дядо са се запознали на една сватба, били от различни села и се влюбили веднага. Започнали да разменят писма, но станало ясно, че дядо ми е много беден и тя един ден му писала да не чака повече писма от нея, защото идва и му пристанала. Благодарение на тях вярвам в споделената любов.

# 129
Скрит текст:

Ама влюбили ли са се после?
Не знам дали като млади са се влюбили, но според мен, когато ги помня (85+) вече се обичаха с тиха и дълбока обич. Разбираха се, не се караха, винаги бяха заедно и допълваха изреченията си. Отгледали се 4 деца (значи много кекс). Изборът на партньор е въпрос на късмет. Те бяха приели "късмета си".

# 130
  • София
"сте срещали любовта" или "сте правили любов"та"? Че от отговорите в първи пост....не знам. Колко пъти може да се среща тая любов?
По много викаш, по много, стига мерак да има?

Тцтцтц. Ей, тва младите, опасни сте, за нищо я нямате тая любов при бай Тошо не се срещаше толкова често! Я в асансьора веднъж, я в самолета на тоалетните, и за цел живот си я носиш после!

# 131
Остави това, ами някой път я срещнеш, пък тя се прави, че не те забелязва.
Едно време са се крали, сега най-много да да ти хакнат акаунта в сайта за запознанства.
Ако решиш да откраднеш някоя, току виж ти лепнали 15-20 години и после ти сменят фабричните настрийки.

# 132
Не знам едно време как са карали така при уредени бракове, ама като знам моите родители кви глигани са ми харесвали за жена, благодаря на бога, че тия времена са отминали. Съвсем искрено, не бих могъл да карам а такава жена, иначе знам за такива случаи от поколението на родителите ми и малко по млади. Примерно хващат ги на калъп младежи още 17-18 годишни и ги женат на бързо, мъжът цял живот я тормози и не може да я понася, даже накрая се беше изнесъл на кошарите си при овцете

# 133
Какви времена… Да те дръпнат от хорото, да те закарат у момъка и  край. Какъвто ти е късмета.

Сестрата на моята баба била много вклюбена в момче от съседно село. Баща й, обаче, не я давал и тя избягала. След време се разбрало, че младоженецът  я тормози и тя искала да се върне, но баща й казал Не. Как ще се връща, това е такъв срам. В крайна сметка,  му дожаляло и срам, не срам, отишъл да я прибере.

# 134
  • Out of the Mix
Ахам, а сега е надлъгване и "статус и полулярност" у соц. мрежите за "валидация".
Интересно, ако се дръпне шалтерът и се занули кво ще стане.
Ще дойдат други, никнат, като гъби.
Бъдещето е 3D виртуална реалност и роботика.
Отсега се ходи като зомби, постоянно онлайн.
Създаваш и "поръчваш" мечтаната жена, мъж, и ти идва с Еконт до вратата.

Общи условия

Активация на акаунт