Квартири Бургас

• 339
  • 2
  •   1
Отговори
  • Пеликания
Здравейте,
Предстои ми преместване в Бургас по точно Сарафово, и се чудех кое ще е било по-добрия вариант за наемане - чрез агенция или от собственик. Дали някой знае за някоя читава агенция, която да не ме мотае много, защото нямам много време. Знам, че ще е нужна комисионна, но ако е 50% от наема нямам проблем с това.
Нямам фейсбук и това не ми е много вариант за търсене в групите. В интернет всички обяви всеки ден са едни и същи и вече не знам къде да търся. Харесала съм си няколко апартамента, но са от различните агенции. Не имат ли опцията да си сътрудничат или само каквото има агенцията с това трябва да се задоволя.

# 1
  • Бургас
Направете си профил във фейсбук за целта, може и без много лични данни и снимка. Има група Сарафово, пишете  че търсете от собственик, защо да плащате излишни комисионни, не разбирам. Постоянно валят оферти  и запитвания там.

# 2
  • София
Освен тази група, има доста други свързани с отдаване на имоти от собственик без посредник, в които може да излезе нещо подходящо или да пишете какво търсите и да се свържат с Вас.

Общи условия

Активация на акаунт