КГБ = Клуб на Готините Баби - 232

• 21 174
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Пък аз така се зарадвах на новия сорт доматчета и семе щях да искам за такива бързорастящи,  а то майтап.
 Дубрутру моми.  Май ще изляза, че имам да си купя едно дребно нещо, дефицитно , дано не е свършило, видях го като излизах и забравих да си запазя. Да се разходя, настроя  и после ...каквото стане.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 08:55 от Бор_яна

# 136
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро, ранобудни девойки! Вече съм на "родна земя". Убавините свършиха, сега - битовизми. Къде го това слънце? У наше село ГА НЕМА🤔. Дано намине, че е по-добре с него.
Нищо нямам планирано за днес, ще мързелувам и за разнообразие може да се разходя из квартала. Трябва и лекарства да ми изписва личната, но това ще е по телефона.
Хубав и спорен ден. Дано Борянка намери дефицитното нещо, да не я мислим.
Болничките да оздравяват. Здравите да се пазят. За всички 🤗

# 137
За съжаление не можах да видя фенерите на живо. Занимаваме се с децата и сме много далече от тях ... По принцип фенерите са много леки и въздушните течения ги вдигат на високо. Предполагам затова не са опасни. На сватбата на големия син пускаха фенери и дълго горяха, но се вдигаха все по-високо.
Дядо и внуче излязоха на разходка, другото дете е на детска градина и ... баба се рови тук Simple Smile Май е време да ставам, че има и за мен работа Simple Smile

# 138
  • някъде другаде
Кога точно ще е срещата и как ще се пътува да видя дали мога нещо да се организирам. Много ми се идва с вас. Имам платена екскурзия зя 21.06.

# 139
  • София
Добро утро!
 Чак сега ставам по тактически причини.От вчера пак нямахме вода и тази сутрин реших да не ставам,да изчакам да я пуснат.От минути вече тече и сега ще се захващам със задачите.И слънцето се показа,но е студено все още.
   Фло,буркани имаш ли достатъчно?
   Тони,ще пътуваме на 13 юни.Връщането е на 15 юни.От София ще се пътува с бусче на хотела.Не знам дали е възможно някъде да се присъединиш.
   Момичета,прочела съм всички и намирам във вас много общо с моите вълнения.Съпричастна съм и ви разбирам,но това,че пропускам да коментирам е само защото трябва да си записвам всичко.А нямам нерви и време за това.Поне сега,друг път може и да го направя.

Пожелавам ви много слънчев и успешен ден!

# 140
  • някъде другаде
В колко часа ще тръгне бусчето от София?

# 141
Добро утро дами Flowers Rose
Рано рано, сте станали, сервирали сте кафе, пожелали сте приятен ден. Какво му трябва на човек, на мен това ми е достатъчно и се усмихвам Blush
За летящите фенери да кажа и аз. Миналата година ходихме. Беше много забавно и красиво. Правят го на кея. Децата разбира се са най-щастливи. Фло, опасност няма, те си летят нагоре. Единствената опасност е, ако има дървета и се спре фенера в клоните му. Имаше такъв случай миналата година, но бързо се реагира и нямаше никакви последствия. На тези мероприятия обикновено си има и пожарна и полиция. Тази година не успяхме да отидем, нали бяхме в Тутракан и то не може две добрини на едно място.
Тони, датите са от 13.06.-15.06. Я помисли, помисли, че да се видим. Между другото Пипи, ти звъня ли, има ли места в хотела и за нас?
Хубав, спорен и спокоен да е денят ви момичета! Kissing Heart

# 142
  • някъде другаде
Аз мисля , мисля и ми се идва. Само ми кажете в колко ще тръгне бусчето и от къде. Кас пита има ли места , та и това да знам.

# 143
  • София
Пипи,искам да попитам за самостоятелните стаи,които сме резервирали .Те са с едно легло или са с две,но резервирааме цялата.Питам,защото има някаква вероятност да дойда с внучката.Тя тогава ще има ваканция и ме предупреди,че ще бъде при мен.Вместо да се откажа от екскурзията,ще я взема с мен.Не смея да резервирам за нея,защото имам съмнение,че майка и може да не позволи да пътува до България.Но,ако стаята ми е с 2 легла,няма да има проблем.

# 144
Тони, за бусчето нищо не е уточнено.
Има повече от месец, а и доста неща ще претърпят промяна.Само здраве да е, другото как дойде.
Слънчев ден!

# 145
  • Вила Великула
Първо да отговоря на Яжка - стаите доколкото разбрах са с две легла, просто ще трябва да се доплати от единична стая 60лв. за двойна стая -100лв.
Кассс, наредили сме ги стаите - ще има и за вас.
Тони, бусчето не сме уточнили от къде ще тръгне. Тези дни ще се чуя с Ян, защото тя го организира. Предполагам, че ще тръгнем рано от София - 7,30 или 8,00 часа. Много ще се радвам ако успееш да дойдеш.

# 146
Дойдоха!!! Започнаха! Опаковаха всичко, но УРА!! Имам достъп до компютъра.
Свършиха някои основни неща. Сега трябвало да стегнат шпакловките на някои пукнатини, които запълниха. Изрязаха едни гипсокартонени лавици, за което всъщност започнах ремонта. Там също е шпакловано.  Преди 5 мин. си отидоха, но следобед ще дойдат пак да продължат.

Тони, и аз чакам да разбера в колко часа ще тръгнат от София, защото аз ще ги чакам и ще се  присъединя на Пазарджишкия ШЕЛ. Доколкото си спомням се говореше за тръгване от София  сутринта около 7, 30.

# 147
  • София
КАГ,иска ми се да ти кажа,че завиждам за майсторите,но не смея ,за да не ги урочасам.И при нас действт по този начин.Започват по няколко обекта едновременно и работят успоредно за по няколко часа дневно на всички обекти.Така,хем чакат технологично да засъхне,хем да не ги изпревари друга бригада и да им отнеме клиента.Съгласяваме се на всичко,само да свършат работата.И дано работят качествено.При нас трудно се намират добри майстори.Аз имам нужда за ремонт,но ще чакам сина да се заеме с това.Чакам ги да се приберат окончателно след края на учебната година.

# 148
  • някъде другаде
Ако се тръгва толкова рано аз не мага да дойда. От тук автобуса тръгва в 6.30 и между 8 и 8.30 е на Централна гара.

# 149
  • София
Пипи,направо се пазари да тръгнем в 8.45ч!Лелее,колко ще е хубаво!

Общи условия

Активация на акаунт