КГБ = Клуб на Готините Баби - 232

• 21 214
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • някъде другаде
Яжка , като се замисля прав е сладура.
Ениса , пИятеля е неизчерпаем източник на бисери. Наистина ги записвай.
Както изглежда ще ядем и тази година вносни плодове.
Днес станах преди алармата , но снощи си легнах към 10.30 и заспах веднага. Предната нощ не можах да спя.
Днес продължавам да отхвърлям натрупаната работа.
Теди довечера след работа ще ходи на гости при гаджето , та съм сама. Имам ядене , та няма да готвя.
Слънчево да ви е в душите , прекрасни!

# 436
  • София
Добро утро, красавици!
Хайде да го подпочваме и този ден!
Какво ще правите днес? Мойта е ясна - кафе, такси, тръстика, административни задачи - ей го половината ден се изтърколил, както казва МАМСИ.
Посмях се из на хитрушкото Пиятел. Записвай, бабче, записвай. Из дадох "записите" на моите като завършиха училището. Много се смяхме всички.
Хайде, яхвам коня и се понасям!
Добро утро, ранобудна ТОНИ!

# 437
Добро утро, ранобудни момичета!
Подпочнахме  го и този ден.... Така са се затъркулили ден след ден, че още малко и ще преполовим годината... Не пречи, само да сме здрави и мир да е ....

# 438
Добро утро и от мен и раннобуден охлюв Simple Smile

# 439

"Човек понякога има нужда да си почине не от живота, а от хората."

Добро утро ранобуднички CoffeeCoffeeCoffee

Рано сте станали, рано сте си изпили кафето - аз все се класирам за второто кафе. За сметка на това пия две дълги кафета едно след друго Simple Smile
Тетка, този ранобуден охлюв сигурно си го видяла на сутрешната разходка с Кучо Animal Snail
Ениса, страхотни интерпретации прави този пИятел - смеем се сутринта с ММ. Да знаеш, че сме му фенове и двамата Simple Smile
И аз да се ожаля - от лозите в нашия двор са измръзнали 12 броя. Миналия ден ММ пръска за втори път и ги броил. Някои от другите са избили отдолу. Имаме огромна череша - виждаме само 3 черешки на нея. Ама колкото - толкова, да сме здрави - на пазара има ...
Освен това изпуши машинката, която си купи за рязане на клони - днес ще ходим за рекламация. Дано я уважат ...
Вчера на връщане от село си купихме мляко от млекомат от едно малко градче, през което минаваме. Спомних си вкуса на детството - толкова пълномаслено мляко не съм виждала от тогава.

за всички и усмихнат ден от мен Simple Smile

# 440
  • Вила Великула
Добро утро и от мен! Пия си кафето с вас и мислено си разговарям с всяка от вас.
Тетка, ако искаш охлюви, ела да видиш в градината какво е. Не мога да се отърва от тях. Особено сега като е влажно навън. От агроаптеката купувам един препарат с който ръся около местата в които садя, че иначе нищо не остава. Миналата година засадих 50 салатки. Бяха големи около 7-8 см. Сутринта дойдоха децата и аз гордо ги водя за да им покажа скоро като пораснат какво ще ядем. И изненада......не беше останало нито едно листенце. Всичко опасана през нощта.
Клечи, направо се плаша колко бързо минава времето. Наистина почти преполовихме годината.

# 441
  • в сърцата на любимите ми хора
Привет, дами! Днес окъснях малко, но по уважителна причина - тръгнах по стъпките на КЛЕЧКАТА. За сефте бях на фитнес и се чувствам много добре. Глътнах аспирин, че сигурно няма да се размина с мускулната треска. Канех се отдавна да започна и ето - дойде му времето. Сега се кани да вали, седнала съм на терасата с гледка към Балкана и пия закъсняло кафе. Хубав да ви е денят 🤗

# 442
Привет и от мен!
                  Пипи, когато бяхме в къщата нямаше отърване от охлювите и една съседка ме научи на определени места да сипя бира и те се събират там. След това тя си ги събираше и готвеше на дядото. Имаше и голи охлюви, още по-нахални и тях така ги унищожихме.
                  Тони, че ние от 35 години ядем вносни плодове. Нашите градини ги унищожиха отдавна. Сега с любопитство гледам от къде са крушите, ябълките и т.н. Няма наши по магазините, а и на пазара те лъжат, че уж са български. Като им погледнеш ръцете мотика не са видяли, но зеленчуците български. Smiling Imp
                  Ениса, добре казано от пИателя за десерта. След жилавата бабичка, крехка внучка. Yum
                  Аз от сутринта хвърча. Направих за трите къщи ядене, че Любо е сам / щерката и зетя отидоха до Свиленград, че стягат апартамента там/ и ще кара само на дюнери, а на другите мама е командировка. Този път и за зетя има зеленчукова, постна супа. Сега чакам баницата да се опече и отивам за китки до "На сред село" - това е княжевския площад.
                  Добре, че надникнах на вън та хванах Неда да отива на уроци само по тениска. Било 20 градуса. Върнах я да си вземе нещо по-солидно, че може и дъжд да завали.
                  Спокоен и ползотворен ден!

# 443
Добър ден, насмогнах на служебните и домашни  ангажименти,  сега ще ходя на фризьор, че съм като чума в главата. Деди и пИятел разглобяват коли, поправят, сменят им батериите, абе мъжки работи. Сутринта го мъмрих, че не иска да закусва, дадох му пример с братовчед му, който е пълничък. Отговори ми, че Дани бил ,,бог на храната,, а той пък бил ,, бог на бързината,, То няма какво да му тежи на кльощавото дупе, та вярвам му. Сега отивам да слагам масата и после ги зарязвам мъжОВЕТЕ да се оправят докато се разкрасявам.
Мамси, браво! Давай все така.
На всички хубав ден!

# 444
  • Вила Великула
Да ви покажа един любопитко. Изследва всичко непознато и сега за първи път видя широко отворена вратата на пералнята. Беше напът да влезе вътре, но аз като станах да го снимам и се уплаши, че ще му се скарам.

# 445
  • София
Пипи, голям любопитно, но дано не свикне да влиза, защото съм чувала за случаи, когато се пуска пералнята с котето в нея по погрешка.
Относно охлювите, чела съм, че се слага бира в съд, в който влизат и след това не могат да излязат навън.
Мамси, супер, щом те кефи, спортувай! Ще чакаме да споделиш резултати.
Да ви е хубав деня!

# 446

Ако все още можеш да се зарадваш на цъфнало цвете,шума на реката,нежния повей на вятъра и галещите лъчи на слънцето- значи си жив и обичаш живота.

Мамси, браво на теб Hands Plus1 Малкия син непрекъснато ме проверява дали въря колелото, сега ми натяква да спра хляб, сладко и алкохол. Първото и последното не са ми приоритет, но виж - сладкото си го обичам. Макар че напоследък доста го намалих. Имам задача да въртя колелото 2 пъти на ден - смея се, че още малко и ще иска да спя на него Simple Smile То си е за мен - зная, но като ме болят коленете и мускулите и все си намирам причини и оправдания.
Ениса, правилно си решила - има си "мъжки занимания" и женски такива. Всеки да си знае териториите Simple Smile
Дидиа, неуморна си - и ти като Фло, май трябва да отворите ресторант у вас

Тук има изложение "Произведено в България" - не всичко е такова, но ММ си купи анцунг и хубав летен панталон /шие ги една Хасковска фирма и вече няколко години я уважаваме/. Аз пък си купих един разкошен шал за зимното ми яке. Той всъщност е подходящ и за парео за новия ми бански Simple Smile
До обед беше това, сега малко почивка. За вечеря ще спретна едни бъркани яйца със зелен лук - отдавна съм ги намислила. Бях сложила няколко глави стар лук в една саксия и сега си имам собствено произведени пера Simple Smile

Хубав следобед от мен

# 447
Макавели, жива. съм!
Благодаря за хубавите думи с кафето!
Оправям се и хуквам към пицарията
Среща със син и проекто снаха.
Каквото такова.

# 448
Здравейте!  Уморена, но доволна. Старческият ми дом е подреден.  Ежедневието ми  продължава  в обичайното русло.
Ауу, Белла!  Да се харесата взаимно!   И аз искам нещо такова за син 2!!! А дано!!!  
Макавели, хубави мисли! Но така сме устроени, че едно като постигнем, искаме друго. Ето и аз сега се радвам, че къщата ми е боядисана, ама как искам и нови мебели! Особено за спалнята. Имам си 43-годишна "Приста" с ракли и гардероб с надстройки, каквито и вие вероятно сте имали. Но ще си остана с тях. Ами здрави са и горе- долу прилично изглеждащи.
Мамси, браво на теб за фитнеса! Успех и да ти подейства добре!
Диди и Фло пазят тоалетите в тайна. Искат да ни изненадат.
За сега толкова. Понеже и аз съм "бог на храната" , отивам до магазина да купя нещо за готвене за вечеря.
До скоро!

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 23:07 от К.А.Г.

# 449
  • София
Привет, дружки!
Ей ме на. До обяд свърших заплануваното. После почивка и четене на книжка.
КАГ, бързо приключи ремонта. Браво на майсторите! Все още нямам тоалет. Не че нямам дрехи, но искам нещо ново и да е много свежо.
КРАСИВА БЕЛЛА, да си изкарате хубаво тримата. Ти познаваш момичето, така че няма да се притеснявате взаимно.
КАССС, оправи ли документацията?
ПИПИ, смешна снимка си ни показала. Joy
ЯЖКЕ, посмяхме се с Ромео. Навярно някой от твоите внуци е измислил това, че хората стават на паметници. Joy
ЕНИСА. умничък ни е Пиятеля - по-добре да е Бог на бързината!
МАМСИ, Браво, миличка! Толкова се радвам за теб. Щом ти харесва, какво по-добро от това. Посипвам си главата с пепел и се срамувам. Мен не ме търсете за спорт. Само дето сутрин правя десетина минути физзарядка.
МЕРИАН, как се чувстваш?
МАКАВЕЛИ, зарадва ме с маргаритките и хубавите думи. Hug
ТЕТКЕ, браво на татко ти, че се справя с новостите! Щастливци са твоите родители! Грижите се чудесно за тях!
ДИДИА, добра тъща си. И за зетко направи супичка. Нали зет е като мед? Grinning
КЛЕЧИЦЕ, чувалчето с прегръдките е за теб и за принца. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ослушвам се за времето - дано не ни се провали градинското парти при ЖАНА.
Май около района на ЯН е имало градушка. Дано да ги е подминала. Обади се, ЯН!
НАМИ, как си, миличка? Hug
Я да спомена и останалите дружки, че да не седнат да плачат - АЙША, БОРЯНА, ЛУННО ЦВЕТЕ, МАЯ, ТАНИТКА, ТАНУ, ЦВЕТЕАРТ и ЯНКА. Изсипвам още един чувал с прегръдки, та да има и за вас. Hug
За сега толкова. Стремя се тези дни да не пиша дъъъълги постове, ама пак стана километричен репортажа. Хайде - до никъде и повече от повече! Heart

Общи условия

Активация на акаунт