💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 6💛

• 12 510
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Странно, че за частна кухня ти искат бележка.
Аз чакам ред и за държавна. Ще видим там дали ще я яде.

# 331
Момичета, от коя лаборатория в София сте доволни за взимане на венозна кръв на бебе?

# 332
Петя, коя фирма ти иска бележка?
Аз дори поръчвам инлайн и никой не говори с мен, че да ми искат нещо.

Ваня, от колко време чакаш? Аз вече 1.5м

Иначе зад Дундьо в младост 1 има лабораторя, май сити лаб се казва. Мн е чистичка, бързи са и са ни на близо.

# 333
Централата на Кандиларов в Младост 2. Много коректни и бързи са.

Момичета, от коя лаборатория в София сте доволни за взимане на венозна кръв на бебе?

# 334

🤣🤣🤣🤣🤣
От днес 🤦♀

# 335
Петя, коя фирма ти иска бележка?
Аз дори поръчвам инлайн и никой не говори с мен, че да ми искат нещо.

Иначе зад Дундьо в младост 1 има лабораторя, май сити лаб се казва. Мн е чистичка, бързи са и са ни на близо.
Ние живеем в Добрич. Поръчах от тук:

Мислех, че всички искат. Явно тези имат по-различна схема просто. 😊 То при мен вариантите са 2 частни и общинската, нямам кой знае какъв избор.

# 336
Питай ги тия дали са администратор на лични данни 🤣 Какви бележки ще ми искат? Ако са в София никой няма да се занимава с тях да предоставя бележки и акт. Моля следващите. То малко е все едно да ми искат бележка в магазина като купувам яйца за детето. Това е частна кухня и всеки си решава от къде и какво да вземе за детето си. Държавната вече е друго и там има някакви изисквания.

# 337
И на мен ми искаха бележка, че няма алергии за частната кухня (Вип Бебе) и още една декларация. Не ми хареса обслужването там и я записах на държавната. От другата седмица ще взимаме храна и ще видим как ще е. Тя поне си хапва всичко за сега, мисля че няма да има проблем 😀

# 338
Вероятно е да си "вържат гащите" за всеки случай. То другия ми вариант е точно Вип бебе, значи и те искат. За акта за раждане не ми спомена тая по телефона пък ще видим ще го иска ли.

# 339

Сана в сградата на Здравето в Овча купел

# 340
Дойде кухнята, не са ми искали копие от акта за раждане, както пише в сайта им.

Личната не знам доколко ще ме вземе на сериозно с моите притеснения, затова направо като стане време за изследванията ще й пусна и допълнителни. Дано дотогава да не е така, да е някакъв период. На предните изследвания хематокрита беше леко нисък, но уж каза, че ще се оправи със захранването. Не знам, дали защото ми е първо дете или защото много информация има в днешно време все се тревожа нещо.

# 341
Дойде кухнята, не са ми искали копие от акта за раждане, както пише в сайта им.

Личната не знам доколко ще ме вземе на сериозно с моите притеснения, затова направо като стане време за изследванията ще й пусна и допълнителни. Дано дотогава да не е така, да е някакъв период. На предните изследвания хематокрита беше леко нисък, но уж каза, че ще се оправи със захранването. Не знам, дали защото ми е първо дете или защото много информация има в днешно време все се тревожа нещо.

Референтни стойности на част от показателите за деца са различни. Аз затова си ги проверявам винаги допълнително. Пиша примерно bloodworks values и възрастта и излизат таблици.

# 342
  • София
Момичета, как сте? Колко зъбчета имат вашите дечица? На синът ми му изби 4тия преди 2-3 дена и сега е ужасно кисел, чудя се дали е възможно да е тръгнал 5 вече толкова скоро.

И също да попитам: ползвате ли още стерилизатора и уред за затопляне на храна? Чудя се дали да не ги махам вече.

# 343
Засега има два долни зъба, мъчат я отгоре...яко пищене и киселеене е. Но на Гергана едва преди месец започнаха да ѝ изникват зъбите.
О, стерилизатор отдавна не използвам, някъде от 5-6 месец поне. Мия шишетата и приборите с фрош препарат и четка. Наскоро смених четката с една от ДМ, babylove, която се разглобява и има малка част за гърлото на бутилки или други тесни части. Много съм доволна Heart

# 344
Люси в лабораторията, в която ги пусках уж бяха нанесени референтни спрямо възрастта.
Форест, аз стелиризатора отдавна не го ползвам. Обаче, ако забравя бутилката от вечерното мляко за всеки случай я пускам и в него след миене. Уред за затопляне въобще пък нямам. Ползвам гореща вода за претопляне.
Двата долни зъба са се показали засега.

Общи условия

Активация на акаунт