💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 6💛

• 12 448
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, днес моето момиченце стана на 1годинка! Не мога да повярвам колко бързо отлетя времето и днес е едно не бебе, а момиченце Simple Smile) имахме много хубаво парти с близки дечица.

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 17:59 от caprice

# 436
Прекрасна е 🩷 Да Ви е жива и здрава 🩷 Почва се с рождениците 🥰

# 437
caprice Честита рожденичка! Да е жива и здрава и много да ви радва Flowers Four Leaf Clover

viksdreams , да не би да си от Пазарджик?
може да се каже

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 23:39 от viksdreams

# 438
Каприз, да ти е жива и здрава, красива и щастлива 😍

# 439
Да ти е жива и здрава малката красавица.❤

# 440
Caprice, жива и здрава да ви е, кукличката!! 🥳❤️🍀

И нашият ден наближава! 🥲❤️
Ваня, Кис, считано от утре, остава 1 месец!! Кога мина това време!?! 🫣

# 441
Caprice, да е жива и здрава! Много хубаво парти сте имали🥰🥰🥰

# 442
Caprice, честит първи рожден ден на това сладко пате 😍 Да е здрава, лъчезарна и любопитна малка откривателка! И най-важното- да я слушат родителите ѝ 😁🎊🥳🎂
Нашия бебстър преди 2 дни отпразнува последната месечинка. Напоследък умирам от сладост с него 😍 Отделно малката кака вчера имаше РД, в неделя ще празнуваме. Отделно след 20 дни заминаваме за море и главата ми е гръмнала да обмислям и организирам, а имам някакви проблеми със зъбите и ми е много трудно да се съсредоточа над другите си задачи. Чакам си часа при моята зъболекарка в четвъртък. И ОТДЕЛНО  ми се появиха нови ученици и ще лудна. Днес все пак ще се опитам да намеря евентуално някой да ме вземе за преглед. Бели кахъри все, ама понякога искам да прекарам една седмица и да не мисля за нищо. Без програми, часове, задължения,организации и т.н.

# 443
Тъй като и аз съм за зъболекар и може би ще се наложи вадене на нерв, да питам кърмещите - предполагам такава манипулация е проблем?? До колкото съм запозната се използва арсен, а това мисля, че не е подходящо при кърмене. Постоянно отлагам, но не знам още колко ще издържа, та някои да знае може ли , не може ли пломби, вадене на  нерв по време на кърмене ? Притеснява ме да не минава нещо в кърмата, особено арсен...

# 444
Дааа, Кремона, последна месечинка. И ми е едно омотано. Имам толкова неща да организирам и съм до никъде. До рожденния й ден сме на два детски рождени дни, аз имам РД, на вила за 3 дни с приятели сме, 1-ви Юни, искам да отида на фризьор да ми вдигне русото и да ме подстриже (разбирай отидоха 3-4 часа от деня), трябва да запиша час за фотосесия и да поръчам торта за там, отделно самия РД и кръщенето, нищо не сме направили там. Само имаме час за църквата. Абееее екшън ще ми е докато минат всички събития. И след това смятам да мисля за море. Отделно пък и имам странична работа и там трябва да отделя време. Поне не е нещо спешно, та ще го оставя за лятото. И аз като Люси да си измрънкам 😁

# 445
caprise да е живо и здраво и щастливо детство. 😊
Ние понеделник ставаме на 11м.
За шишето със сламка да споделя - взех на Авент от DM. 12+ се води, но се справя. Нощни хранения нямаме вече, ама и не спи по 10 часа. Кухнята засега май ще я спра и ще пробвам да й правя аз храна. Не е зле да си направя месни заготовки. По този повод - месото, ако го кисна в сода както киснете салати те ще има ли някаква полза? 😁 Нямам домашно, ще трябва да купувам.

# 446
Нали кисненето е зарани нитратите? Месото защо да се кисне? То, ако си е бъкано с хормони, няма май голямо значение дали ще се кисне. Нямате ли държавна кухня? Тук в София викат, че била хубава. Не съм я опитвала, чакаме ред за нея.

# 447
Месото да се кисне не съм чувала. Сиг няма да навреди ама дали ще помогне нз.

Ние нали сме последни с юлсо бебе😅 обаче моя копнеж по организираност си е все така силен. Запазила съм място, утре ще ходим да обсъдим украсата и уговарям кетъринга.

Аз тая работа с 300 балона и арка не я долюбвам заради огромното количество боклук. И че се опитам да оптимизирам някак си нещата.
Пунктът ни за частна кухня имат и украси ще ги разпитам тия дни.

Ваня , 2 месеца чакам вече за тая държавна кухня. И ти ли в пункта на ул Йеросалим се записа? Май сме в един квартал г/д?
Писна ми да чакам и поръчах еърфраер. Детето яде пуешко с картофи за 15мин на фраера и др лесни рецепти. Ще си го нося с мен на морето😅

# 448
Аз скоро се записах, защото…. Съм мотла 🤣 Предполагам, че до Септември ще се освободи място като тръгнат на градина другите деца 🤣 Да, там я записах. То май за цял Младост там преместиха записването.
И аз май обмислям еърфрайер. Хич не ми се искаше да слагам още един камък на плота, амаааа… Иначе със сигурност няма да се откажа от кухнята. Не мога всеки ден по 3 пъти на ден да приготвям различни и разнообразни неща. Еърфрайера ще е за нас и да й допълвам някакви неща уикенда. Но още не съм го решила твърдо.

# 449
Имаме държавна, но искам да огранича на макс или направо да спра за момента ориз, моркови и картофи.

Общи условия

Активация на акаунт