Парфюмни размисли и страсти - 296 тема

• 21 390
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Мерси Денси 🌷
В Леро съм виждала серията, ще минем да погледнем.

Тия дни нося Rose Blush / Jo Malone и си казах, че трябва да следя розите им.
Много е хубав ❤️

# 166
Angel Eau Croisière 2020 си беше лимитка, не вярвам някъде освен в ибей да го намерите, вероятно на много висока цена.

Днес за пореден път пробвах Musc Soie с желание да си го подаря, нулева трайност при мен, толкова ме е яд.
Не го усещат и околните, а буквално се поливам Joy

За сметка на това забърсах едно бебе от Prada Paradox Intense, това абсолютно белоцветно чудовище, носи се на талази след мен, парфюм за силни и забележими жени е!

# 167
Момичета ,препоръчайте ми нежен люляк?!

# 168
  • на терасата
Момичета ,препоръчайте ми нежен люляк?!
A Drop d'Issey и фланкърите му
En Passant Frederic Malle

# 169
Да дам един бърз отзив за една скорошна  парфюмна придобивка, а именно Victoria Beckham Portofino '97. Ами за моя вкус е абсолютно отвратителен. Напомнни ми на един Xerjoff Accento, който имах и скорострелно изстрелях извън къщата защото направо беше отрова за носа ми.

И този е една синтетична какфония от нещо, което претендира да е свежо, а всъщност те задушава с някалва гъстота, в която има нещо бръснарско супер евтино.  Не знам тези дето го оприличават на Bal d¨Afrique Byredo въобще дали имат обоняние. Нищо общо. Добре че дойде с мостра от него, та първо пробвах нея. Не е нужно да казвам, че излетя обратно към Виктория много бързо.

# 170
Ха-ха, и парфюмът на госпожа Бекъм е като прехвалените й дрехи с ужасен шев. Нескопосан.
Днес в дъжда носих Коромандел. Много му отива лошо време.

# 171
  • София
За сметка на това забърсах едно бебе от Prada Paradox Intense, това абсолютно белоцветно чудовище, носи се на талази след мен, парфюм за силни и забележими жени е!
Привет, може  ли да подшушнеш от къде. Много обичам минита.

# 172
Някой купувал ли е парфюм от тук?
Има ирис, люлояк, камелия, хортензия... и то не моно аромати. Круша и ванилия.. много се наточих...
https://www.lerbolario.bg/bg/324-%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0% … D0%BC%D0%B8?n=416

# 173
Някой купувал ли е парфюм от тук?
Има ирис, люлояк, камелия, хортензия... и то не моно аромати. Круша и ванилия.. много се наточих...
https://www.lerbolario.bg/bg/324-%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0% … D0%BC%D0%B8?n=416
.

Аз купих “3 рози” за подарък, но не се хареса много. Купих го по препоръка на дистрибутора, който в момента зареждаше щендера. Каза, че е много купуван и харесван. Приятен аромат, но нетраен и незапомнящ се.

# 174
Аз харесах този люляк. Притеснява ме да не са като парфюмите в хранителните стоки по качество. Благодаря за отзива.
https://www.lerbolario.bg/bg/lines/%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B … BC%D0%BB-658.html

# 175
Качеството определено не е супермаркетско, но зависи точно какви са ви очакванията.

# 176
Свикнала съм но YSL, Chanel, Dior. Вероятно е по-добре да добавя още 60 -100лв и да си взема някое малко шишенце от тях за да не съжалявам. Просто ми се искаше нещо лятно и трайно.

# 177
Когато магазин на  L'Erbolario се появи в Бургас, купих Хортензията и един сух парфюм с аромат на череша. Много слабо изпълнение, първият едва доловим, другият е като леко ароматизиран вазелин.
Напразно похарчени суми.

# 178
Благодаря ви! Значи няма да поръчам.

# 179
И аз имам 2 минита несполучливи покупки от L'Elborario. Подмятам ги вече трета или четвърта година.
Много бавно наваксах с темата момичета и момчета. Чак днес успях да ви прочета.
Вчера се прибрах в София за 2,3 седмици и разбира се веднага отидох в Сефора да пробвам новия Шанел. Преди 2 седмици беше изпаднал 50 мл за 150 лева и му се чудих дали на сляпо да го поръчам. Вчера като го пробвах ми допадна, но както са отбелязали 2 страници по назад напомня на други. А аз такива имам в изобилие, защото това ми е много любим парфюмен вайб. Аз го оприличавам на Bvlgari Rose Blossom Delight. Имам ЕДТ и той ми напомня най-много на него. Обаче за беля, показах листчето на сестра ми и сега тя го иска и трябва да го търся на тънка цена 🙈
Вкарах си таралеж. 😂
Иначе парфюмни последно си взех Ocean di Gioia. По скоро от носталгия и заради комплиментите които отнася. Вече е спрян и трудно се намира, затова като видях че го има в един магазин в Бургас, веднага се изстрелях и отидох до шоурума да го взема.
В момента съм в парфюмен застои, защото успях да си взема всичко което искам. Смятам да пообиколя в София и да видя какво що ново има тук и там и много се надявам нищо да не ми хареса, защото нямам повече място в шкафа и съхранението започва да става проблем.
Виждам че сякаш всички вече се обръщаме към познати любимци или вече отдавна познати на пазара парфюми. Дали вече няма нищо ново и вълнуващо на пазара или сме на трета скорост на локомотива, защото сме задоволени и не търсим нищо ново вече..

Общи условия

Активация на акаунт