Шуши, записа ли се вече на женска консултация? Желязото е едно от изследванията, които се включва по нея.
Аз преди 3 седмици си взех дънки за бременни от H&M, не във всеки от физическите им магазини ги има да се разгледат, аз ги взех от Сердика Център в София. Много са ми удобни и направо се родих с тях, че предишните почнаха да ми убиват въпреки че бях в 13-та седмица и не ми личеше оформено коремче. Взех и един клин от Лидл (спомням си, че някой беше постнал тук рекламата преди известно време), удобен е, но ластикът му не е много силен и не съм сигурен дали няма да почне да се смъква при повече движение. За летни рокли не бързам, че все още имам надежда, че някои от моите са по-свободни и ще ми станат и с коремче.
Да записана съм на женска консултация Аг пусна изследвания но в тези нямаше да се изследва желязо
Мен много ме притеснява секциото, а и докторът при който раждах каза, че съм с тесен таз, та сега ми е още по-притеснено, сега определено ще се консултирам с друго мнение за таза.