Пия си вит Д допълнително, че и моето не беше особено високо. Надявам се в следващите месеци със слънце и добавки да го вкарам малко във форма.
Магнерот е лекарство с магнезий и се изписва за отпускане на мускулатурата - при крампи и/или контракции.
Като симптоми, освен липсата на енергия и някои промени във вкусовете, ми остана невъзможността да си мия нормално зъбите. Все още ми се гади само от пастата за зъби, но от всяка паста за зъби. Миенето на зъбите си е изключително предизвикателство за мен всеки ден
поне е само от това, от друго не ми се гади. Още съм на вълна бременни дрехи за мен, аксесоарите на бебето ще почакат

Аз нямам контракции но усещам крампи.Вчера усещах болка през целия ден тъпа болка чак долу където се пада пикочния мехур но днес отмина.От днес усещам като опъване от лявата страна при всяка стъпка.Взеха ми урина проба и ми изписа магнерод.Дали е притеснително тази болка на опъване като си местя левия крак и при ходене?
според мен си взела правилните до момента решения. Ти си силна и разумна, продължавай в същия дух!
също се притеснявам понякога, но знам, че ще се справя. Знам, че и ти ще се!