Боя за коса - Blond54 - Клуб на блондинките

• 3 943
  • 85
  •   1
Отговори
# 15
Знам, че въпроса не ми е за тук, но и от когато бях руса ви четях и знам, че доста от вас разбират..
Ако върху вече боядисвана коса 5ца и в последствие в корените 4ка, тъй като заради наслояване то корените винаги бяха по светли, сложа сега по цялата дължина 6ца + 9% оксидант, какво ще стане или нищо? 😀

# 16
Според мен ще избие нещо рижо-червено. Отделно ,е много вероятно да стане и на петна. Не бих рискувала вкъщи.
Но, това е моето мнение. Нека и другите да споделят какво мислят.

# 17
Според мен нищо няма да бутне от цвета.

# 18

Това е в момента, не се вижда толко добре, но в корена е по светло леко..имам 6.0 и 9% оксидант, чудя се още дали да си губя времето и после да тичам до дм/лили за нова тъмна боя  😀

# 19
  • В полите на Пирин планина
Според мен няма да изсветли особено или най-много да се изсветли корена, а дължините да станат на петна.
Трябва първо да се сложи деколорант, за да се свали наслоената боя и чак тогава по-светла боя и то с поне един тон по-светла от желания цвят.

# 20
9 боя с 9 оксидант - нищо няма да мръдне или съвсеееем леко. 6 оксидант няма нужда да го хабите.

# 21
Дами, съжалявам, че нахълтвам така, но имам следния въпрос. Онзи ден за първи път си купих реконструктора на Joico. Днес ми беше и първото ползване, но самия продукт не стои гладък като маска например, а някак си изглежда пресечен. Ще споделите ли дали е нормално или да ходя да пиша имейли на ЗР? Така и не успях да намеря видео или коментар за констистенцията, а за мен е доста странна.
Кой по- точно? Дайте снимка/линк.

Този продукт
https://zlatnaribka.com/products/rekonstruirasht-krem-za-uvreden … rt5hUOK7FJeeJ2TTW

И снимка на консистенцията:

Скрит текст:

И моят е така, от друго място е купуван.

# 22
  • Сливен
Момичета,правя се с Пермесе 9.1,ако сменя с Андреа кой номер да взема 9.01 или 9.16?

# 23
Четох, че andreia вървят с 1 номер по-тъмни. Тоест аз бих сложила 10.1

# 24
Андрея точно си отговарят,но някои бои са по-леко пигментирани.
Въпросът е,какви пигменти има в боите на двете марки.

На Андрея 01. е със син пигмент. .16 е синьо-лилав
Ако ще се ползва за корен,аз не бих разчитала на избраните бои,но все пак зависи от натуралното ниво.
И все пак, 01 според мен е по-подходящ,превид червено-оранжевият пигмент в косите ни.
Аз бих добавила и зрънца зелен и син коректор към .01,за по-сигурно.

Пермес не я познавам,нея не я коментирам

# 25
Здравейте, дами! Какви пигменти смесвате с маската за да неутрализирате оранжевия отенък и да избегнете изсушаването от лилавите шампоани? Бях попадала преди време на мнения, но не мога да ги открия. Май беше пигмент от Златна рибка, но не помня точно, моля за помощ!

# 26
Здравейте момичета, дали някоя руса главица е изпробвала този продукт за  убиване на нежелани жълти и медни отенъци ?
https://prohairshop.bg/neutralizirasht-fluid-farmavita-cool-blon … -250ml-p01f007250

# 27
Момичета здравейте,
Изрусявам се от около 10 години, но все още съм в търсене на ,,моя" шампоан.
Доста съм изпробвала, но някак не мога да намеря някой,от който да ахна.
Вие открили ли сте такъв шампоан 😊

# 28
Черен Gliss е моят. Щом мога да се къпя без да позлвам балсам или маска....за мен и моята коса е най-добрият.

# 29
kati можеш директните пигменти на Алфапарф или Голдуел да ползваш. Можеш и коректори към маска/балсам да добавяш...Милкшейк и Ерайба имат също пигменти гледам в бг сайтовете
Няма значение на коя марка са пигментите.Гледай синьо и зелено.
Много фризьори съветват оранжево да се тонира със синьо,аз не съм съгласна.При мен само синьо не работи. Моята основа е 6ца,предполагаемо оранжево трябва да убивам.
Аз смесвам винаги син и зелен пигмент/коректор.Получава ми се идеално.

Общи условия

Активация на акаунт