Боя за коса - Blond54 - Клуб на блондинките

• 4 743
  • 91
  •   1
Отговори
# 75
И аз така мисля. Определено е твоя цвят Simple Smile

# 76
  • София
Тъмното е сууупер! Отива ви и косата ви изглежда много по-здрава и жива. Чак и на мен ми се дощя Simple Smile Но не смея, че като се знам каква съм - още веднага ще ревна, че си искам русото Laughing

# 77
Някой поръчвал ли е Олаплекс от parfimo.bg? Чудя се дали е автентичен, защото цената му е по-ниска.

# 78
Мама Лина,искаше снимка на цвета ми.Малко късно,че бях ковидясала

# 79
Ванеса, кой номер е този разкошен цвят?

# 80
Lisap LK OPC
9.0+10.2+9% оксидант +син и зелен коректор.
Коректорите са на Sexyhair

# 81
Vanessa, страхотен цвят и коса!

# 82
Wow, Ванеса, като на кукла е косата ти. Жалко, че не живеем в един и същи град - искам да си правим компания и да си говорим за коси и бъркочи за тях Laughing

Благодаря за снимката.

# 83
Мама Лина,щеше да е идеално,че и без това тук няма с кого да си бърборя на тези теми Grinning

# 84
Много Ви е хубав цвета, но щом сте решили нещо червеникаво, чувала съм, че тонерите на Престиж много добре оцветяват, също Лакме колаж (която ползвате) също май има червеникави тонери. Само, че после отмиването ако не се харесате не знам как ще е. Аз реших да се матирам по старата школа, защото ми писна от лилави шампоани и пробвах с обикновен шампоан и малка част черна боя разбита вътре. Само че сложих май твърде много черна боя и доста се потъмних. Иначе сивото/ пясъчното държи вече на 8 измивания и не се отмива, няма да се махне. И май ще трябва да изсветляване наново.

Regalia43, много хубава коса и цвят.

Как по точно правиш смесването - само шампоан и боя без окислител? На една шепа шампоан колко боя слагаш?

# 85
Liiya, на мен без окислител нищо не ми се получава, затова имам свой начин:  Слагам боя и окислител колкото бобено зърно всяко, после добавям голяма шепа шампоан, после добавям и ВОДА  и разбърквам. Правя го в кофичка от кисело мляко и я пълня до над половината, може би около 70%. Обливам косата за 1 минутка и се гледам в огледалото да не стане много черно. Понеже предните пъти не ми хвана, този пъти сложих повече черна боя и доста потъмня, но за щастие бях извадила няколко кичури във фолио и се старах да ги опазя те да не влезнат в обливката. Накрая всичко се смеси обаче. Не знам дали този начин е правилен, но аз така го направих. Допитай се и до някой друг ако искаш.

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 20:50 от Regalia43

# 86
  • София
Да ви разправям приключения.
Имах една 10ка, викам си - дай да я сложа на корените. Определено не беше умно решение! Станах супер светла и леко жълта, а бялото лъсна като сняг! С една дума - ужас.
След два дни не издържах, взех син балсам на Матрикс, турих малко балсам Кафе на Леганза и се намазах с четка на суха коса.
Омазана бях синьо-черна, като вещица!
След измиване стана много приятно натурално пепеляво русо, към 8-9.

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 11:45 от Rockstar

# 87
  • София
Здравейте, моля за помощ - първо здравна. Бях на фризьор,  бях с балеаж, уж отидох за тониране, но там решихме да изравним русото ( няма да си го простя). Та честно казано не знам точно какъв цвят е слаган, но знам, че е с оксидант 40.вол. Много ми щипеше и пареше по врме на цялата процедура.. казах, нали... но каза, че е норално да щипе малко. Вече три дни ме сърби скалпа. Няма зачервяване, мехури но сърби яко. Как да си помогна?
Вторият проблем е цвета - оранжев корен. Има ли как и кога с тоя скалп мога да си върна тъмния корен (около 6-ца ми е) и как да го обясня, така че да не стават повече грешки? Дълбок корен се казва, нали това от което може да се направи, че да продъжа с балеажа или не? Изобщо какъв е изхода? Моля за съвети!

# 88
  • В полите на Пирин планина
За успокоение на скалпа - гел алое вера.

За цвета е много относително да се дава съвет. Може би трябва снимка и да, евентуално да се потъмни с боя корена, но не знам колко ще държи върху изсветлена коса.
Лично аз успявам да потъмня моята коса и с тониращи балсами.

# 89
  • София
Джери, прочети поста над твоя. Слагаш един син балсам на корените и готово. До сега съм я мила към 5 пъти - цветът още стои.

Общи условия

Активация на акаунт