Та така от 3 години съм омъжена и правим опити за мечтаното бебе!!
Обикаляхме все по доктори в продължение на 3 години тъпчих се с най различни лекарства.
Първият доктор ми беше казал,че имам сдържан фоликул,висока счетовидна жлеза,висок прогестерон и какво ли още не!!
Преди 1 година отидох на друг лекар в Русе излекува ме напълно трябваше само да направим цветна снимка на маточните тръпи но за съжеление почина докторът!
Преди 1 месец се прибрах отново за България (попринцип живеем и работим в Англия)
Записах си час в тутракан при доктор Бойчев. Бях на нормален преглед,след което минахме на цветна снимка, до тук добре.
Докторът ми изписа Pregnacare Plus и ми каза ако не забремення до 2 месеца пак да отида при него.
Ппц трябваше да ми дойде менструацията на 26 закъсня започнах да се радвам снощи един тест за бременност оттицателен,днес още един сутринта отрицателен изхвълих ги в кошчето за боклук. После си викам я да видя аз тези тестове пак и хоп 2 чертички въпреки бледи но ги имаше малко и веднага радоста дойде нормално...
За сигурност отидох за още един тест взех си на Clearblue който директно пишат и в коя седмица си ,но ми изписа,че не съм....
Преди 1 час ми зацапа сигурно ми дойде цикалът,но до сега никога не ми закъснавало 4 дни винаги точно на датата даже в повечето случай по рано.
Имам болки в едната гърда,често уриниране и ми се спи постоянно!
Та въпросите ми са възможно ли е от цветната снимка да ми е закъснял цикалът?
Възможно ли е да съм в цветна бременност?
И възможно ли е на 2-та теста 2-та чертичка да е изпарителна линия?
Извинявам се за дългата тема,нооо... момичета трябва ми съвет.