🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 294
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 675
Никога не ми е била красива на мен. Помня като стана Мис България колко бесни бяха всички, че най-нелицеприятната е спечелила. След конкурса влезе в Биг Брадър и им стопи нервичките с оплакванията си (и изглеждаше доста зле без грим). Знам само, че се омъжи за един 20 и кусур години по-възрастен от нея бизнесмен. От тогава не ми е попадала много.
Скрит текст:

# 676
Пак разни мокри сънища.
Всички родни бизнесмени ги изкарахте като шейховете из арабските страни. Раздават милиони на тази и онази, че да не се резчуе, че са стиснати…
Това малко ми прилича като хората даващи бакшиш, дори да не са доволни на сервитьора, защото сервитьора  щял да си помисли, че са скъсани и бедени.

# 677
Уа 😱! Без думи !

Никога не ми е била красива на мен. Помня като стана Мис България колко бесни бяха всички, че най-нелицеприятната е спечелила. След конкурса влезе в Биг Брадър и им стопи нервичките с оплакванията си (и изглеждаше доста зле без грим). Знам само, че се омъжи за един 20 и кусур години по-възрастен от нея бизнесмен. От тогава не ми е попадала много.
Скрит текст:

# 678
Пак всички имат големи очаквания за епизода заради промото и накрая ще сме разочаровани. Или никой няма да си тръгне, или ще си тръгне Александра[съвсем далеч от сензацията,която се опитват да ни накарат да повярваме,че ще има]

# 679
Пак всички имат големи очаквания за епизода заради промото и накрая ще сме разочаровани. Или никой няма да си тръгне, или ще си тръгне Александра[съвсем далеч от сензацията,която се опитват да ни накарат да повярваме,че ще има]
Ще си има тръгналИ, то даже в промото Даниела казва, че не е очаквала да са толкова много. А и е време. Остават 2 седмици до финала, а момичетата са 9 (без Даниела).

# 680
Покрай Данка и нейното участие, всички започнаха шумно, много компетентно и категорично да се изказват по върпоса с ''държанките".
Много държанки, много чудо в нашата родина. А милионерите един до друг, наредени на опашка, ги въртят и сменят с нова партида данкини последователки. Joy
Да вземат да узаконят проституцията освен, та белким тия диаманти в бюджета ги наливат милионерите, а не да ги превръщат в силикон и джуки.

# 681
  • София
Като гледах снощи как му светкаха очите на Мартин когато девойките разказваха за купона се чудя, дали не е възможно да му доскучае цял ден с Даниела и да се присъедини на следващия, а тя да се разсърди и да си тръгне:-)

# 682
Засега с най-много последователи е Мартина 91 хил. после е Марто 84,5 следва Косара 79 и  после другите.

# 683
Мисля,че Бранка със сигурност ще изхвърчи днес,другата не вярвам да е Ферай,заради промото.По-скоро ще е Алекс,нито тя харесва някой ерген,нито те нея.Може да има и още,съдя по думите на Даниела.Коя ли ще е,може би Роси или Косара?

# 684
Явно има хляб в тая работа да си държанка, щом толкова моми се стремят към това. А освен хляб за тях и за придружаващите се намира. Помните ли едно време Златките? Помните ли Патрашкова, дето беше толкова възмутена от тях и толкова против? После стана първа дружка с всички златки, а що хлебец хапна покрай тях... та и пасти намаза. Кой я беше чувал преди това? После стана голяма вървела, панела и не знам си какво още години наред.

# 685
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Симпатична е Ана с новата прическа,но красавица не е.Тя каза в Надкаст,че Марто е проучил 5 девойки преди влизането си,така че много добре знае коя е Даца и клюките покрай нея.Това ми затвърждава мнението,че всичко е игра.

И на мен това ми направи впечатление.Въпроса е как точно е проучвал?
Гугъл или се е допитвал до приятели дали познава този и онзи и какво ще му кажат...Нали все пак движат в едни и същи среди.

Люба е много лоша актриса,не знам как може да й се вържете,че наистина харесва Виктор. Нито той,нито тя имат любовни намерения и съм сигурна,че вече чакат с нетърпение да приключи това фиаско.

Мартин насъбра последователи още докато излъчваха ИВ (аз от тогава го следвам).След интервюто на финала на Ергенът ще реша дали да го отследвам. Нелеп ми е в ролята на разгонен чичак,който се е хванал на въдицата на една държанка.

# 686
Даниела не знам колко елитна държанка е била с тия тоалети от Али Експрес

# 687
Само дето “качествения диамант” след края на връзката обикновено се оказва на врата/пръста/китката на новото попълнение. Тия неща обикновено се дават за носене, а не завинаги. Даниела не знам колко елитна държанка е била с тия тоалети от Али Експрес.

Не, остават си за момичето. Извинявай, но един уважаващ себе си богат бизнесмен, никога няма да си вземе обратно диамантите, моля ви се. Това е много ниска топка и ще се разчуе бързо, отива му репутацията на кино. Това да не е някакъв мухльо от заложна къща? Все пак във висшите среди хората държат на репутацията си, а държанките са нещо съвсем обикновено, да не кажа задължително в тези среди.
Просто нямаш идея колко не си права. Той се бъхтал като кон, правил разни далавери и какво ли не, за да си надипли милионите и после, идва някаква мома от Чепеларе да му пристава в леглото за година две и той, видиш ли, ще и остави подаръци за милиони, за да не си помислят другите дедовци, че е беден и стиснат. Ми, Вие тия хорица съвсем на глупаци ги направихте. Кой знае какви съвети и от кого ползват, когато трябва да се избавят от такива като наша Данче.

# 688
  • Stockholm
Нямам търпение за новия епизод, но преди да започне, минах от тук да видя какви са настроенията Blush

89 процента Данка:  80 процента негативни коментари, 2 процента позитивни и 7 процента неутрални Joy

Адвокатите ѝ нещо са в отпуск от 2 дни и не докладват всеки пост, който не възхвалява талантливата писателка, идеолог  и хубава жена Данчето, облечена в розаво, но бес  гривнята на ръка Joy

Чакам нови бисери и защо не още нови думи и в днескашния епизод Joy

# 689
А мен не спира да ме гризе въпросът 🤣 какво е ставало на ергенското парти предната вечер. 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт