🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 253
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 330
Даниела:
И тогава друг човек дОйде с мен
Двамата ти най-близки човека
Плача когат съм ядосана
Привличане откъм отсрещния човек
Аз харесвам Мартин, че той винаги …

Баси сега го пуснах и не знам как Мартин издържа.
Той не прави почти грешки
Когато не внимава, на Даниела и лъсва естествената среда (не лоша, но безкрайно далеч от тази на Мартин)
Издържа, защото мисли с долната глава.
Окопите между двете възпитания го коментирах още в началото.
Не съдя, и аз съм възпитана не от графове, но няма как да не отбележа изкопът между изказ, реакции, импулсивност дори при двамата.

# 331
Отвратително е, че така го удря.
Марто, разкарай тази неприятна жена.

# 332
Като истЕнска дама се държи Данка 🤣
Да, дори не може да борави с приборите за хранене 😂 селска пръчка я наричаше някой с предната тема. Яд ме е, че не го харесах това - вярно е.
Голяма простакеса с това удряне. Толкова е примитивно.

# 333
Наистина тя върти едно и също, няма ли какво да каже или просто не иска да се разкрива пред камери?!

# 334
  • here and now
Най-накрая Мартин й каза, че от три дни слуша едно и също - че мъжете много я глезили!
Според мен е изкарала късмет с някой будальор и вече си мисли, че ѝ се полага.....

# 335
  • Stockholm
Струва ми се много приятен навик на стилната дама  Дани да ръга  внезапно  партньора си в ребрата с лакът или просто с юмрук. Пише ли в книгата ѝ дали мъжът трябва да е благодарен за тези изблици на женска енергия?

# 336
Даниела:
И тогава друг човек дОйде с мен
Двамата ти най-близки човека
Плача когат съм ядосана
Привличане откъм отсрещния човек
Аз харесвам Мартин, че той винаги …

Баси сега го пуснах и не знам как Мартин издържа.
Той не прави почти грешки
Когато не внимава, на Даниела и лъсва естествената среда (не лоша, но безкрайно далеч от тази на Мартин)
Хайде, хайде той веднъж предложи да направят капитулация. 😂

# 337
Мартин много по-искрено отговоря на въпросите, Даниела не иска да дава някакви по-дълбоки отговори.

Да, определено доста повърхностни отговори дава. Личи си че Мартин е по - инвестираният от двамата. Мисля че  Мартин също скоро ще го осъзнае.
Като цяло би й било полезно да се разкрие малко и пред публиката, а не само да се прави на недочула и неразбрала въпросите, но дано поне на Мартин да дава по-истински отговори без камерите, защото по този начин тя не се отваря и разкрива и пред него. Иначе не са лоши като двойка, поне от това, което показват са ми забавни двамата, но трябва искреност, не само смешки.

аз не мисля, че го прави и без камерите. Може би за това той искаше да направи така че да прекарат няколко седмици заедно, защото ако са нон стоп заедно тя няма как вечно да избягва теми или да носи маска. Това е неговия последен и най-важен тест, който той има за нея. Той си го каза сега добре на синхрон, че не го изненадва че тя не се разкрива в предаването.

# 338
  • somewhere over the rainbow
Оф, Даниела си призна в ефир, че е била ексклузивна държанка. Мартин може да е всякакъв, ама не е тъп, ще играе тоя цирк до край ама после ще я изпидурка, защото не мога да си представя, че би търпял тоя навлек повече от уикенд забавления.
Идеално се крие зад хумора си, но май му е  все по-трудно.

# 339
По главата, по главата трябва да го удря Даца! Така току-виж му дошъл акъла на чичо Марто!

# 340
Даниела все повтаря,че държи на истината и честността и за почти 3 месеца разбрахме за нея колкото за Васил - абсолютно нищо (освенчемногояглезят).

# 341
Удря го, говори на бе. Селинджър отвсякъде.
В Богутево така общуват явно. Там мечките слизат по г@з от балкана.

# 342
  • here and now
Наистина тя върти едно и също, няма ли какво да каже или просто не иска да се разкрива пред камери?!
Какво да разкрие?
Че не се казва, както се казва, че е затънала в дългове, че е от забутано село...?...
Няма много с какво да се похвали.....

# 343
В Надкаст коментираха, че много разпространен съвет на Кобилкина бил пред новия партньор никога да не критикуваш бившите и винаги да ги хвалиш, за да може да се опитва да се съревновава с тях и да се старае повече.

# 344
Кой нормален мъж би изтраял Данка повече от месец се чудя. Ей тъй, с удрянето, нищоправенето, меркантилните желания за глезене, подаръци, слуги, чудеса? Да беше някоя красавица поне да се фука с нея в обществото. Ми то…

Общи условия

Активация на акаунт