Отговори
# 405
Скоро имаше новина, че кръщават бебенцата си Афра и Сейран. Вече има и Мерт Рамазан! 🧿

# 406
Здравейте, момичета!

Има слухове, че Мерт се прибира днес, да видим дали ще го хванат журналистите.

# 407
Мерто е на мастерса в Рим и днес

# 408
Като тенис фен му завиждам, че е там. Вие получавате ли известия за качените сторита и публикации от него тези дни. Не знам какво се случва с Инстаграм в последно време. И при моите активности виждам бъгове през последния месец.🙄
Стискам палци и за още малко снимки и информация за снимките на Афи. Много сладка е на снимката. 🌹

# 409
Аз получавам известия, но от време на време 🤣 и често със закъснение! 🤣

# 410
Аз сега получих веднага Като качи сторито ,но не винаги получавам.
Аз да попитам пак,договора на Мерт с Димес приключи ли ,защото забелязах ,че още ги следва,а вече минава една година от както направиха предната реклама ,нещо чува ли се?

# 411
  • София
Инстаграм правят някакви ъпдейти и тестват, затова е супер зле приложението. И аз го виждам Рамо с търсене, ама оня ден в някои държави изобщо не му виждаха публикациите.
Последния месец и половина ми е като някакъв обратен паралел на миналото лято, всеки ден чакаме Мерт да се прибере, а Афра да започне снимки. Дори коментарите на Мине Тугай са паралелни 🤣

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 14:01 от MysteryG

# 412
# 413
Ама тя Мирай им рд на 18-ти, явно затова са отишли рана рано - 3 седмици яли пили и се веселили Joy

Е, гаджета са все пак. 😂 То каква друга причина може да има мениджър и клиент да пътуват заедно. 😁

# 414
Е, преди да му стане мениджър, му беше един от тримата най-близки приятели. Как сме сигурни, че е там в качеството му на мениджър?
Какъв ли кеф е да изкараш три седмици на тези красоти там. Пък, нали имаше писаници, че Мерт ще изкара няколко седмици/месеци в Лондон, може от Амалфи директно натам да идат.

# 415
Сташе и аз мисля като теб,може да замине направо за Лондон,да продължи обучението Stuck Out Tongue Winking Eye
Както някой беше писал,Мерт е свободен мъж и може да прави каквото си иска!Индикации,че е с Афра няма,клиент-мениджър,са глупостите на Онур Акай.Не е католически свещенник,че да е дал клетва за безбрачие.

# 416
Тя мениджърката и друг път е водила млади мъже по точно същия маршрут - Амалфи, Позитано, Рим, има опит в менажирането Grinning

Не знам защо никой не написа тук една малка, но съществена подробност. След като YSLBeauty качи снимка на Афра в страницата си, каката спря да ги следва.
И друго не се написа тук, защо ли? Вчера Ураз писа, че страницата на Мерт се води от две различни устройства - едното на турски, едното на английски. Явно мениджърката има достъп. В този ред на мисли, не се знае кой е почистил страницата на Мерт Stuck Out Tongue Winking Eye

# 417
https://www.instagram.com/reel/DJL4Q_UNnlL/?igsh=MXYydjExNzI0NmdnYQ==
Това на мениджър-клиент ли ви прилича?
И аз съм работила в офис с колеги,мъже.Никога не съм си позволила да пипна някого,пък камо ли,да си държа ръката на крака му..Хайде вече да се посъбудим..

# 418
Все едно чета солотата в Х.😂😂😂

# 419
С бая дълги ръце е меринджейката! 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт