💄Новите ни козметични похождения - 102

• 25 288
  • 205
  •   1
Отговори
# 90
Ами общо взето е цветно-плодово сладък. Спечели ме с това, че не мирише евтинко както се очаква за парфюм от този клас. Пролетно летен, приятен, в началото започва по-плодово, но това бързо преминава и следват цветя някакви, но накрая остава приятна сладост, без да е накъртваща. Мъничко прилича на Prada Candy, но някак ми харесва повече. Тази разновидност е - The Icon Splendid Antonio Banderas, че от снимката не става ясно, а има още един.

# 91
# 92
# 93
  • Някъде там

# 94
# 95
Това е любимият ми крем за ръце. Вече съм на 4-тата тубичка, но само в Нотино го намирам. Ухае разкошно на ириси.

# 96
Philip Kingsley Elasticizer Intensive Treatment 150ml

# 97
# 98
Морковената маска е подарък от Bare Care

# 99
  • София
Наградата ми от играта на Arlen.bg тук във форума. Hug
Продуктовата селекция е моя. Heart Eyes

Революционен уплътнител за стъклена коса - защитен спрей за контрол на къдренето и блокиране на влагата Be Teknic Frizz Blocker Spray 150 ml

CHI Keratin Silk Infusion – Копринен реконструиращ комплекс - серум с пшенични и соеви протеини без изплакване за боядисана и третирана коса 15 мл.

Мултифункционално олио за копринена коса Nuggela & Sule Amber Hair Oil 30ml

Шампоан за стимулиране растежа на косата NuggelaSule Nº1 Premium Shampoo 250ml

# 100
Революционен уплътнител за стъклена коса - защитен спрей за контрол на къдренето и блокиране на влагата Be Teknic Frizz Blocker Spray 150 ml
kopche, може ли повече за този продукт. Пише, че има ефект до 4 измивания, а уж естествени съставки...

# 101

Днес има 22% отстъпка на сайта им https://collagena.bg/products/

# 102

Последна редакция: пт, 23 май 2025, 11:33 от DzhuliB

# 103
  • София
kopche, може ли повече за този продукт. Пише, че има ефект до 4 измивания, а уж естествени съставки...
Далеч не мога да кажа повече от вече написаното в сайта. Още нищо не съм тествала. Любопитна съм и аз много. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 104
Аз го използвам. Хубав е, но блясък не дава на русата ми коса и фриз си имам доста. Заглажда, но леко.

Общи условия

Активация на акаунт