Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 66 221
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 710
От мъх Laughing Имало вкъщи много книги, които не съм чела, да съм ги почвала тях. "Ето ти", казва, "Звездните дневници на Станислав Лем те чакат".
Прати го у нас, ще се уплаши от бройката на моите непрочетени и ще забрави за тези у вас Joy

# 1 711
Лане, отде знаеш Joy
Имам една подарък на Шеф Манчев и Лиъл, май е от майка ми - паметник на културата! Trollface
И една с рецептите от Властелина, по настояване на детето, но тя чака своята подходяща кухня, тъй както копчето си чака балтона Blush

# 1 712
Кайсия, направо мен ме е яд за полата!
Относно фитнеса- по програма ли тренираш? Инструктор дава ли ти насоки някакви?
Иначе тялото се вае в кухнята, факт.

Аз пък съм изключително щастлива, че има нова издадена книга на Бакман! Първото нещо, което ще си купя като се прибера юни месец.

# 1 713
Яд ме е, като почне някоя поредица на чуждестранен автор и превеждат до последния том, а него не. И чакаш с години ... Скоро звънях даже в издателство да питам дали аджеба, ще се наканят най-накрая д го преведат. Получих отговор, че не знаели ....

# 1 714
Не знаех, че Бакман има нова книга. Изпуснах го него, Уве, Брит-Мари и Бабата много ми бяха харесали, но в един момент явно се пренаситих. Имам на хартия "Тревожни хора" и "Бьорнстад", но стоят непрочетени.
Сега започнах "И леглото ни е зеленина". Съвсем в началото съм, все още нямам мнение за историята, но езикът, ах езикът! Много красиво пише Виолета Радкова.
Служебно чета досадности.

ХапнАх, още една пералня чака да бъде простряна, после кафе с тръстика.

# 1 715
Злате, знаеш ли, помниш ли, че имаш две книги при мен? Всяка вечр си напомням да ги взема , за да ти ги пратя , и всяка сутрин забравям.

# 1 716
Маруле, знам. Аз съм спокойна, когато са в добри ръце Hug

# 1 717
За мен "Бьорнстад" е поредица, която трябва за се чете бавно и изключително внимателно от всеки родител. Религиозно подарявах всяка следваща на най- близките ми приятелки, които я нямаха. Те от там пък запалваха мъже си да ги четат.

Чакам за маникюр, да видим ще повтарям ли. ☺

# 1 718
  • тук и там
Бьорнстад ми хареса много и на мен.Коя е новата книга на Бакман?Тъкмо в Бг ще има какво да чета,ще си я купя лятото.
Без треньор тренирам,но при мен яденето е проблем-хем искам да свалям килограми,хем съм на плюс с калориите-ми няма как да стане моята..
Спрях хаповете за холестерола и хормона за щитовидната от месец аз .Пия добавки за холестерола само,с червен ориз и други натурални неща.Лятото ще си пусна в Бг изследвания и ще отида на ендокринолог.Щото тук личният ми изписва хапове за всичко,но е общо практикуващ лекар,не е специалист.Ще тръгвам по специалисти, ако те ми изпишат пак същите хапчета ,тогава ще ги пия.

# 1 719
"Моите приятели" се казва новата книга на Бакман.
Забравих да кажа, че Тилката също му е голям фен, най- вече на "Уве" и на Бьорнстад. Даже тя беше най- нетърпелива като излезе третата част и бях принудено- изнудена да я прочета след нея.

Доволна останах от маникюристката и от работата ѝ, честитя ѝ новата клиентка. Grinning
Честно казано, отдавна го заглеждам това студио, реално се намира под фитнеса, където тренира детето и го карам/ взимам редовно, разглеждала съм сайта не веднъж, но все не стигах до запазване на час. Определено го отчитам като грешка от моя страна.

# 1 720
СипАх си малко бяло вино,че нИ моа пойче! Единственото хубаво е,че водих Шефа на контрола,и е 6!Ще пробваме лечение,за свиване на сливицата.Обаче мен не ме хареса,не спря да ме разпитва за разболяването ми,и да ме кара да ходя при нея в болница в събота,за "малко венозен антибиотик да ти влеем,да видиш как ще живнеш.И скенер може да направим,да видим дали наистина е синузита.И очите са ти много възпалени!..." Мда,утре съм пак при очната.Баткото избухва с 40°,май избива гной по гърлото.И той се измъчи,за месец втори АБ пие 🙄.Забранила съм му в близките две седмици всичко студено, газирано,футбола!Само може да диша,и да ходи на училище!
Къщата е с краката нагоре,но нямам време,желание и възможност да правя каквото и да било.Днес бърза супа топчета, вчера още по-бърз ориз с месо от буркан.Хладилника е странно празен откъм сготвено,не съм свикнала такъв да го виждам.А,другото най-хубаво е,че апетит нямам,не ям особено много,и кантара го отчита Mr. Green
Дзън, 🍷

# 1 721
Ренко, ти сигурна ли си, че не правиш някаква комбинирана алергия? Знам,че звучи идиотски израза комбинирана алергия, но патих от такова нещо - алергия от цъфтежа, полените и прах комбинирано с някакъв тип алергична реакция към влажен въздух. Очи подути и проблеми с зрението, носа тече чак до кръв избива, главоболие, отпадналост все такива хубави неща. Един възрастен УНГ ме спаси с някакви капки по рецепта и смъркане на едни прахчета с ментол и евкалипт. За всеки случай се прегледай при алергилог.
Нещо ми е спихнато - затънал съм в едни спорове със себе си и за оцеляването, работата и морала.Греба с канчето и се пробвам да карам лодката ....

# 1 722
Лан,аз си имам алергия 😬.Но в случая не е от нея очите.Два пъти вече ме гледат(утре трети),освен нея,има и някаква инфекция ли,възпаление ли...Другите неща са си отделно,те са по-скоро за УНГ.Където ме и викат де.Щото имам чувството,че синусите ми са адски запушени,опитва се да изтича,но няма,като гъсто желе е всичко.И от това кашлям непродуктивно,и съм с раздрано гърло.Глас съответно нямам,цирикам като мишка.
Иначе благодаря за мнението!Всяко едно ми е полезно!Защото не се знае,с какво ще те срещне живота 🙄

# 1 723
Като каза синусите -горните ти  мъдреците извадени ли са ?

# 1 724
Всички са ми в устата още.Някои не са пробили напълно 🙄

Общи условия

Активация на акаунт