Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 66 215
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 725
Аха.Първо се извинявам, че съм директен!  Не искам да те плаша, ама те си растат мъдреците, макар да не се виждат много и усещат. На моменти има и странични "следствия". Случва се корените на горните мъдреци да пробият в синусите и да причиняват подобни проблеми. Рядко е, но се случва. Така че имай го и това като едно на ум. Проблема веднага се вижда на панорамна снимка на цялата челюст.  При мен единия горен мъдрец като го вадиха и се отвори синуса понеже беше не избил и тръгнал в друга посока, та се наложи допълнителна интервенция.
Стискам палци да се разбере какво е при теб и да се намери адекватно лечение и решение.

# 1 726
Ренко, това е някаква ужасна серия Confounded Сипи си не 1, ми 2 чаши. И чистене, и готвене хич не го мисли, пести си силите и да оздравявате. HugHug

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 23:26 от zlatenceto

# 1 727
Злате, дай си малко време да се отърсиш от свръх емоциите и да ги отработиш.
За другото - никога няма ред в какафонията Simple Smile Преди успявах да оправя цялата къща за ден. Сега нещо ми идва зор, днес една стая, утре две, после баня, после тераси и докато направя пълна врътка, началната точка пак е за оправяне. Дрехи, чинии (не знам откъде се взимат, честно), боклуци, чудесии, няма край. На моменти много се дразня, на моменти тотално не ми пука.
И в тази връзка, да се оплача, че пак завъдих вече традиционните ми кухненски молци. И те не знам откъде се взимат. Навик ми е вече да замразявам за поне 24 часа оризи, бобови и всякакви такива, преди да ги изсипя в буркани. Шкафове чистя и дезинфекцирам уж редовно и всяка година по това време молците се появяват незнайно откъде. Побъркват ме и не успявам да се отърва от тях веднъж завинаги.

# 1 728
  • Наблизо
Добър вечер!
От заяждания по другите теми не успявам да ви нагледам!
Ренкич,при мама миналата година също тръгна от пробит синус и от вируса де,но комбинацията подобна беше,та може Лан да е прав.Дано час по-скоро се оправиш!
Злате…сестро,Бърди,сестро..у нас е същото.А подредя и почистя и пак е същото.И винаги ми изглежда мръсно у нас,прах..ужас.Имам робот,ама си иска и прахосмукачка,пране,чинии..Тия чинии нямат свършване и те,все нещо в мивката и са капак-повърнато от котката.Най най най ме дразни пълненето с неизчистваема крас в луфтовете на теракота.Успявам да подобря положението само с парочистачка,но моята е много никаква и е голяма мъка.И пак не е напълно чисто.Ако имате идеи,взимам.А и имаме две бани и много хлорова вода.Мда.

# 1 729
Замрази и брашното. Ако пак има молци, тури им пепел и не ги мисли.

Уморено ми е. Не разбрах, как мина днес между пръстите. Не тече времето,  а препуска.

Ренкич, казах да оздравявате!

# 1 730
  • Fairbanks, Alaska
Не съм съгласен, че препуска. Направо лети със скоростта на светлината-кога станах сутринта, докато разтоваря и натоваря стана 14 часа, като в това време правех и почивка. После и на магазин и реалното отмятане на км почна към 15 часа чак.
Поне утре почивам-тук празнуват 40 дни след Великден. После ще почиваме и на 50 дни след Великден.
Направо като в оня виц:
Какво ще стане ако земята се върти 7 пъти по-бързо:
-Неделя, неделя, неделя..
А 15 пъти по-бързо:
Аванс, заплата, аванс, заплата...

# 1 731
Бърде, а да извикаш професионални унищожители?
Понякога при насекомките се крият яйца на незнайни места...

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 10:56 от zlatenceto

# 1 732
  • France
Да ви измрънкам. Утре ще ходим на дълъг уикенд с френдовете на Недовършений от университета. Не вземат като нормални мъже да се съберат и запият, ми влачат и жените и цялото домочадие Rolling Eyes Пък аз с другите мацки нещо се не имам. В смисъл те са мадам Перфектни: деца, къщи, кариери... и аз малко като циганче стоя около тях. Не че не са любезни, ама знаете - от "онази" любезност. Тааа 4 дни ще я караме заедно в една къща за гости. Аз ще си нося лаптопа и смятам така да се спасявам - бачкайки.

Бюти, аз правя нещо много неекологично - сипвам им белина и после (след доста време) мия с мн вода. Ама минавам на части, че миризмата не се трое

# 1 733
Мале, Фил. 4 дни са си бая време, особено в леко цинично токсична компания. Поне има ли природа там, ловиш децата и скитосвате из баирите.. нещо си влязла в серия с тези “почивки” 😅
Амаа така е, що мен не ме водят на места, на които не изгарям от желание да бъда.. щото не ме водят никъде 😆😆😆
У нас в следващите няколко години не вярвам да видя чисто и подредено по мои критерии. Особено с двете деца вкъщи. Еми сори, ама на обяд предпочитам да легна с тях, пред това да оправям кухня.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 07:53 от Азалия

# 1 734
  • France
Че съм в серия, в серия съм. Следващият уикенд слизаме на юг, където ще е цялата рода на Недовършений Joy

# 1 735
Ох, Фил, екстремно е, но ще се справиш. Аз минах по родата миналия уикенд... Стига ми за тая година. Hug
Азалия, това с помагането е нож с две остриета, понякога е по-добре да не помагат.Hug

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 10:50 от zlatenceto

# 1 736
  • France
Да, ще се справя, де ще ходя. А така да искам тишина, спокойствие и самота...

# 1 737
Ем, добре, ще ви направя вещерски "Самотен лагер" - събираме се на едно място с обща програма и всеки участва, където желае. През останалото време спи или спорти самостоятелно.
п.с. Телефоните ще се събират на входа.

# 1 738
  • France
Аз съм ЗА!!!!

# 1 739
  • Варна
Фил. Ти си си ти, махай ги тея "дами". Не знам дали ще ме разбереш правилно, но най- хубаво е да си "невидима" за тях. Хич даже и да не общувате, за да не се отърква у тебе това, което не ти харесва и не ти е ценно. Как да го кажа по-меко не знам.

Общи условия

Активация на акаунт