Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 66 219
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 740
# 1 741
Добрютру!

Артемис, биха поспорили някои утро ли е било или не Simple Smile даже по моите критериЙ само се приближава Simple Smile

Стигнах до кафето аз най-сетне, сега трябва да измисля, как да свърша всичко, което искам, тази сутрин...

# 1 742
Добро!
  Изчетох ви от вчера, рецепта за изчистена къща и аз нямам.Вепе не ми дреме,колкото - толкова.
   Рен, дано излезеш от тая серия скоро!Баткото да се оправя и той!
   Пия кафе и се настройвам работно.
  Фил , хареса ми това,което Кайс ти написа. И аз така мисля.
   Спокоен ден!

# 1 743
  • Somewhere in the World
Добро утро!
Сири Hug
Филче, да не ти пука! Опитай се да не им се връзваш на тея…
Офф, подредена къща, още немога да оправя на мама апартамента, ноо по- важно ми е да ми е пълна къщата с хора, кой ти гледа дали съм измила прозорците.
И трябва да си обновя летния гардероб, ама ще изчакам още малко да отслабна.
Сис, как си?

# 1 744
Прити, 🤗!

Фил, опитай се да извлечеш максимално полезното за теб и от двете ситуации. Аз с удоволствие бих отишла и на двете мероприятия, само и само, за да мога да говоря с някой, който има малко повече мозък от 6 годишно.

# 1 745
Сиско, това, че ще е с възрастни хора не е гаранция 😁😁

# 1 746
  • тук и там
Добро утро.Аз сънувах,че заминаваме на Бали.Grinning Децата бяха малки,едното го носех на ръце,за другото се тюхках,че  няма ботуши и дълги чорапи,щото можело да го ухапе някоя змия..Луда работа,но някои дестинации само в сънищата си мога да ги видя,пак е нещо..
Ще имаме гостенче с преспиване.По този повод,на някаква зала с батути ще ходим днес.Пица ще направя за довечера,че ми е проблем изхранването на "чужденците",все съм в чуденка какво ще ядат и какво няма да им хареса..
Идеята на Златето е чудесна.Крайно време е да се съберем някъде на сладки приказки
и вино.От доста години пишем в темата,да се запознаем и реално,не само виртуално.
Ако организИрвате нещо,да си знаете че от средата на юли съм си в Бг Grin
Да е хубав денят ви!

# 1 747
  • София
Филомено, от теб не го очаквах. Да не съм чула, че се връзваш на някакви френски кифли. Но явно си в кофти серия. Уреди си една почивка с приятелки за награда.

Ренко, вие верно сте в серия. Предполагам сте тествали гърлен секрет. Извинявай ако си писала, но по диагонал карам напоследък.

# 1 748
  • Fairbanks, Alaska
Добрютру!

Артемис, биха поспорили някои утро ли е било или не Simple Smile даже по моите критериЙ само се приближава Simple Smile

Стигнах до кафето аз най-сетне, сега трябва да измисля, как да свърша всичко, което искам, тази сутрин...
Все някъде в 3 часа слънцето вече е изгряло, а другаде дори не е залязвало.
Скрит текст:
Стокхолм, 22.05, часът е 2:37 сутринта:

Изгрев в Рованиеми, Финландия. Часът е 03:25:

През кратката нощ от 4 часа не спах, само и само да видя какво да е изгрява слънцето толкова рано сутринта.
Тук към 03:45 местно време започна да се развиделява.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 10:20 от Natael-1485

# 1 749
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Фил, голямо гуш.
Била съм в такава компания. Първо те гледат като нещо,което котката е довлякла, после те обсъждат. А може и още веднага да почнат.
Ако това може да е успокоение - лошите неща вървят по три. Значи няма повече.

Купих пиле. Ще правя супа с много пиле и малко зеленчуци.
Нито ми се готви, нито ми се яде, но...

Видях, че има сервирано кафе, но ще повторя с едно египетско.

# 1 750
Пфф, толкоз скролване от сутринта и чак сег видях всички мнения, уж, на Кайсия съветите ткм Филомена не намирам, ама може след още няколко скролвания да изскочат Simple Smile

Значи, Филомена, настрой се колкото можеш за възможно най-най-неприятния вариант.  От там поне по-често се оказва по-добре отколкото по-зле пътуването.
Пък в крайна сметка винаги можел този или другия уикенд да го пратиш сам ТМ. В идеалния случай с децата, но и без тях да е, ако си спестиш роднините примерно пак е добре.

# 1 751
  • тук и там
Съвети  по тази тема не съм давала аз, Марулетка се е объркала,сигурно преди сутрешното кафе е писала..

# 1 752
Артемисе, много хубав люляк. На моята улица вече мирише на липи.
Според вас мога ли да си захвана люляк вкъщи? Имам една огромна саксия от един лимон и без друго

# 1 753
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Артемисе, много хубав люляк. На моята улица вече мирише на липи.
Според вас мога ли да си захвана люляк вкъщи? Имам една огромна саксия от един лимон и без друго
Опитай.
Люлякът изкарва много издънки около основното растение. Есента или пролетта си откопай отнякъде и си готова. Може и да си купиш е малка саксийка  от някой разсадник и да пресадиш в твоята. Пресаждането на вкоренен цветя става по всяко време. Само гледай да не изсъхва изцяло почвата през лятото и да не е много мокра зимата, за да не замръзне почвата, а с нея и корените.
Имай предвид, че в саксия обема почва е ограничен и няма да стане голямо растение като навън.

В саксии на балкона съм гледала клематиси. "Краката" на сянка, клонките на слънце е важно за тях.
Иначе всякакви едногодишни стават.
А като ти е голяма саксията можеш да комбинираш високи, ниски и каскадни. Ще стане супер.

# 1 754
  • France
... Но явно си в кофти серия...
Да, от началото на май нещо ми става...

Общи условия

Активация на акаунт