Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 880
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 705
  • Под Слънцето
Някой да е снимал правилата на Джак Даниелс и К.?
Сигурна бях, че съм направила скрийншот, но не го намирам.
Правилата ги изчезнаха преди малко,  аз бях отворила да ги снимам, но ми звъннаха и се замотах.. и вече ги няма.
Искам да видя коя беше РА, само за да измрънкам за по-голям размер на суичера. Писах им го при данните за доставка на наградата, но ме гложди коя е РА .
Скрит текст:
Кампанията „Jack Daniel`s” наричана по-нататък „Кампания/та“, се организира и провежда от „Некст Ди Си” ООД, ЕИК: 201367752 , адрес: гр. София, ул. Св. Св. Кирил и Методий 82

Да , благодаря! То го имало в мейла . Ама съм завеяна и аз.

# 706
Някой случайно да си е получил вече наградата от https://vidas.promo/
Спечелих на 11.04. стек от 6 броя напитки, но за сега не съм получила нищо.
Скрит текст:
Отново четох правилата и потвърдителния имейл
Цитат
Наградите ще бъдат доставени по куриер в срок до 30 дни от изтегляне на печелившите, тяхното валидиране и свързване с тях, но не по-късно от 30 дни от края на промоционалната активност, при условие, че участникът е предоставил съответните данни в срок и е намерен на адрес.
Това да го разбирам ли, че ще чакам наградата до 30.07.2025г. ?
Аз спечелих на 13.04, също не съм ги получила. Аз го разбирам така- получаване до 30 дни от потвърдителния мейл, но не по-късно от 30.07.2025 г.

# 707
Проверявам всеки ден и дори в папка спам няма нищо. Пиша всеки ден за да попитам защо става така.

Опитвам се да разбера защо cinema city постъпват така след като съм от спечелилите.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 13:20 от Elenaofa

# 708
Нови награди в КК
. И игра на Еко . https://ekosmile.bg/pages/detskaigra?utm_source=FB-IG&utm_medium … erm=6758681385799

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 13:20 от Stih4eto

# 709
Благодаря ви! Писах на този имейл, от който сте получили второто писмо от Синема сити.
Извиниха се за забавянето. Веднага препратих билетите отново и ми върнаха отговор с втората стъпка. Доколкото разбрах искаха писмено за потвръдя, че имам 18г и локацията на киното е удобна да получя наградата си. Дано. Детето ми чака да получа тази награда и много се радваше, защото често и поръчваме храна от там... за мънинкото беше цялата работа.

# 710
  • София
Elinaofa точно това са стъпките, разбрахме се слвд сряда да се получи ваучера. Много се радвам на добрият развой и честито за ваучера Heart

# 711
Безкрайно благодаря за помощта, иначе най-вероятно нямаше да си получа наградата. Бъдете живи и здрави!

# 712
  • При децата ми
Похвалвам се, че детето в петък е спечелило от инстаграм награда! Ти да видиш! От толкова много играещи тя е една от печелившите. Smiley Още се чудя как така е спечелила! Печели глос и молив от игра на NLbeauty.bg

# 713
Страхотна награда. Честито!

# 714
  • София
Победителите от тегленето на томболата „Свали Технополис app, играй за супер подаръци“ са:
Теглене, 19.05.2025 г., 1 брой Смарт часовник HUAWEI GT5 WHITE JNA-B19L отива при: ch*******@abv.bg

Моя часовник "прегря" и вече седмица съм без (все едно нямам ръка, толкова бях свикнала с него). И този не бил моя, но ако Ви попадне някъде някоя игра със смарт часовник, моля споделете Simple Smile

Днес изтеглиха ли Хипер, че нещо не откривам списъка?

# 715
Искам да се похваля! Преди месец спечелих Карикатура от инстаграм. Чаках я с нетърпение,бях споменала тук. Тези хора са велики!

Това е страницата им в Инстаграм

# 716
  • При децата ми
Много готина награда! Голямото дете има такава, подарък за бала и е страхотна! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 15:18 от Hrispa76

# 717
Изтеглиха от хипер, аз вече спечелих, но ММ също има участие.

# 718
# 719
Много се дразня на такива игри - Теди Титова обявява игра в Инстаграм, а отдолу коментар от профила на семейството familytitovitravel , няма да се учудя, ако те спечелят

Общи условия

Активация на акаунт