Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 869
  • 1 211
  •   2
Отговори
# 780
Еййй не мога да повярвам, сутринта съм получила мейл от Рошен, че съм с ваучееееер 🎉🥳 Счупих каръка, скоро нищо съществено не бях печелила…. Освен две дъски от орехите, които все още чакам 😂🤷♀

# 781
А, да сигурно от изгнили клони да ги рендосвали тия дъски, та се трошат и куриерите са света вода ненапита.
Тая , дет я спечелих , се ползва ежедневно за мезета от братчеда, седи на масата под сайванта на село. Ако беше такъв брак, до ся да се е разпаднала...А не е .
Някой хора с това се занимаваме,не смятам да споря ,нека ти да си правата Grinning

# 782
На тези дъски явно където са съединявали 2те дървета, връзката е слаба и се чупят точно там. Вижда се как 2те счупени парчета са с различен цвят. И куриерите подпомагат за пречупването, така че и двата фактора влияят

# 783
  • Плевен
Ехааааааа, какви са били наградите тогава и като бройка и като продукти. Innocent

през 2016 г. без условие за минимална стойност на покупката
Цитат
Наградите които ще бъдат спечелени са:
24 броя миксер
24 броя блендер
24 броя пасатор
при покупка за 2 лева през 2019 г.
Цитат
По време на цялата кампания, на случаен принцип от всички успешно регистрирали се, ще бъдат изтеглени общо 300 (триста) победители, които ще спечелят една от следните награди:
50 броя Блендера Philips
50 броя Сокоизстисквачки Philips
50 броя Уреда за салати Philips
150 броя Чопъра Philips
Не както сега "наградите" да са основно рекламни материали и брандирани джунджурийки като дъски, раници, тениски, престилки, шапки, кутии за храна, чаши, бутилки, торбички, чорапи и други тем подобни дреболийки и по 1, 2, 3 и рядко по 5-10 най-много по-стойностни и истински награди със завишени в n-пъти изисквания за минимална стойност на покупката. Сравнявайки си и моята заплата тогава 1 500 - 2 000 лв. и сега 3 500 + лв., спрямо нарасналите в пъти цени на продуктите през този период и изискванията за минимална стойност на покупката, направо си е гавра с участващите в игрите от страна на организаторите за тези малко на брой и мижави награди които предлагат сега.

# 784
Получих кенчетата от Vidas. Разнася ги Ин-тайм, подател Локалс ЕООД.

# 785
Вчера си взех наградата от Хепи и Сила.бг. Чакам дъска от последното теглене на "Орехите".

# 786
Някой има ли представа, в приложението на КК, наградите, които бяха до Неделя, кога ги теглят? Помня,че беше ... 23-24-25... Нещо такова,но за жалост,забравих да направя скрийншот.. 🥹

# 787
  • София
Не както сега "наградите" да са основно рекламни материали и брандирани джунджурийки като дъски, раници, тениски, престилки, шапки, кутии за храна, чаши, бутилки, торбички, чорапи и други тем подобни дреболийки и по 1, 2, 3 и рядко по 5-10 най-много по-стойностни и истински награди със завишени в n-пъти изисквания за минимална стойност на покупката. Сравнявайки си и моята заплата тогава 1 500 - 2 000 лв. и сега 3 500 + лв., спрямо нарасналите в пъти цени на продуктите през този период и изискванията за минимална стойност на покупката, направо си е гавра с участващите в игрите от страна на организаторите за тези малко на брой и мижави награди които предлагат сега.
Аз съм на мнение, че докато има такива, които се радват на подобен тип награди, ще продължат да си ги раздават и да замазват очите на участниците. В много игри наградните фондове са намалели драстично, а изискванията са скочили. Например "Олинеза" - вместо раниците, за мен можеха да дадат кошници с продуктите им - те са хубави, поне на мен ми харесват.

Колата преди раздаваха ваучери за магазините за техника, сега.. доста слабо изпълнение и от тях, а вече половинка кола на места гони 2 лева като цена.

Дюрасел за 15 лева покупка, ти дават като награда един плейстейшън и 10 суичъра.. ми не -мерси.

"Алвина" имат не лоши награди, но пак са доста малко на брой.

Прави впечатление, че доста брандове вече не си правят и труда да организират рекламни кампании с награди.

# 788
Някой има ли представа, в приложението на КК, наградите, които бяха до Неделя, кога ги теглят? Помня,че беше ... 23-24-25... Нещо такова,но за жалост,забравих да направя скрийншот.. 🥹

Пишеше на 23.05.

# 789
  • Под Слънцето
Дойдоха още 3 тениски. ХЛ.. като роклички са ми. Спазили са надписите, които заръчах първоначално. Що си правиха труда да искат до 8 символа си нямам хабер, имат си отстоянията. Главни букви. Зависи май кой ще обработи заявката. Звънях и на РА да питам кви са тия чували. Ми овърсайз били тениските.

# 790
Огромни са, да.
Размер S стана на ММ, а той е ХЛ Joy Joy

# 791
  • при късмета
И моята тениска ХЛ дойде. Несъразмерна е според мен, разликата с Л на дължина е много малка, за сметка на това на ширина е огромна. Ще влезе още един, ако го пуснеш, де

# 792
И аз си получих кенчетата от Видас. В понеделник им писах във ФБ, прочетоха, но не отговориха.

# 793
  • Под Слънцето
Режа ръкавите и ги правя работни. След по-малко от ден няма да си личи, че са били бели.
Влизам пак да се оплача- толка ми пуснаха анкета .. на турски или английски да ме питат разни хамерикански неща=дали живея в Индиана, дали съм плувала в Амазонка, дали знам какво означава една специфична дума за жена, която се среща с много мъже.. Попълвах до някъде, докато не решиха, че не им отговарям на таргета. Пф.
Интересно ми е някой дали ще достигне до края на анкетата.

# 794
  • при късмета
Имам имейл, че печеля раница от Рошен. Искат данни и снимка на касовата бележка. Да, ама не уточняват коя точно бележка Joy Сега ще ровя в правилата за телефони, ако не ще си разменяме няколко имейла

Общи условия

Активация на акаунт