Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 853
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Обичам практични награди. ❤️🌞🌊

# 796
След колко време пристигна имейла за данните на тениските в КК? Спечелих на 14.05 и все още нямам имейл за данни, писах вчера  на coca-cola-app@bespoke.bg и никой не ми отговори .

# 797
  • оттам, откъдето започва България
Влизам пак да се оплача- толка ми пуснаха анкета .. на турски или английски да ме питат разни хамерикански неща=дали живея в Индиана, дали съм плувала в Амазонка, дали знам какво означава една специфична дума за жена, която се среща с много мъже.. Попълвах до някъде, докато не решиха, че не им отговарям на таргета. Пф.
Интересно ми е някой дали ще достигне до края на анкетата.

При мен пък ме питаха за компанията ми, дали съм директор, какъв оборот правя годишен - и това всичко на английски. Явно нещо се е сбъркало в системата им. Сама прекъснах, защото явно не е за мен.

# 798
  • София
След колко време пристигна имейла за данните на тениските в КК? Спечелих на 14.05 и все още нямам имейл за данни, писах вчера  на coca-cola-app@bespoke.bg и никой не ми отговори .

Аз на 7 съм спечелила и още нямам мейл. Днес им писах, ще видим кога ще отговорят.

# 799
  • Под Слънцето
Влизам пак да се оплача- толка ми пуснаха анкета .. на турски или английски да ме питат разни хамерикански неща=дали живея в Индиана, дали съм плувала в Амазонка, дали знам какво означава една специфична дума за жена, която се среща с много мъже.. Попълвах до някъде, докато не решиха, че не им отговарям на таргета. Пф.
Интересно ми е някой дали ще достигне до края на анкетата.

При мен пък ме питаха за компанията ми, дали съм директор, какъв оборот правя годишен - и това всичко на английски. Явно нещо се е сбъркало в системата им. Сама прекъснах, защото явно не е за мен.

Същата е била. Ако беше продължила, щеше да ти излезе въпрос дали си плувала в Амазонка  : последните 6 месеца или преди повече от 6 месеца и т.н. Не знам къв беше този бъг, нещо от централата им във Виена сигурно неправилно разпределени линкове, но ми беше забавно до момента, в който ми рекоха , че не им влизам в таргета.

# 800
При мен анкетата беше за доставчици на телефония, интернет и телевизия, но и аз не им бях в таргета 😂.

# 801
Аз спечелих на 03.05 и днес пристигна тениската ми. Точно,както си я поисках, много е хубава. И размера не мисля ,че е уголемен ,моята си е точно по мой размер 🥰🥰🥰

# 802
  • Под Слънцето
Те тениските може да са напълно удобни за някои тела, но хората сме различни. Не сме правени по калъп. Инак щяхме да сме всички еднакви като табуретки. Или на мен са ми пробутали само най-широките да се развявам като знаме из градината кат духне вятър. Laughing

# 803
Вчера във фб са ме изтеглили за награда на Милва, комплект продукти. Това ми е първата награда от фб. А и харесвам Милва, та много се зарадвах. Обаче не ми излизат нотификации и за една бройка да не разбера, че печеля. 😅 Добре, че ми писаха на лс и после ми излезе и съфорумка, писала да ми честити. Луда работа е с този фб.
Ще взема и аз да се пробвам за тениска. Май само аз нямам. 😀

# 804
  • София
Скрит текст:
Ехааааааа, какви са били наградите тогава и като бройка и като продукти. Innocent

през 2016 г. без условие за минимална стойност на покупката
Цитат
Наградите които ще бъдат спечелени са:
24 броя миксер
24 броя блендер
24 броя пасатор
при покупка за 2 лева през 2019 г.
Цитат
По време на цялата кампания, на случаен принцип от всички успешно регистрирали се, ще бъдат изтеглени общо 300 (триста) победители, които ще спечелят една от следните награди:
50 броя Блендера Philips
50 броя Сокоизстисквачки Philips
50 броя Уреда за салати Philips
150 броя Чопъра Philips
Не както сега "наградите" да са основно рекламни материали и брандирани джунджурийки като дъски, раници, тениски, престилки, шапки, кутии за храна, чаши, бутилки, торбички, чорапи и други тем подобни дреболийки и по 1, 2, 3 и рядко по 5-10 най-много по-стойностни и истински награди със завишени в n-пъти изисквания за минимална стойност на покупката. Сравнявайки си и моята заплата тогава 1 500 - 2 000 лв. и сега 3 500 + лв., спрямо нарасналите в пъти цени на продуктите през този период и изискванията за минимална стойност на покупката, направо си е гавра с участващите в игрите от страна на организаторите за тези малко на брой и мижави награди които предлагат сега.
Tомболата на Калиакра купуваш 1 продукт и можеш да си избереш за коя награда да играеш
блендер, миксер или пасатор с квадратче.
Играех всичките седмици за блендер, но спечелих 2 кутии.
Скрит текст:
Една жена звънеше по телефона за данни и понеже кутията била над 30 лв искаше и ЕГН.
Сега наградите до 100 лв са без да си казваш ЕГН.
На въпроса защо след като играя за блендер и съм изтеглена не печеля блендер,
ами било утешителна награда, ама нямаше квадратче, че искам да спечеля кутия.
После писах на Калиакра във ФБ , че това е подигравка тези кутии могат да ги подаряват
като си купиш 2 или 3 продукта, а не да лъжат купи-играй за уред, а ти дават кутия.
Няколко години раздаваха, а после доста хора ми се жалваха че вместо уред им пробутали кутия,
Казвах им -оплачете се, аз не ги купувам и не играя.
И явно са им свършили кутиите, че даже и томболите спряха.
Обаче Кауфланд раздават всяка година почти коли
Скрит текст:

# 805
# 806
Имам имейл, че печеля раница от Рошен. Искат данни и снимка на касовата бележка. Да, ама не уточняват коя точно бележка Joy Сега ще ровя в правилата за телефони, ако не ще си разменяме няколко имейла

Аз им писах в отговор на имейла да ги питам за номера на бележката и много бързо ми отговориха.

# 807
Привет, днес ми се прииска да се включа някъде. От много отдавна почти не играя никъде. Днес Купих Алвина от Кауфланд, обаче дори не разбрах дали я регистрирах правилно. Въведох всичко от бележката, качих снимката и след това нищо. трябва ли да ми изпише нещо от рода на успешно регистрира/ благодарим за участието?

# 808
  • София
това се изписва на Алвина
Скрит текст:
Привет, днес ми се прииска да се включа някъде. От много отдавна почти не играя никъде. Днес Купих Алвина от Кауфланд, обаче дори не разбрах дали я регистрирах правилно. Въведох всичко от бележката, качих снимката и след това нищо. трябва ли да ми изпише нещо от рода на успешно регистрира/ благодарим за участието?
Успешна регистрация!
Вече участваш 1 път в тегленето след края на играта за една от страхотните ни награди.
ПАЗИ КАСОВАТА БЕЛЕЖКА ДО КРАЯ НА ИГРАТА!

# 809
  • Варна
При мен не излезе така на Алвина.Благодарим за съобщението ми излезе.Я дайте телефон или имейл да пиша.

Общи условия

Активация на акаунт