Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 796
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Аз там вдигнах ръце, дни наред го дебна, вече не знам колко кода заминаха и все не става. Здраве да е.

# 826
И аз не мога да го целна ваучера за Озон в КК и се отказвам, но пък заявих от толк панела ваучер за там. Има доста намаления в момента. Вече е използван Joy

# 827
  • Под Слънцето
Интересно. От кога в толк-а има ваучери за Озон.

# 828

От миналата година. Има и за спорт депо.

# 829
  • Под Слънцето

От миналата година. Има и за спорт депо.

Супер! Не бях обръщала внимание.

# 830
Да ви споделя за форумната играна bg-mamma и Arlen. bg. Трябваше до  20.05 да изпратят наградите, нищо не съм получила. Писах на имейла на bg- mamma, на който трябваше да заявя наградата. Екипът на bg- mamma отговори още същия ден, че ще се свърже с Arlen за причината за забавянето, за което им благодаря. Още нямам друг отговор.
Наистина е много неприятно да си търсиш сам нещо, което си спечелил и има правила за това - как и кога .
Иначе си поръчах един продукт от тях и веднага ми беше изпратен Simple Smile. Много бързи бяха.
Допълвам, току-що получих известие от Спиди.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 08:57 от CasaDelSol

# 831
# 832
  • София
Ехх значи, така ме разочароваха Джонито, направо лично го приех. Бях с 5 бележки и ме няма никаква 😤😤
На всичко отгоре, вече няколко пъти ми прави впечатление, че печелившите са предимно с 089/087, не останаха хора на а1 или софтуерите не харесват осмиците. 🤔

# 833
Аз съм с 089 и съм на а1. Номерата се пренасят.

# 834
Пожелавам скоро да получите наградите си от форумните игри. Неприятно е да си ги издирвате и подканяте да ги изпратят.
Аз искам да похваля рекламодателите от форумните игри от които имам награда- Фрош и Инстант пот. Преди време  L'Oréal. Всички изпратиха бързо наградите.
Фрош ме заредиха с доволно количество хубави препарати- 5 броя. Само да има кой да чисти Sweat Smile. mashkata7 показа снимка, няма да дублирам.
Преди да изпратят наградата, от  Инстант пот ми се обади една дама, да ме пита удобно ли ми е да я получа. Ако отсъствам или нямам възможност, ще я задържат и когато се разберем ще я изпратят Blush . След изпращането получих мейл с № на товарителница. Знам, че това са дребни неща, но ми беше приятно отношението.
А рендето Izibizi е супер. Тук ми помага за пицата.

# 835
# 836
Ехх значи, така ме разочароваха Джонито, направо лично го приех. Бях с 5 бележки и ме няма никаква 😤😤
На всичко отгоре, вече няколко пъти ми прави впечатление, че печелившите са предимно с 089/087, не останаха хора на а1 или софтуерите не харесват осмиците. 🤔
И аз съм с 5 бележки, и аз го приех като лична обида. Барем едни слушалки да бяха дали.

Ето една игра, която май не е споделяна
https://www.naos-space.bg/hp-photoderm
Скрит текст:

За децата:

Детско бижу https://amoresilver.bg/page/podaryk-za-pyrvi-juni-ot-amore-silver

Малива
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 02:31 от niik

# 837
  • София
Не знам дали са споделяни победителите от играта на DM: https://www.activebeauty.bg/zdrave/pravila-za-uchastie-v-igra-%E … sodyne!%E2%80%9C/
Честито на печелившите! Simple Smile

„Спечелете 1 от 20 празнични комплекта за красива усмивка на SENSODYNE!" на „дм България“ ЕООД
ПОБЕДИТЕЛИ:
Габриела   Данаилова
Кера   Желязкова
Пенка   Хаджиева
Даниела   Георгиева
Емина   Шатрич
Алпер   Османов
Мартина   Симеонова
Нешка   Стоилова
Георгия   Бузова
Цветелина   Трифонова
Марияна   Казиева
Соня   Георгиева
Кристина   Кючукова
Мария   Иванова
Калина   Ганчева
Лора   Стефанова
Ани   Върбанчева
Ваня   Янчева
Симона   Лозанова
Емилия   Иванова

Скрит текст:
В срок до 27.05.2025 г. Организаторът ще уведоми спечелилите наградите участници чрез електронно съобщение на посочените от тях имейл адреси при попълване на формуляра за участие в играта. Спечелилите участници са длъжни в срок до 03.06.2025 г. (включително) да потвърдят в отговор на изпратения от Организатора мейл, че желаят да получат наградата и за уточняване на необходимите последващи действия, свързани с получаването ѝ. Повече информация за данните за контакт с Организатора може да намерите на следния линк: Контакти | dm България (dm-drogeriemarkt.bg)

# 838
  • София
_Reni_renI_ написани са няколко страници по-напред
И описах миналата година как ме разиграваха 2 дена докато ми дадат наградата- четка и паста за зъби,
ДМ пестят от куриери-наградата се получава само в техен магазин.
Ходете сами без дете или друг придружител и си носете книга за четене, че много ще се чака.
Първо да минат всички клиенти на касата и ако няма клиенти и касиерката е на кеф ще ви го даде.
ДМ както и Калиакра са ми в черния списък и не участвам в техни томболи вече.

# 839
Преди няколко години спечелих от тях и си взех нещата. Имаше валеж на награди, за който аз казах тук и някои пак прекалиха и известно време не пускаха игри и почнаха пак малко след това.

Общи условия

Активация на акаунт