Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 790
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 975
Черпя ви виртуално с торта. Вчера беше рожденият ден на сина ми. Снощи към 22:00 и аз уцелих ваучер за steam. Видях,че не е паднал ,викам си дай да пробвам и от първи път. Не ми трябва иначе,ще го пусна за размяна в групата. Покрай рожденните ни дни,май късмета ми се усмихна🍀😊

# 976
Получихте ли продуктовите пакети от великденската игра на Милка?
Синът ми си го получи може би преди две седмици

# 977
Аз също чакам още от "Милка".

# 978
Leni94, здрав да ти е рожденикът!
На мен ми липсва и игра на КК, която не е в приложението. Нещо и игрите с шампоани ги няма. Henkel ни насърчават само да перем и мием, време е и да се изкъпем Wink .

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 14:05 от megi_zdr

# 979
  • София
Получихте ли продуктовите пакети от великденската игра на Милка?
Синът ми си го получи може би преди две седмици
Аз не съм. Чакам. Обадила съм се за данни на 29-ти април. Не са минали 45 дни.

# 980
nmy96 , 10 награди? А защо е така написано, че всеки печели, който сподели сторито? Как решават на кои 10 да изпратят? Страшна игра няма що? Даже повече съм разочарована. Днес си поръчах бански 😊 , блестящ лосион имам на NL.
Кампанията им приличаше насочена малко към UDC, но доста нескопосано са го направили. Логото на Кабо ми допадна, интересни неща имат, но определено така не бих им станала клиентка, аз останах излъгана и го пиша тук, за да го прочетат, не за да се оплаквам. Бранда с лосиона също е нов за мен, нямаха в условието да се пише на тях и затова няма да ги занимавам, не са виновни с нищо.
Участвам в игрите, където наградите ми харесват и е за удоволствие и затова и приключвам да спамя темата, защото ми носи и на мен неудоволствие.

# 981
# 982
  • София
https://www.lidl.bg/c/igra/s10028359#10202536
За момичета между 14 и 17 год. към момента на провеждане
на юношеския лагер по женски футбол(25-28.07.2025)

# 983
Не помня да е споделяна

# 984
  • Под Слънцето
Снощи убивах време в Шумен, докато чаках мъжо да се добере от чужбина, и в дъжда влязох и в Булмаг. Абстрахирайте се от етикета отдолу, моля. 😃 Просто подпрях картончето на този артикул.

# 985
Общо взето боклуци за мен 😂, омръзна ми от такива джунжурии за отбиване на номера.

# 986
  • Sofia
Преди имаше игри с телевизори, кафеавтомати, а сега … рекламни материали.

# 987
Колата пускат хубави неща, но с много участия и малко награди.
Малко като подигравка.
Време е и тук кеновете на Нескафе да пуснат приложение с кодове и награди.

# 988
Време е и hell кафето да пуснат игра.

# 989
Чакам Чупата да пуснат пак. Искам барбарон 🥹

Общи условия

Активация на акаунт