Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 158 - май 2025)

• 104 821
  • 1 211
  •   1
Отговори
# 1 005
Значи чакаме игри на Dare, Orbit, Schweppes, Libresse, Frutino (може би) 😜😀, приложения на Нескафе и Пепси, айде и Nestea.
Амин, да се сбъдне.😀

Искам още игри с покупка на кафе (на зърна), разните продукти за коса Тресеме, Глис, Пантен и подобни, сладостите на Суит плюс... имаше и още Laughing

За Рошен - миналата седмица бяха публикували същата таблица с печеливши от първо теглене и във второ. По-късно обновиха и актуализираха с правилната таблица. И сега е грешка предполагам, ще актуализират утре вероятно.

# 1 006
Тресеме и аз ги харесвам, от Сайъс вече колко пъти не мога да спечеля. Ама от инстаграм съм печелила доста продукти за коса.😍

# 1 007
  • Телиш/Плевен
За Рошен - миналата седмица бяха публикували същата таблица с печеливши от първо теглене и във второ. По-късно обновиха и актуализираха с правилната таблица. И сега е грешка предполагам, ще актуализират утре вероятно.
На същото мнение съм, особено след поста на rudi. Надявам се след корекцията да се похвалят повече хора тук. Heart

# 1 008
https://promo.alvina.bg/#winners
Качили са новите печеливши и ме няма, егати 😁🤭😁 искам прах за пране и омекотител 🍀🍀🍀 По миналата Коледа ММ ми сложи касичка за прането - всяко пускане на пералната е 1 левче в касичката (защото много ги чупя реши така да спестяваме 😁) и до миналата Коледа, т.е за една година бях напълнила 396 лева 😁😁😁 Вече всички и козируват, като минат край нея 🤭🤣🤣
Та щом се записваме и аз си пожелавам игра на Молпед, на Лакрима, на Активиа, на винце 🤭🍀 с хубави награди и читави агенции, наградите да са при добри хора, а не при кланове 🤣😁🤣🍀🍀🍀

# 1 009
Значи, в следващото теглене на Алвина, само да са посмели да не ме изтеглят. Stuck Out Tongue Winking Eye Моят номер завършва на 815. Явно номерата завършващи на 800 и нещо вадят добър късмет в тази игра. Grinning

# 1 010
Добро утро!
Нощното будене на малката ми донесе освен недоспиване, но и награда ❤️🎉

Успех на всички с тези тъй мечтани ваучери. За нас книжките за 1-ви Юни са осигурени и забравям за други подаръци 😀

# 1 011

В брошурата на dm
Период на кампанията 29.05.-30.06.
Мин.стойност 3лв.

# 1 012
Публикувани са печелившите от играта на Рошен за третата седмица.Мен естествено ме няма.

# 1 013
Публикувани са печелившите от играта на Рошен за третата седмица.Мен естествено ме няма.

Бихте ли били така добри да публикувате печелившите тук?
Не мога да ги видя, неактивно ми е полетато с Печеливши.
Скрит текст:

# 1 014
  • София
Рали, върни една страница назад тук в темата, коментирахме, че има по 6-7 повтарящи се инициали и телефони в тегленето от 19.05.
Може би сега го оправят и затова е неактивно.
Ако някой няма да ползва купона за Кит Кат от Кф, приемам го с удоволствие Blush

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 10:59 от *Антония*

# 1 015
Антония, следя темата и помня какво сме коментирали, вкл. моя милост.
Поста на Dreamvarna е от днес, т.е. след нашите коментари и догадки. Съответно си помислих, че списъкът е актуализиран и Dreamvarna е видяла реалните инициали и част от тел.на печелившите.
Така, докато съм тук актуализираха:
Скрит текст:

# 1 016
Колата пуснали нови "игри", но не ми харесаха. Чаши, шапки и гифт ком тру 100лв. Голям гифт. Rolling Eyes Smile
https://www.coca-cola.com/bg/bg/legal/terms-and-conditions

# 1 017
От 1 година ви чета и участвам в игрите и днес за първи път спечелих. Ваучер за Steam oт КК, не съм геймър подарих на брата да се радва, но чувството е неуписуемо особено, когато нямаш надежда 😂 Черпя ви виртуално и да сложа един МРЪН и аз да видя дали действа 😂

# 1 018
  • Пловдив
Рошен трябва да обявят печеливши и от тегленето вчера. Може би оправят грешката от вчера, но последното теглене го няма.

# 1 019
  • София
Рошен трябва да обявят печеливши и от тегленето вчера. Може би оправят грешката от вчера, но последното теглене го няма.
Последното теглене ще е другата седмица, видях им правилата. Имам едно участие там, преоткрих някои от нещата им.

От 1 година ви чета и участвам в игрите и днес за първи път спечелих. Ваучер за Steam oт КК, не съм геймър подарих на брата да се радва, но чувството е неуписуемо особено, когато нямаш надежда 😂 Черпя ви виртуално и да сложа един МРЪН и аз да видя дали действа 😂
Честито за ваучера.

Антония Г. честито и на теб, страхотна награда е това за 1 юни!

За играта на Always ако има начин да не се качва в Инстаграм, но да се вземе участие, ще се включа, блазнят ме ваучерите и не само де, аз си им ползвам продуктите.

Успешна завършване на месеца. Наближава краят на някои игри.

Общи условия

Активация на акаунт