Звездни Компромати- Май'25

• 270 991
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 295
Нищо готино не виждам в Том Круз. С 25 години по-стар от нея, безобразен баща, изоставил детето си, и шефче в една от най-отвратителните секти.

# 2 296
  • Sofia
За първи път чувам хората, за които пишете, но от вашите коментари излиза,че този Орлин няма полезен ход.
Ако си замълчи - остава клюката, че има нещо. Освен него, тази клюка сигурно съпровожда жена му на всяка стъпка и на нея не й е приятно.
Ако покаже документи за конкретните дати - защо се оправдава.
На негово място, ако някой ме цитира с конкретни дати, а аз мога ТОЧНО за тях дадокажа безусловно, че не е вярно, ще извадя и аз документите. В крайна снетка, черно на бяло, клюката се оказа клевета. Докато някой не докаже друго, аз предпочитам да вярвам на конкретни доказателства.

# 2 297
Том Круз донякъде гохаресвам само като актьор. Има впечатляващи роли.
Но до тук, като знам в каква секта е и какъв му е личния живот, не съм му фен.
От българските актьори имам същото отношение към Деян Донков.

# 2 298
  • София
Ох, то пък все едно само Макроновица се ядосала на мъжа си в историята на света.

Да, знам за други французойки, които много тихо са се ядосвали и съвсем тихо са се оттървавали от мъжете си 🤣 в миналото.

# 2 299
За мен това да изоставиш единственото си дете е напълно абсурдно. Ясно, много хора, особено пък хора на изкуството и артистични хора са си особени и цялата им сила отива в творчеството им, а иначе са уникални за..  ци. Но Том Круз е далеч от гениалното и нито е Пикасо, нито Салвадор Дали, така че да изоставиш емоционално детето си за мен е просто ужасно.

# 2 300
  • Варна
За първи път чувам хората, за които пишете, но от вашите коментари излиза,че този Орлин няма полезен ход.
Ако си замълчи - остава клюката, че има нещо. Освен него, тази клюка сигурно съпровожда жена му на всяка стъпка и на нея не й е приятно.
Ако покаже документи за конкретните дати - защо се оправдава.
На негово място, ако някой ме цитира с конкретни дати, а аз мога ТОЧНО за тях дадокажа безусловно, че не е вярно, ще извадя и аз документите. В крайна снетка, черно на бяло, клюката се оказа клевета. Докато някой не докаже друго, аз предпочитам да вярвам на конкретни доказателства.
Аз съм на абсолютно същото мнение и си помислих "добре, че тоя Орлин го направи", защото клюките за него и нея са доста отдавна и навсякъде.
Чувам, че три деца имал...

# 2 301
Аз също мисля, че добрият съвет “не се оправдавай, не се обяснявай” си е нож с две остриета. Понякога просто трябва да се защитиш директно.

# 2 302
Не знам за какви полезни ходове въобще става въпрос.
Принципно доказателства, обяснения и защита са термини, с които  се борави в едни определени институции и това със сигурност не е вестник 24 часа.
В този ред на мисли се чудя защо мюсюлманското девойче не каже, че е била в Истанбул с мъжа ми например или с мъжа на някоя друга дама от пишещите в темата?
Ако имаш имидж на мъж, който има сериозна професия и занимания, няма как Айгюл, Айше и Ферхунде да те разнасят по вестниците.

# 2 303
  • Sofia
Това важи само за държавите, където разнасянето по вестници е съпроводено със съответната отговорност и може да си потърсиш правата в съда, ама наистина.
В БГ всеки си говори всичко без последствия и си плюйте в пазвата утре някоя девойка да не си набележи вашия мъж.

# 2 304
Аз също мисля, че добрият съвет “не се оправдавай, не се обяснявай” си е нож с две остриета. Понякога просто трябва да се защитиш директно.

Соред мен съпругата на чичото Хепи е изтрещяла и ето човекът съдейства.

# 2 305
Възможно е. Не виждам нещо ненормално. Чичо Хепи може и да си шава, но в конкретния случай явно не е бил той, така че е нормално законната да се изнерви.

Въобще тази Даниела е един отвратителен интригант и ще й се стоварят всички запори на главата, както става с такива хорица.

# 2 306
Всяка би изтрещяла да развяват така семейството й и най вече с такава “мома” насреща

# 2 307
Едва ли от медиите е научила съпругата, но цялата държава да обсъжда държанката на мистър Хепи, издръжката, екскурзиите и подаръците, които съпругът ти прави на 25г по-младата от него. Яхнала е метлата мадам Хепи и той сглупи да се обяснява в национална медия

# 2 308
Това е рискът, като се забъркаш с такива каки. Няма отърване после.

# 2 309
Тотално съгласна с Рамацоти.
Няма как момата да се събуди сутринта и ей така, от нищото, да си набележи някакъв човек.
Където има дим, има и огън. Или поне е имало.
То затова има и обяснения, от гузна съвест.
И да се пошегувам на гърба на Хепимен - какви са тия хищни моми, дето му опират дуло в слепоочието и той не може да направи никакъв ход, камо ли полезен!?

Общи условия

Активация на акаунт