Звездни Компромати- Май'25

• 270 912
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 460
Някой ако не го мързи, да пусне наградите на Ковачев
Предлогам да не включваме прочутия “лондонски клуб”, който е собственост на българин и е награда, за която се плаща (за участие + пари под масата за да те “наградят”)

# 2 461
Във всички сфери има такива награди. Сграда на годината  в тази област също, за жени в бизнеса и какво ли не

# 2 462
Къщата не ли два етажа по 200 кв м??

# 2 463
По-скоро е общо 200 квадрата. Палата 😀

# 2 464
  • на село
Не знам колко квадрата е, но да нямаш спалня за гости е малко странно. На такава уж голяма къща. То вярно, че едното дете може скоро да отлети, ама другото натикано на 6 квадрата… Много странни решения.
На Ковачев не съм му адвокат, но и да е искал, е нямало как да се вихри - Николета не му е позволила. Като не си е направила интериор като на Ким Кардашиян(която бясно копира във всичко), пак добре. Сигурно Николай не е разрешил.

# 2 465
За мен също е абсурдно при тези претенции да няма резервна спалня.

По-скоро на Николета не са й разрешили да се изказва много и са направили каквото си знаят, като само са й разрешили това с дрешника, за да е интересно.

# 2 466
  • До морето
Аз не съм гледала епизодите, само отделни клипчета в тик-ток + финалното видео, в което Ковачев ни развежда из готовия дом. Не разбрах нито къде е къщата, нито колко голяма е, как изглежда отвън, дворчето ми се стори като да е на къща от затворен комплекс с разграфени квадратчета райграс......

Като ще говорим за къщи, тази на вечната врагиня Алисия е далеч по-приятна за окото, а и е в Бояна 'сепак.

# 2 467
Гледах откъс, където спореха с Алексът за някакви пердета. Тя искаше някакви, той се тръшка че не можело. Еми сори, ама все едно той ще живее в тази къща. Според мен ( не съм гледала всичко) блудкавостта той я налага. По дизайнерски.

# 2 468
  • София
Първоначалният план на къщата беше с 3 почти идентични като размер спални на 2-рия етаж. Николета обаче предпочете да има място за роклите си (300 на брой), вместо за децата. Всеки с приоритетите си.

Бохо, къщата е в Бистрица, но някъде в покрайнините. Общо са 3 еднакви къщи една до друга.

# 2 469
Аз също не съм гледала епизодите, а само клиповете в профила на Ковачев, който следя отпреди. Къщата е в Бистрица. Е на Алисия е на по-хубаво място 😂.

# 2 470
  • До морето
Първоначалният план на къщата беше с 3 почти идентични като размер спални на 2-рия етаж. Николета обаче предпочете да има място за роклите си (300 на брой), вместо за децата. Всеки с приоритетите си.

Бохо, къщата е в Бистрица, но някъде в покрайнините. Общо са 3 еднакви къщи една до друга.

Ако къщата горе е с 3 спални и 2 бани, а долу имаме тази дневна, която е преко сили 40-50 кв. + някоя баня, то цялото нещо няма и 200 квадрата. Язък за барута.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 14:53 от Boho chic

# 2 471
Сега ми стана интересно за къщата на Алисия. Има ли къде да се види - списания, статии, социални мрежи?

# 2 472
За нея няма предаване Astonished

# 2 473
Ами Алекс Ковачев ако иска за нещо да ѝ върне на Николета - това е начинът Laughing
Разбира се, с други продуценти.

# 2 474
Илон Мъск напуска правителството на Тръмп и очевидно, може би минава в опозиция https://dariknews.bg/novini/sviat/mysk-razkritikuva-noviia-zakon … -na-trymp-2420318

Аз давах шест месеца на тяхната любов, но очевидно два са достатъчни.

Общи условия

Активация на акаунт