Звездни Компромати- Май'25

• 270 907
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 475
Тц тц и двамата не са за дълъг път!

# 2 476
Къщата в Бистрица която е обявена за продан в Имоти.бг и беше посочена като една от трите, действително в обявата е посочена 650 кв.м, така че може и да ги има съдейки по това, че са идентични трите къщи.

# 2 477
Ако е обявена с двора - тъкмо къща 250 кв. м. плюс 400 кв. м. двор. Може да си засади леха арпаджик отпред.

# 2 478
  • Пловдив
В тази квадратура вероятно е включен двора и паркоместата + някакви общи части.

# 2 479
Ботоксът в челото на Деси Слава доста неуспешен - от едната страна е хванал, а от другата не...
Толкова ли е трудно да се постави един ботокс перфектно?

Скрит текст:

# 2 480
В тази квадратура вероятно е включен двора и паркоместата + някакви общи части.

Вече ми е неудобно да попитам колко е чистата застроена площ 😅

# 2 481
Аз се чудя толкова ли не можаха да покажат всичко завършено - гараж, мокро помещение, още от градината...

# 2 482
  • София
Много се коментира странния избор на Найк да облече най-големите звезди в момента в световния тенис, Яник Синер и Карлос Алкарас за текущия Ролан Гарос в Париж. Те са актуалните световни номер 1 и 2.

Синер бил с ученическа униформа, а Алкарас затворник, само номера му липсва... 😀

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 15:30 от Diavolo

# 2 483
В темата за предаването бяха качили точния адрес на трите къщи в Бистрица, около 400 квадрата е една. Живко Миланов и сестрата на Ники са ги строили.

# 2 484
Това при Деси не е ботокса на половината лице, а филтъра, който слагат от това предаване ли е, подкаст, видео. Той хваща към страната обърната към камерата и не толкова към леко страничните части.
Аз мисля, че Деси изглежда добре, просто си остарява полека лека като всички нас, за щастие!

# 2 485
Значи другият вариант е 200 кв.м. двор - все по-мечтателно 😂

# 2 486
Двор 1000 кв.м пише в обявата. Друго което ме кара да мисля, че наистина тяхнатакъща е тази от обявата е това, че е посочено като екстра Коридор стълбище - гранит с "кожа" и лед осветление.
Има качени и скиците на етажите с размерите, ако на някой му се смята.

# 2 487
  • Враца
В темата за предаването бяха качили точния адрес на трите къщи в Бистрица, около 400 квадрата е една. Живко Миланов и сестрата на Ники са ги строили.

Странна работа. Ако сестра му на Ники е строила къщата, и ако е имало идея тя да е за брат й, защо не са направили проекта като за тях изначално, ами се наложи да къртят стени, да местят помещения и изобщо- да правят кръпки на нещо готово. Хем по-неудобно, хем скъпо, хем копромисно.

# 2 488
400 кв. вероятно е РЗП, което прави по 200 на етаж (ако са два етажа). Ако има и сутерен става още по-малко.
Така сметката излиза 400 кв.м двор + 200 кв. застрояване в терена. Възможно е в 200 кв.м застрояване да влиза примерно и 20- 30 кв.м гараж и някакви стопански постройки.

# 2 489
Двор 1000 кв.м пише в обявата. Друго което ме кара да мисля, че наистина тяхнатакъща е тази от обявата е това, че е посочено като екстра Коридор стълбище - гранит с "кожа" и лед осветление.
Има качени и скиците на етажите с размерите, ако на някой му се смята.

Може ли линк? Или на лично съобщение, както ви е удобно.

Общи условия

Активация на акаунт