Звездни Компромати- Май'25

• 271 002
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 810
Има и други снимки в нета, като потърсиш в изображения. Има и клипчета. Реална си е. На 61 години за мен е топ!

# 811
Онемях като прочетох тези дни,че в подкаст с брат си Мишел е казала,че когато мин.година майка им е починала Барак и е казал:"Ти си следващата".
А тя му отговорила,че не е готова да е следващата и той трябва да е следващият и после брат и.

# 812
Актрисата от филма Гунди - Александра Свиленова е голяма красавица - чаровна и естествена. Като красавиците преди да се появят днешните клонинги.

Скрит текст:

# 813
Казал е на Мишел, че е нейн ред .. да е “глава” на семейството, но всички статии слагат лъжливи заглавия за кликове. За мен на сегашните си кг изглежда по-зле, отслабналото лице не и е в плюс.

Странно ми е как маркетинговия отдел на моторола е решила да прати точно Банда и Божигол на Сейшелите. Все едно томбола са теглили.

# 814
Силвена Роу, както е написала: "Фук & фук, с новите мигли". От мигли няма нужда, но от фризьор-определено. Забелязала съм, че и се подиграват за превзетото говорене и вече казва: Дубай.
Скрит текст:

# 815
Актрисата от филма Гунди - Александра Свиленова е голяма красавица - чаровна и естествена. Като красавиците преди да се появят днешните клонинги.

Скрит текст:

Трябва да измислим дума, която изразява това.

Харесвам Александра Свиленова, силно момиче. Но и красиво, нежно и въпреки живота й, усмихнато.
Много хубави роли й пожелавам. Симпатизирам й заради възпитания, ненатрапчив и адекватен публичен образ.

# 816

Трябва да измислим дума, която изразява това.

То си има - естествена красавица. Simple Smile
Всички тези прекроени клонинги могат само да си мечтаят за подобно излъчване. И след 100 операции и една кофа оземпици няма да го постигнат.

# 817
  • София
Александра Свиленова на втората снимка
ми заприлича на младата Жаклин Бисе
Скрит текст:

Скрит текст:
Нети
Скрит текст:
Есил
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 01:02 от lite16

# 818
Според моите клюкарски спомени, мълвата за раздялата на Николета и Валери мълвеше следното. Моника Валериева се пусна на Валери и той откликна, докато беше женен за Николета. Всички замесени отричаха.
Николета стана много тиха, доста време демонстрареше, че са заедно и нямат проблеми и после тихомълком се разделиха.По начина по който притихна, абсолютно мисля, че дали с Валериева или с друга, причината за раздялата им е негова изневяра.
Сега в предаването чух как на няколко пъти се акцентира, че много яде. Умира си да прави внушения, че се тъпче, а видиш ли е във форма. И кой прави такива внушения? Комплексарът. В "Черешката" я хапна нещо, я не... Няма нищо лошо човек да внимава как се храни. Но все пак вайба на съвършена и неповторима трябва да се поддържа.

# 819
Казал е на Мишел, че е нейн ред .. да е “глава” на семейството, но всички статии слагат лъжливи заглавия за кликове. За мен на сегашните си кг изглежда по-зле, отслабналото лице не и е в плюс.

Странно ми е как маркетинговия отдел на моторола е решила да прати точно Банда и Божигол на Сейшелите. Все едно томбола са теглили.

Може,извинявам се ако е така.Не дочетох статията,че ме шокира.Не доста отдавна и аз и след това ММ загубихме родител и ми призля като прочетох нещо от сорта "Бруталните думи на Барак към Мишел след смъртта на майка и" и като знаем за упоритите слухове,че готвят развод наистина се заблудих.

# 820
По принцип като си отиде предното поколение си на  първа позиция, твой ред да си стопер, опора, корен, стена дори за следващите ,в този смисъл и аз го употребявам ,че съм на ред.  Друго е да има пред теб някой. Психология.

# 821
Изобщо освен Божинката и Николай знае ли се да е била с други мъже? 😅
😂 тоя въпрос кефи. Още малко девата от Гуадалупе ще излезе 😂😂😂
Ем да...то и на мен ми е странно това ,все тия двамата  да ги върти от тийнейджърска възраст...🤣
Обамова не прилича на себе си ,какво става ? С Барака заедно ли са?

# 822
Четох оттук-оттам.
За раздялата на Пике и гадже, мернах снимка на двамата, новия (трети) човек, ябълката на раздора им, не е оповестен.
Изтървах снимката, не ми се рови.
Имам кадър на Шакира и синове
Скрит текст:

Риана се появила с чанта-франзелка и много се коментира колко сладурска била.
Пожелават й масово да роди момиченце.
На мен таткото ми е ту мъч с пози, пури и диамантени пръстени и зъби, но трябва да свикваме🙈
Скрит текст:

И по повод на бебчета, снимката може да е стара, но много мило се е събрала част от рапърската гилдия, Dr Dre, 50 Cent, Snoop Dog, да поздрави най-великия бял рапър на всички времена, Еминем, с първородното внуче, родено от любимата му щерка в средата на миналия март.
Скрит текст:

Само идоли в сградата❤
Скрит текст:

Мерил видяна да разменя страстни целувки с Мартин Шорт из улиците на Ню Йорк, уж било за снимки на сериала. Но се говори, че просто още не са официализирали връзката си, били заедно от година насам.

Мишел Обама действително се е свършила. Репетира за танца с майката на Бионсе. После на сцената буквално е неузнаваема, крайно слаб силует. Но танцува с настроение.
Скрит текст:

От Франция
На 12/05, ден преди откриването на Кинофестивала в Кан, един от най-гледаните ТВ фр. канали, ще излъчи интервю на 90 годишната Брижит Бардо. Ето кадър.
Скрит текст:
Очаквам да ни бомбардират с информация от кинофестивала от вторник нататък. Каквото такова 🎥
Скрит текст:

60 годишна манекенка.
Абсолютно съвършенство.
Ако сте гледали Ray Donovan с бащата на Анджи, Джон Войт и Leiv Shreiber, има новина, че и неговата дъщеря е транс
Скрит текст:
Скрит текст:

Харесвам тази прекрасна дама, но роклята не й прави услуга🙈

# 823
Kaia Gerber
Скрит текст:

# 824
На Лив Шрайбър детето от няколко години е транс. От много малко. Наоми като майка подкрепя детето си, но Лив и другия му син мисля, че не. Трудна работа.

Общи условия

Активация на акаунт