Звездни Компромати- Май'25

• 271 001
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 310
Чудя се после има ли пазар за такива женички като Даниела. Имам предвид, че са готови да изпортят всичко за пари. То да не смееш ни съобщение да й пуснеш, ни подарък да й направиш.

# 2 311
  • София
Ана де Армас я гледах във филм със Бен Афлек и за мен тя игра по добре от него 😊😁.Може пък сценарият да е такъв.Филма ми хареса , и там си беше лукавичка 😂.

# 2 312
Чудя се после има ли пазар за такива женички като Даниела. Имам предвид, че са готови да изпортят всичко за пари. То да не смееш ни съобщение да й пуснеш, ни подарък да й направиш.

Според мен пазар за такива жени винаги ще има.
Просто пазарната цена ще варира.
Ако нещо не й хареса, винаги може да разчита на свръх таланта си да бълва бестселъри.

# 2 313
Така е, така е, аз забравих, че тя пише.

# 2 314
Като сме на темата за ергена и момата, някой може ли да ме просветли психоложката на риалитито Маги на Слави ли е?

# 2 315
Като сме на темата за ергена и момата, някой може ли да ме просветли психоложката на риалитито Маги на Слави ли е?

Тя е, да.

# 2 316
И аз щях да изтрещя да си хване такава грозна и недискретна любовница

# 2 317
И аз щях да изтрещя да си хване такава грозна и недискретна любовница
Викаш, как пък наща е най грозната, за яд си е.😂😂😂

# 2 318
  • Glasgow
🤣при тези възможности и харчове можеше и по добре наистина.

# 2 319
Не я следя тая драма, но оставам с впечатлението, че цялото разнасяне тръгва от мъжа в предаването - хванал бръмчалка и сега се оплаква, че е бръмчалка?...

# 2 320
Да, освен това останалите бръмчалки през цялото време му казваха, че тя е най-голямата бръмчалка

# 2 321
То па една бръмчалка… можеше да е известна, Златка, Мария… Стиснат е чичо ви 😆

# 2 322
Да, освен това останалите бръмчалки през цялото време му казваха, че тя е най-голямата бръмчалка

Joy
И сега най-накрая получили реванша на живота си - да обикалят по националните телевизии с новината как някакъв ѝ подарил апартамент...
Ама този мъж ми е някакъв странен - уж в кръчмарския бизнес, това-онова, явно не е чак някой свръх залюхан да не може да разпознае контингента, пък и той с кокошките по телевизиите да се оплаква.
И медиите са ми някакви странни - бтв, 24 часа... да се занимават с такива кокоши истории...

# 2 323
  • София
Освен, че е стиснат Мартин, май няма толкова пари, колкото се опитва да изглежда.

Дамата се хвали колко добре си живее с новото и младо "готино гадже". Много е проста тази жена.
https://www.bgdnes.bg/shou/article/20591343

# 2 324
То и външният и вид го крещи направо....

Общи условия

Активация на акаунт