Звездни Компромати- Май'25

• 270 977
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 340
Мара няма време да се бави,разходите си вървят,трябва спонсор

# 2 341
Абе не се имам за ревнива, ама ако във всички национални предавания се обсъжда как някаква таковала моя не знам как ще го понеса Simple Smile)). Едно е някаква забежка, на всеки може да му се случи, ама редовни публични дискусии и анализи по темата ще са ми доста тежки. Особено пък ако децата ми са на уязвима възраст, не знам този Орлин какъв е що е, коя е жена му има ли деца, но определено не е приятно. Но се случва с кажи-речи всички публични личности.

Всъщност, бих умряла от срам ако се коментира в пресата мое кръшване, независимо дали реално или фабрикирано. И не мога да си представя мъжът ми да свие рамене и да каже "Е, щом не е ставало".

Ей го Хепикадъра:
Скрит текст:

1/1000 от написаното да е вярно няма какво да жалим съпругата. Като му видях физиономията тутакси си обясних защо е показал самолетните билети. Wink Simple Smile

# 2 342
Доста глупава статия

# 2 343
Покарай сагата с Блейк Лайвли попаднах на crazy days and nights в you tube. Сега върви поредица за blind items (нещо като непотвърдени клюки от рубрики и блогове за случки с известни хора, където не им се споменават имената, но се предполага кои са) за Блейк. Хора ще паднете, ако гледате. Има пет части по 10-12 Мин и са още на 2015 г. Споменава се много Бен Афлек, май Блейк много го е искала и са имали вземане даване. Сандра Бълок - Раян явно я е харесвал и Блейк му е забранила да говори с нея, Чарлийз Терон, Харисън Форд, който е разплаквал многократно Блейк, че не била добра актриса по време на снимките на age of Adeline. Много пикантерии има. Раян Рейнолдс като control freak и ужасен съпруг. Ще сложа линк. Интересно е.https://m.youtube.com/watch?v=T1ku5QlhUK0

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 09:14 от raddish_dim

# 2 344
Коментарите под статия за Мария, опасна е:
Скрит текст:
.    

# 2 345
Абе не се имам за ревнива, ама ако във всички национални предавания се обсъжда как някаква таковала моя не знам как ще го понеса Simple Smile)). Едно е някаква забежка, на всеки може да му се случи, ама редовни публични дискусии и анализи по темата ще са ми доста тежки. Особено пък ако децата ми са на уязвима възраст, не знам този Орлин какъв е що е, коя е жена му има ли деца, но определено не е приятно. Но се случва с кажи-речи всички публични личности.

Всъщност, бих умряла от срам ако се коментира в пресата мое кръшване, независимо дали реално или фабрикирано. И не мога да си представя мъжът ми да свие рамене и да каже "Е, щом не е ставало".

Ей го Хепикадъра:
Скрит текст:

1/1000 от написаното да е вярно няма какво да жалим съпругата. Като му видях физиономията тутакси си обясних защо е показал самолетните билети. Wink Simple Smile

Aз пък не мога да си обясня как сериозен бизнесмен, за какъвто се представя ,а какъвто и би трябвало да е ,като се има предвид  мащабът на дейността му, тръгва да показва семейни снимки и самолетни билети и да си плаща за оневиняващи  статии и репортажи. 
 Естествено, нямам доказателства, но предполагам, ситуацията е такава.
 И  то не заради оправдания пред съпругата.  Тя си го знае и приема ситуацията такава,каквато е .
Чистене на обществения имидж е целта, според мен.
 Пък за самолетните билети- има прекалено много агенции, осигуряващи алиби за пред  половинката или  за пред който се наложи.
  Доставят покани за участие в семинари, събития, събирания на класа, след това доказателства...  Каквото е нужно да послужи пред подобен другарски съд. Simple Smile
 Та не му вярвам.
 Но като цяло доста грозна ситуация се получи. За всички участници.

# 2 346
Хепимен има потресаващ външен вид ...Не знам коя е жена му , но този заслужава тя да му вземе всичко и да го изгони.

Мара Дамата е ясна, но все се чудя, как дъщеря и се справя с това, че мама е довела вкъщи поредния татко и то този е с малко дете.
За Хриси си спомням, че Мара се хвалеше, че много обръщал внимание на Марая и я учел на английски. За тоя дзвер не знам, какво ли е за едно дете да гледа как някакъв пребива майка ти и тя търпи за пари.
И сега поредния татко с вид на льохман, който вероятно тя е разделила от съпругата му, че даже и иска да гледа тяхното малко дете.
Никакви скрупули. Никакви и много лош пример дава на собственото си дете.

# 2 347
Не го познавам и аз мистър Хеппи и не познавам нито една от подчинените му, обаче много неприятна "мутра" има и някак си ми се струва на мъж склонен да направи всичко, за което го обвиняват.
Много мазен и нелицеприятен, брр.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 15:03 от *Hellena*

# 2 348
Дано новият реализиран мъж и баща да е по-свестен.
Не залагам големи надежди. Joy А и какво значение има като жената е оправна и при нея празно няма. Поредният ще изкочи като заек от някой храст.

Или от кръстовището на Черни връх

# 2 349
Дано новият реализиран мъж и баща да е по-свестен.
Не залагам големи надежди. Joy А и какво значение има като жената е оправна и при нея празно няма. Поредният ще изкочи като заек от някой храст.

Или от кръстовището на Черни връх

🤣🤣🤣 Затова се гримирайте и натоквайте старателно! Не се знае на кое кръстовище дебне новия май лов-внасям климатици-добър родител съм!!!!!

# 2 350
Аз тъкмо се зачудих как са се качили с кола до Черни Връх....

# 2 351
По отношение на Хепичовека не е само една статията и всичките са все в този дух. Не се е завъртяло случайно името му в Ергена, в смисъл да е почтен верен съпруг и изведнъж - спряган с бръмчалка.
Статия и за Хеписъпругата - https://varnautre.bg/2025/03/04/640804-biznesdamata_teodora_popo … estorantyorstvoto
Скрит текст:

Определено е равностойна на Хепимен в бизнеса. Много вероятно изобщо не й пука и всеки води паралелен живот. Дето се казва - семейството е жизнено толкова, колкото е финансово стабилно ООДто. А в  тяхното семейство дружествата са към 36 - 37 броя.

ПП Тюх, преди един месец бях на няколко кръстовища на бул.Черни връх. Ама с благоверния в колата. Ако знаех какви екземпляри се срещат, моя щях да го оставя на околовръстното за Самоков още.

ПП На следващите страници ще видите, че дамата е сестра, а не съпруга. Горните ми разсъждения са несъстоятелни в светлината на тази информация.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 17:26 от dariVale

# 2 352
  • Glasgow
Госпожата по добре изглежда от хипотетичната любовница.

# 2 353
Дето се казва - семейството е жизнено толкова, колкото е финансово стабилно ООДто.

Абсолютно вярно, и това далеч не е само при известните.

# 2 354
Госпожата по добре изглежда от хипотетичната любовница.
Тя снимката кой знае от кога е. Но поне до някоя възраст не е окепазила фейса с пластики.
Ето това вече е актуално - от 14.03.2025 г. - https://dartsnews.bg/2025/03/14/%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0%D … %B2%D0%B0-%D1%81/
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт