Звездни Компромати- Май'25

• 270 977
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 355
  • До морето
Теодора Попова НЕ е жената на Орлин, а сестра му. Страшни глупости се пишат навсякъде.

# 2 356
  • Пловдив
Последните страници идея си нямам за кого се говори. По принцип знам двама Орлиновци - Павлов и Горанов и се чудех за кого става въпрос. Сега вече ми стана ясно, след справка в нета, че е долетял и трети Орльо в темата. Пък Даниела и другите споменавани не мога да разбера и от гугъла дори кои са.

# 2 357
   Потвърждавам, въпросната Теодора и Орлин с Хепитата са брат и сестра. Работят заедно още от началото, от първото Хепи. Иначе не ги знам що за хора са, лично не ги познавам, просто съм ги виждала и знам кои са.

# 2 358
Хайдее, Хю Джакман и Дебора Лий най-после се споразумяват за подялбата на имуществото. Тя поства емоционален постинг по темата, в който говори за предателство. Явно Джакман завърта любов с другата преди да са се разделили. Това иде да покаже, че никога не знаем какво им е в креватите на хората. Уж отдавна били разделени и живеели заедно само заради децата, уж бил гей, а тя само спътница в живота и тн и тн...е явно са си имали редовен брак, в който той след доста години си е хванал по-млада жена и е кръшкал...На имиджа на Хю Джакмън, който все е добрият съпруг и тн и тн, никак няма да му се отрази добре това.

# 2 359
   Потвърждавам, въпросната Теодора и Орлин с Хепитата са брат и сестра. Работят заедно още от началото, от първото Хепи. Иначе не ги знам що за хора са, лично не ги познавам, просто съм ги виждала и знам кои са.

А Иван Орлинов Попов ще да е син на въпросния Орлин - той също се води съдружник . Май управлява заведение в Лондон или нещо такова.
Колкото до самият Орлин Попов има статии, че е плащал на Натали Трифонова по 300 лева за .... три-четири пъти седмично.
Не му е чиста работата.

# 2 360

А Иван Орлинов Попов ще да е син на въпросния Орлин - той също се води съдружник . Май управлява заведение в Лондон или нещо такова.

Въх, той същи бащичко на младини.

# 2 361
  • На морето!
Абе не знам, но днес в ПО обявиха, че 24 часа били направили разследване и Орлин и на двете дати има снимки със семейството си. Дебела стана работата там, таткото на Мартин пак ще маже след на сина си тъпотиите.

# 2 362
  • София
Не са много секси баща и син, но пък какъв бизнес направиха. Не познавам човек в БГ, който да не е посетил Хепи.

# 2 363
Ама той Мартин кво е казал? Нищо конкретно. даниела е тази, която отново се омаза. И съм сигурна, че доста мъже са й бесни. Тия дни нещо кротка е май.

# 2 364
  • на село
Е, как само 300 лв. за Наталито? Лъжа е това.
Или печатна грешка.

# 2 365
Дайте някоя клюкарска статия с обобщение на последния многоъгълник, за да схвана кои, за бога, са тези хора и защо се пише за тях. В последните няколко страници се чувствам, все едно се събуждам от многогодишна кома.

# 2 366
Дайте някоя клюкарска статия с обобщение на последния многоъгълник, за да схвана кои, за бога, са тези хора и защо се пише за тях. В последните няколко страници се чувствам, все едно се събуждам от многогодишна кома.

Ето, даже от национална медия, така да се каже - https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/20591435

# 2 367

Ето, даже от национална медия, така да се каже - https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/20591435
+ историята за новата любов на Мария Панайотова Кирова (бивша Гущерова). Срещнала гаджока на кръстовище на бул.Черни връх.
Повече тук
https://www.bgdnes.bg/shou/article/20591343

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 18:05 от dariVale

# 2 368
Ох, да, две сюжетни линии са. Забравих за новия таксоплащач.

# 2 369
  • До морето
Ох, да, две сюжетни линии са. Забравих за новия таксоплащач.
Той трябва да обзаведе половин България с климатици, че да плаща таксата
Сериозно! Утре имам работа и трябва да мина по Черни връх. Дайте съвет с какви марки обувки, чанти и т.н трябва да съм, за да не ме подмине любовта Joy

Съдейки по последните ансамбли на лейди Мара - с нещо дантелено и по без гащи.

Общи условия

Активация на акаунт