Звездни Компромати- Май'25

• 270 990
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 400
Да. Помакиня е.

# 2 401
Ох, Андреа (не Бочели)... мъка е да я слушаш и гледаш!
Не знам какво става с нея като цяло, но не изглежда добре, а е само на 37/38...
https://www.facebook.com/reel/695826866168677

# 2 402
  • София
Хепимен е много червендалест, като да има проблеми с алкохола.

# 2 403
Големият му син със сигурност не е изненадан от тази информация . 😬

# 2 404
С лицето на Андреа определено стана нещо, дали е вследствие на процедури някакви ? Направо е увиснала и подпухнала, едвам я разпознах.

# 2 405
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Абе не знам, но днес в ПО обявиха, че 24 часа били направили разследване и Орлин и на двете дати има снимки със семейството си. Дебела стана работата там, таткото на Мартин пак ще маже след на сина си тъпотиите.

Мартин никой не е назовавал с имена. Дори каза,че говори за друг любовник и не е този,който навсякъде се тиражира (Орлин).
Който също е бил/е спонсор на ескорта Даниела,която пък реално е Айгюл от Чепеларе.
Taка,че Мартин не могат да го пипнат по никаква линия. Да не говорим,че тези твърдения не тръгват от него,пишат  за Орлин и Даниела (и още един,на който дължи 120 бона) още докато бяха в Шри Ланка.

# 2 406
  • Glasgow
С лицето на Андреа определено стана нещо, дали е вследствие на процедури някакви ? Направо е увиснала и подпухнала, едвам я разпознах.
понапълняла е и задържа вода според мен.

# 2 407
И аз не разбирам какво има да ги жалим децата на Орлин, още повече че са големи хора. Предполагам и в тези среди е нормално.   Все пак браво, че не се е развел за толкова години.

# 2 408
  • Down south
Нов и явно популярен филм с Eiza Gonzаlez, приятелката на Григор и Natalie Portman
"Fountain of Youth"

# 2 409
Ако са верни слуховете за финансовите неволи на Бийбър, то Хейли се погрижи. E.L.F Cosmetics купиха Rhode за 1 милиард долара. Тя остава в компанията в ролята на strategic adviser, каквото и да значи това.
800 милиона ще бъдат платени кеш и в акции, останалите 200 милиона зависят от бъдещите продажби.

Добрата новина е, че марката ще се продава в Сефора.

# 2 410
  • БГ
Шеф Роу си е сложила коса 😄
Скрит текст:

# 2 411
  • На морето!
И аз с нея идвах, в ИбиЦа Силвена Роу

# 2 412
   Все пак браво, че не се е развел за толкова години.
Браво? Запазил е здравото си семейство ли? Или сега всички търпят неговия срам? Но всичко си има цена, нали така?
Сетих се за един друг бизнесмен от Варна, който също си е запазил семейството, но има деца от други жени.

# 2 413
Валерия получила ценни подаръци от Ваньо за рождения си ден.

# 2 414
Валерия получила ценни подаръци от Ваньо за рождения си ден.

😝 Абсолютно селска и комплексарска история, да снимаш подаръците на гаджето си в инстаграм. Няма да се научат на стил бг богаташите. Все едно снима дете с дядо Коледа. Пошло.

Общи условия

Активация на акаунт