Звездни Компромати- Май'25

• 270 951
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 415
Валерия получила ценни подаръци от Ваньо за рождения си ден.

😝 Абсолютно селска и комплексарска история, да снимаш подаръците на гаджето си в инстаграм. Няма да се научат на стил бг богаташите. Все едно снима дете с дядо Коледа. Пошло.
Пошло, ама Chopard. Ако има снимка на съдържанието - давайте. Аз видях само опаковките и съм любопитна.

# 2 416
  • София
Брад Пит за списание GQ по случай новия му филм за „Формула 1“.
Скрит текст:

# 2 417
Айгюл по каква линия си е сменила името? Не е в масовата вълна на Възродителния процес, защото тя е по малка.

# 2 418
Като се почне с това име… След като има възможност съвсем легално човек да си смени името и тя не си е харесвала рожденото име, защо да не го направи? И като кажат “била го крила”. Ами какво да каже - “Здравейте, аз съм Даниела, ама преди 15 години си смених името, тогава се казвах Айгюл”, не мисля, че е длъжна да се обяснява специално за това. “Истинското й име” съвсем легално и по документи явно си е Даниела.

# 2 419
  • Glasgow
Айгюл е по хубаво като значение, ако е в турскоезична среда. Иначе да, защо да казва? Мартин и той, била го излъгала даже за името си, не го е излъгала ако по документи си е Даниела. Вече за приятелката ѝ Атанасия не знам, сменяно ли е или е Атанаска по документи.
Моят градски дето се прекръсти Манчестър Юнайтед се представя като Манчестър Юнайтед Simple Smile))

# 2 420
Атанасия си го смени, преди беше Атанаска, тя си го е казвала.

# 2 421
ДесиСлава, която по принцип много харесвам, въпреки ненавистта ми към чалгата и чалгарите в подкаста на Благо Белия зъб. Хубава е, но не е като на снимките, които си качва. Кому е нужно да се рисуват така?

В подкаста:

И на профила си:

# 2 422
Годинките и личат,едно време беше много красива

# 2 423
Съвет към Мария:
Ако се наложи търсене на съпруг номер 7,8,9….., просто напиши една книга! Отсега я виждам като бестселър! Даниела, ще се върне в първа група с нейното незнайно и явно не толкова успешно и на практика издание 😆

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 10:42 от Ellinor*

# 2 424
  • София
Скарлет Йохансон
Скрит текст:
Том Ханкс
Скрит текст:
Ана Де Армас
Скрит текст:
Сара Джесика Паркър
Скрит текст:
и колежките ѝ
Скрит текст:
Адам Драйвър и съпругата му Джоан Тъкър
Скрит текст:
Ноа Уайли
Скрит текст:
Еди Мърфи
Скрит текст:
Алек Б. и Хилария
Скрит текст:
София Буш и гадже
Скрит текст:

# 2 425
  • Bayern
Еди Мърфи  последните 40 г не е мръднал Blue Heart  Страхотен е Blue Heart !

# 2 426
  • София
Сега си пуснах на запис последният епизод от къщата на Н и Н, беше ми наистина любопитно да видя какво се е получило. Прегледах го набързо. Разкошни цветове, големи прозорци, материалите изглеждат качествени. Холът, кухнята и масата с 10 стола, всичките събрани в едно помещение, с много малко пространство между тях, по мое мнение, не е удобно за домакините, и за гостите. Като цяло не е моята идея за дом на мечтите, но евала на редакторите в Нова, че от толкова лиготия и превземки, са успели да направят 6 епизода “риалити” Николета е с много стегнато тяло, поддържана е, но дотам, всичко друго сте го казали вече много пъти. И все пак - на стена със спомени бяха наредили много техни снимки, като поне на една я видях по бански, в характерната за нея поза. Значи сядаш да хапваш на красивата маса, вдигаш поглед към стената отсреща и … на Никито д-то. Толкова си може.

# 2 427
Алек Б. И Хилария разведоха ли се, какво стана? Преди я следвах в ИГ ама ми дойде в повече. Раждането на конвейр поне за мен е някаква сериозна психологическа патология.

Иначе, за ДесиСлава: всички остаряваме. Това е привилегия и няма нужда да се рисуваме като анимационни герои.

# 2 428
Айгюл - лунна Роза (доколкото ми стигат познанията)
Къщата на НиН - "разкошни цветове" 😲 - къде видяхте цвят в тая боза от сиво и бежово?
Не знам - хората ли станаха тъжни и депресирани, че масово налитат на такава боза, или калните цветове убиват всичко радостно и жизнено у хората.
Поне някакви аксесоари да имаше в цвят.

# 2 429
Кой рекламира турски зъболекар?

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 14:18 от Lanarte

Общи условия

Активация на акаунт