Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май '25

• 110 925
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 390
Magni,
Опитахте ли нещо във Valor?

А какво е Valor?
Опитването започва към десет и приключва към 22 - вече не помня какво и къде хапвах - но ако става въпрос за течен шоколад и чирос ( така ли се пише) и това опитах. Във horchateria  de Santa Catalina.

Пратката ми от Десигуал е обработена 😳 до 10 работни дни роклите ще са при мен.
Аз не връщам, не мога да се занимавам. Затова пазарувам онлайн на 2-3 месеца веднъж. Този път заложих на М размер, не искам нищо стягащо или притискащо. А с тези кройки е твърде вероятно.
Скрийншотнах видеото презентация, ръкава е много интересен да видим на живо как ще е.

# 391
Ох, много са красиви Магни! Heart Eyes
Чироз се пише - чирозИ! ❤️ Проверка за с или з - множественото число! Simple Smile

# 392
  • Бургас
Бялата е чудесна, на руси коси ще стои много добре.

# 393
Чурос се казват пържените като толумби пръчици, които се хапват с шоколад 😀.

# 394
Magni,
https://maps.app.goo.gl/m9pigxmr6PxByG7s8
Най-доброто заведение.
На втория етаж е супер.

# 395
Чурос се казват пържените като толумби пръчици, които се хапват с шоколад 😀.
Аз помислих, че за рибен чироз говори Магни...абееее счупен телефон!  🤣 Сетих се за пръчиците, сладкиии мор. Опитах ги в Малага!😊

# 396
  • Mediterraneo

Чироз се пише - чирозИ! ❤️ Проверка за с или з - множественото число! Simple Smile

Ох, бееее, ще се попикая от смях.

Valor е марка шоколади, тукашни, съвсем от съседното ни село. Имат музей към фабриката, редовно посещаван и много известен сред туристите. Магни, потърсете Chocolatería Valor Valencia, все ще попаднете на някоя наблизо.

# 397
Да, да, точно същите и в Турция има подобни! Добре съм, ама ще се оправя! 🤣

# 398
  • Mediterraneo
Мими, те сами по себе си не са никак сладки. Аз дори не ги ям с шоколад, а само поръсени с пудра захар. Ох, вторник ще си купя от пазара, така ми се доядоха сега като излезе приказка. Веднъж годишно ми се дояждат, иначе не ги отразявам грам.

# 399
На мен ми идват доста сладки, но аз сладко не обичам...а пък турските дваж по сладки...една хапка и умирам! Simple Smile

# 400
Мими, личи че си до морето -  чирози ти се хапват Simple Smile
Магни, бялата рокля е симпатична, прилича на другата с орхидеите, която подари на щерката. Ръкавът наистина е много интересен.
Тук днес е  12° - извадих палтенце, блузата е от Зара, много си я харесвам.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 23:18 от Sweta

# 401
  • София
Аз ходих по центъра да гледам Lunar, та позамръзнах с рокля:

Скрит текст:

# 402
  • Бургас/Пз
Много хубави неща показвате последните страници. Карен и двете рокли за прекрасни, жалко, че едната не ти става.
Агент, този цикламен цвят е прекрасен. Бях я мерила в бяло, но ми падаше много ниско деколтето и се отказах Simple Smile
Магни, да се покажеш с новите рокли.

И аз съм на цикламена вълна. И на бяла също, ама още не съм се спряла на нищо окончателно.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 11:53 от ani_d

# 403
Света, Лизи чудно са ви се получили тоалетите! 😍
Оооо и Ани супер! 😍

# 404
На мен ми идват доста сладки, но аз сладко не обичам...а пък турските дваж по сладки...една хапка и умирам! Simple Smile
Миме, чурос не са сладки, пържено тесто просто, затова се гарнират с пудра захар, шоколад.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 19:23 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт