Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май '25

• 109 192
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Много сте активни в събота сутрин.
Галдучо, много добре ти стои роклята.
За летния Никулден и аз сефте чувам.
И аз имам нова рокля от Зара, ама Зара кидс Laughing Нищо особено, тип дълъг потник, но се харесах и ще ми е ок за ежедневна или плажна.
Снимките на Магни са WOW. Само аз май не можах да й се накефя така на Испания, въпреки че не съм била в тези райони като Магни и Дез.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 17:47 от sunny-n

# 361
Зара-та ми изглежда добре, но с тях човек не знае какво ще получи, много са им про снимките

Надявам се вечерта да не вали, за да отидем пак на Лунар Феста.

# 362
Зара-та ми изглежда добре, но с тях човек не знае какво ще получи, много са им про снимките

В София много яко!

На Зара нещата винаги са по хубави на снимка от на живо. Joy Добри модели, лошо изпълнение! С изключения...

# 363
Тази рокля е с много различен плат горе и долу и не знам как са го снимали, ама на живо не е това... Или поне на светлината в магазина не е така.

# 364
  • София
Мими, от 2 месеца кантарът не мърда. Което може да се приеме и за добра новина, можеше да върви нагоре.
Ако успея да го накарам надолу да мръдне, ще ти пиша, сега няма смисъл.

# 365
За килограми ще мълча. Ще ме свалят от самолета. Тарти, да, точно това. Първо го прочетох като вода и викам - ква е тая валенсианска вода за 20 евро литъра 😂
Обаче ни хареса. И сега на обяд жълта кана, за вечеря червена 😂
Макадамия, не са люти чушките. Напротив, много сладки. Тарти да праща семена да сеем. И да, моля за рецепта за двете споменати по горе напитки 🙏
Мисля днес да го пиша пазарен ден. Имам от детето ваучер - мамо рокля да си купиш поръча. Ще вляза в Зара и Манго. Гледах офертите на Десигуал имат 60% намаление и се чудя на две също. Три всъщност

# 366
Eто ги и моите рокли от Зара. Не можах да намеря белия топ, и се отказах да ровя за останалите неща. Ще ги покажа върху мен като изляза с тях, но времето трябва да за позатопли.
В Испания видях много жени с еспадрили във всякакви варианти. Ще извадя и аз моите, които почти не нося.

Стилизирни са безумно, в реала са много по-хубави.

Галчудо, много добре ти стои роклята.
Магни, пак чудесни снимки!  Храната в Испания е фантастична. Sparkling Heart Върнах се +2кг, иде ми да се гръмна, но вече гледам билети за Севиля. Joy
Започвам въглехидратна ротация. Болезнена, но абсолютно необходима. Менопаузата не прощава, но ще и дам разбере. Joy

# 367
Мими, от 2 месеца кантарът не мърда. Което може да се приеме и за добра новина, можеше да върви нагоре.
Ако успея да го накарам надолу да мръдне, ще ти пиша, сега няма смисъл.
И при мен така, но некачването пак е файда. Щом след Гърция не отиде нагоре, доволна съм!

# 368
https://www.zara.com/share/%D1%84%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BB% … =red_social_movil
Така дали ще отвори? С телефон съм
Малко ме отчаяхте с това, че на живо нещата са по зле…..

# 369
Испанските жени след 40 са страхотни, а бабите са “уау”.Хубаво си е там.

# 370
  • Бургас
Да, отвори се. Не винаги, има и хубави дрехи. На мен проблемът ми е повече с кройките.

Някакъв такъв си бях взела, много ми е удобен. Направих си спортен комплект с горница от Мохито.
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D0%B0 … html?v1=440180813

# 371
Клеми, хубави са роклите. Аз също съм имала кофти изненади от Зара.
Поръчах десигуалските докато пих кафе. ММ има драма с някакъв акумулатор за един от моторите, докато се разправяше с доставчика ми беше скучно и набързо ги платих. Бялата е 100% памук, мисля че ще е удобна за лятото. Аз харесвам шарениите на марката и са доста по прилично изпълнение от Зара, въпреки че повечето са изкуствени материи.
Отивам да пия орчата, вие внимавайте с покупките, че сте много заразителни.

# 372
Галчудо, страхотна рокля и куче!

# 373
Макадамия, аз за конкретната рокля писах Thinking На снимка "уау", на живо... потник с пола с ниска талия, нито толкова еднакви/сливащи се са нюансите на двата плата, нито текстирата им си пасва толкова добре, като на снимката.
Това, което показа ти, ми харесва и мисля на теб ще стои добре.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 15:33 от peneva_a

# 374
Zara снимат фантастично и човек очаква да получи нещо красиво, но в 99 от 100 случая се разочарова. Говоря за мен и госпожицата.

Тази рокля поръчахме

на живо е трагична

Общи условия

Активация на акаунт