Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май '25

• 71 731
  • 835
  •   1
Отговори
# 405
Ани, много те харесах - рокля, прическа, всичко!
Деси и теб много харесах - много твоя дреха, супер си!

# 406
Еми нашите ни ги дадоха направо с пудра захар...сладки бяха/ ще потърся снимка. Simple Smile С шоколад не съм яла и видяла. Виж турските са без пудра захар и мор сладки ...
Супер си с гащеризона, много си се вталила!

# 407
Не съм се вталила, Миме, от дрехата е.Но имам режим за хранене и тренировки от професионалист и почвам вталяването и стягане най-вече.

# 408
Не съм се вталила, Миме, от дрехата е.Но имам режим за хранене и тренировки от професионалист и почвам вталяването и стягане най-вече.
И аз искам дреха, дет ще ме втали! 😭 Ама не намирам...

# 409
Ани, Деси, страхотни, много секси!

# 410
Магни, и двете рокли са много хубави и много мой стил
На Ани Фламенко- стила и на Деси Диско- стила много ми харесват 😍
Тестени и пържени неща много мразя, веднъж в годината мога да се прежаля с някоя мекица….и то ако е гарнирана с хубаво, домашно сладко …..
Открих си в гардероба три потника, единият дантелен и три ката панталони- много тънички и леки, нося ги до ден днешен и с учудване установих, че са Зара и са купувани преди поне 8 години от Варна…..

# 411
Добро утро!
В интерес на истината сладките изкушения тук не ме привличат. Зеленчукови и рибни - да. Но  италианците  готвят по-добре патладжан. Зелен боб само изпържен и посолен за първи път ям. Аз за ужас на сервитьора му стиснах лимон.

Света, правилно помниш. Исках я много онази рокля, с любов я подарих и се оглеждах за подобна признавам си.

Макадамия, третата е съвсем различна стилово, надявам се да е удобна ежедневна.

Деси и Ани, страхотни. Heart Eyes

# 412
Връщам се от разходка край морето! Минах 5 км
Магни бялата също много нежна..памук ли е?

# 413
  • София
https://www.zara.com/share/%D1%84%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BB% … =red_social_movil
Така дали ще отвори? С телефон съм
Малко ме отчаяхте с това, че на живо нещата са по зле…..
Вчера бях с щерката в Зара. Поръчка имала да взема някаква. Много хубава колекция са пуснали Зара. Много силни неща. Едвам се удържах да не купя поредният панталон...
Кво значи по зле?! Те и обувките на Мими -Казар бяха много хубави, нали? Ако една дреха ти застане добре, дава ти вайб и настроение, какво значение има, че на някой не му харесвало?
Макадамия, гледай и Манго Аутлет. Ленените им сака са много сполучливи.
Имам едно от миналата година в цвят фуксия. Много хубаво, 36, С. Сега ми теснее на раменете. 100% лен. Ако някой има интерес да ми пише. С етикетите си е още. (Обещано)
Сега си взех синьото в 38 размер и ми е топ!

Ани, абитуриентка ли си тази година, мила? Оправи ми настроението с тази визия! Прелестна! Heart Eyes

Сега видях и Деси! Много готин аутфит! Супер си с гащеризона! Simple Smile

Desigual са ми като дрехи втора употреба. Да ме прощават феновете на марката.

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 09:46 от kopche

# 414
  • Sofia
Копче, чудя му се точно на това сако във фуксия. Как е цветът на живо? Може ли да го щракнеш?

# 415
Копче, абсолютно си простена. Но тяхната линия винаги е такава шантава. Но се случва да си харесам по нещичко.
Мими, памук е, да.

И с еспадрилките мисля ще е много лятно.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 19:25 от MagniМ

# 416
И Ани и Деси видях - прелестни!

Ако някой намери цикламената в другите цветове да ми каже, моля. И имайте едно наум, че няма цепка и ходенето при моята мъжка, широка крачка е проблемно, та си я поповдигам с една ръка, че да си дам повече свобода (бавно или ситно ходене не умея). За друга може да не е проблем

# 417
Черната рокля на Зара с металния елемент на рамото ми е в кошницата и липсата на цепка ме спира да я поръчам.

Ани и ДХЗ са страхотни.
Цикламеното ми е много, много любимо.

# 418
  • Mediterraneo
Аз съм от феновете на Десигуал, но дрехи купувам рядко. Имам в обръщение поне 5-6 чанти винаги, едни сникърси износвам все още( на 5-6 години са, не са се сцепили, подметките им са здрави, да им се ненадяваш), много шалове, ръкавици, пончо, но дрехи имам, които да се броят на пръсти- 2-3 ватирани памучни блузи, една жилетка и 2-3 памучни тениски. Купувам от изчистените им линии и да са памучни нещата, друго не мога да сложа, особено лятото. Бялата рокля на Магни я загледах, че се счупват да ми пращат съобщения за флаш оферти тези дни.

# 419
  • тук-там
Ал, коя е роклята в кошницата?

Общи условия

Активация на акаунт