Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май '25

• 109 782
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 825
ЧРД и на твоето Теленце, Ани! Да ти е жив и здрав и винаги да оценява какъв късмет има с теб! Наздраве!

Размислихте ме за моите гаджета Телци...  Grinning

Като казахте бал и обувки питам моята Водолейка "удобни ли ти бяха обувките на бала", а тя "а, както каза ти изтърпях около час и после накарах една от учителките ми да си разменим обувките, щото роклята беше твърде дълга, че да ходя боса" Simple Smile Но си е тръгнала боса де, съдейки по снимките...

Скрит текст:
Deleted

PS Dia, аз съм с крака и кожа като твоите - всяка декорация - пришка, всеки ръб - мазоли, каишка между пръстите - кървави следи по паважа!

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 15:39 от Agent Provocateur

# 826
Роклите на Сезен не са само за слаби мацки. Нося 42 европейска номерация, 44 френска,  и нямам тяхна рокля, която да ме е разочаровала в този размер. Имам десетина. Кройките им са адекватни и за по- едри фигури.
Виж, Ингилиз не мога да похваля. Периодично минавам през магазина им в Пещера и меря - не са удобни.  Купувала съм с идеята да омекнат- не омекват. Красиви са, но повече от час си е живо мъчение.

От Сезан поръчвате един номер по-голям, френската номерация, така ли да разбирам

# 827
Dia има.
ръб на чорап също ми прави пришки.
Затова и имам повече изисквания към обувките, едни може да купя, но ще са  топ качество (кожа, гьон, конструкция, къде и как минава каишката, т.н.)
Но и залитам понякога и после ги хвърлям/оставям някъде по улиците

Агент, браво на госпожицата! Да се събере с някой водолей и ще превземат света (ако им е интересно де 😃

Chie Mihara-та са ултра удобни, за ежедневно търчане насам-натам са супер

# 828
Chie Mihara са трепач, тез зелените адски ми харесват! 😍
Агент много хубава госпожица си имаш! 🥰

# 829
Бихте ли ми казали Chie Mihara отговарят ли си на номерацията. Благодаря предварително. 

# 830

От Сезан поръчвате един номер по-голям, френската номерация, така ли да разбирам

Има табличка с размерите под всяка дреха - немско 42 е френско 44, италианско 48, английско 16 и стандартно ХХЛ.  На сайта е обявена френската номерация.
За mtz - сайтът е sezane.com

# 831
  • Бургас
Оле, страхотни сте всички - Ани за празника на любимия, Мими рожденичката, с носията, супер лъчезарна! И другато Мими, добре е и роклята и комбинацията с чантата. Може да не е най-хубавата ти рокля, но си преценила за себе си обстоятелствата.
MTZ, не са лоши роклите на ситни цветя, но като че ли има по-добри варианти. Даже скоро беше показала подобна рокля, дето ти беше топло и я носеше без чорапогащник... Може да е било от излъчването, не от роклята, но ми хареса повече. Не я помня точно Blush
Най се развълнувах обаче от снимките на Агент. Ех, младост! Много е готина щерката ти! И теб видях с очилата Heart Eyes много ти отиват! Аз обеци нося винаги, направо се чувствам гола, ако нямам. Диоптрични очила още не нося, щото се опъвам и се правя на млада, не че не изпитвам затруднение при четене понякога. Може би след РД или до края на годината ще направя някакви Confused
Ал, тези зелените и на мен ми харесаха. Изглеждат хем елегантни, хем удобни! От Ингилиз нямам впечатления.
А, и пак ще ходя до Осло другия месец, даже ако е късмет ще имам един за разходка Simple Smile
На Чека снимките са уникални!!!

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 12:05 от sunny-n

# 832
  • София
Днес така, за утре се очертават дънки и много обикаляне по строежи, а за десерт за първи път в живота си ще отида на кино сама Simple Smile
Скрит текст:

# 833
Обувките на Chie Mihara си отговарят, имат половинки номера и модели за широк крак.
Пристигат за един ден обувките.

На Агентката госпожицата е чудна 😘
Да е жива и здрава!

На кино ходя и сама, както и по изложби.

# 834
  • Бургас
Гал, твоите парфюми на блотер страхотни, на кожа нищо общо.

За първи път така ми се случва или може би е нещо свързано с хормоните Open Mouth  Ще дам шанс на Дивин и Ла Белл, ако не ще гледам пръстени за гривната .Simple Smile ,  а може и тигани  Laughing

# 835
Агент, много са години децата!!!
Диа, моите крака са същите, винаги са били.Сестра ми все питаше- няма ли да си купиш нови обувки-2/3 отиваха при нея, защото не можех да ги нося.
Успех на децата, които имат матури днес.

# 836
Здравейте момичета.
Отдавна не съм се включвала.
Преди време исках съвети тук за официалкна рокля ( за майката на булката).
Дадохте ми полезни съвети за магазини и  бутици, но така и не си намерих нещо, което хем да ми хареса, хем да ми стои добре.
Почти в безисходица открих дизайнер, който ми направи прекрасен тоалет (поне на мен много ми харесва).
Не пиша сайт или име за да не е реклама, но ако някой се чуди и търси нещо подобно, нека ми пише.
Сватбата на дъщеря ми мина. Беше една страхотна приказка, която младоженците сами си бяха създали. Направиха и организираха сватбата си такава, каквато е в техните представи. Бяха организирали и изпипали всичко до последния детайл. Горещо ще препоръчам и в другите теми екипа, който бяха наели - DJ, фотографи, декоратори и т.н.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 08:38 от Фран

# 837
ДХЗ, аз все подарявах обувки преди 😃
И с мен се шегуваха какви нови покупки имам.
Сега съм по-разумна...

Мими88 на снимката с носията е ❤️

Фран, да са живи и здрави младоженците, да се обичат и да са щастливи заедно.
Хубава си, браво на дизайнера!

Пенева, дъщеря ти е още детенце 🙂
В гимназията такава рокля нашата госпожица не съм сигурна че и с опрян на челото пистолет би облякла, както и приятелките ѝ.
Но виж на двайсет ми взе кашмиреното палто, както и някои други ултра класически дрехи 🙂

# 838
Гал, твоите парфюми на блотер страхотни, на кожа нищо общо.

За първи път така ми се случва или може би е нещо свързано с хормоните Open Mouth  Ще дам шанс на Дивин и Ла Белл, ако не ще гледам пръстени за гривната .Simple Smile ,  а може и тигани  Laughing
Ми явно на нашите кожи не пасват. Аз мирисах том форд този и черешата. От белия дето всички припадат не съм очарована. Черешата е много приятна за лятото. Но все пак не изневерих на Герлена 🤣 . Тоз кафеникавия интенз не го бях мирисала. Последно имах от серията черната рокля!

За малката взехме този

# 839
Агент, красавици! Твоето гардже си е твое отвсякъде! Излъчването ѝ е... Broken Heart

Фран, супер се е получил тоалета. И най-важното, че "децата" са имали техния приказен ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт